Sclipici Postat Aprilie 24, 2010 Partajează Postat Aprilie 24, 2010 Re: Roof Rack pt vitara cabrio ultima poza dupa taierea roof rack Fain...! EU inca n-am gasit unde sa indoi teava....! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ancuta_laurentiu Postat Aprilie 25, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 25, 2010 Re: Roof Rack pt vitara cabrio Fain...! EU inca n-am gasit unde sa indoi teava....! eu am indoit-o intr-o menghina ancuta_laurentiu@yahoo.com tel. 0767585379 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sclipici Postat Aprilie 26, 2010 Partajează Postat Aprilie 26, 2010 Re: Roof Rack pt vitara cabrio eu am indoit-o intr-o menghina Cum? Ai tras de ea? Cu ciocanul? Nu s-a strivit? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Aprilie 26, 2010 Partajează Postat Aprilie 26, 2010 Re: Roof Rack pt vitara cabrio Hai ca ma apuc si eu sa-mi fac. Trebuie sa pun undeva si hi-lift-ul! :tk Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ancuta_laurentiu Postat Aprilie 26, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 26, 2010 Re: Roof Rack pt vitara cabrio Cum? Ai tras de ea? Cu ciocanul? Nu s-a strivit? am tras de ea cu mana şi s-a strivit un pic. pentru o intarire mai buna am facut scaritele in spate prima am indoit-o dupa masina iar a doua dupa prima. ancuta_laurentiu@yahoo.com tel. 0767585379 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adammoga80 Postat Mai 8, 2010 Partajează Postat Mai 8, 2010 Re: Roof Rack pt vitara cabrio niste coturi sudabile te ajuta mai bine suzuki vitara 1.6 yo5PKM 0763630114 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ADI Postat Mai 8, 2010 Partajează Postat Mai 8, 2010 Re: Roof Rack pt vitara cabrio coturi sudabile de 3/8" nu am vazut la vanzare... vitara softop '97(de vanzare): :dr2 ->:cort ->:fh woo cielo '96(de vanzare) craysler voyager 2.4 benzinar Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate