dex20 Postat Februarie 11, 2010 Partajează Postat Februarie 11, 2010 Salut. Nu prea le am eu cu mecanica de aceea va rog sa ma lamuriti (am vcitit pareri pro si contra): Daca blochez diferentialul pot sa iau viraje? Evident pe offroad (noroi ,zapada) Ca tot sunt nelamurit in privinta asta.:hl Multam mult! "Tie popor ingrat, nu o sa-ti ramana nici cenusa mea!" - Maresalul Ion Antonescu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
madiorsv Postat Februarie 11, 2010 Partajează Postat Februarie 11, 2010 Re: diferential blocat ....fara grija....... ONE LIFE. LIVE IT ! Pajero V 6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nivaforever Postat Februarie 11, 2010 Partajează Postat Februarie 11, 2010 Re: diferential blocat Ai montat un diferential blocabil pe puntea spate? Daca da, ce tip este, autoblocant sau blobabil manual ori pneumatic? La rusi se gasesc toate minunile astea dar e cam greu de procurat de acolo. cind o sa fiu mare.....o sa-mi iau tot niva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
maiden Postat Februarie 11, 2010 Partajează Postat Februarie 11, 2010 Re: diferential blocat Eu cred ca stimabilul intreaba de cel central ! E bine si chiar indicat blocarea oricarui diferential cand se ajunge in teren, in namol, in zapada, pe gheatza....fie el central, spate sau fatza. Ideal e sa le blochezi atunci cand e nevoie, sau cand crezi ca e nevoie. Nu se recomanda blocarea lor pe teren cu aderentza mare/maxima, gen asfalt, beton. Acolo se pot rupe parti ale transmisiei. Cu cat ai mai multe diferentiale blocate pe asfalt, cu atat e mai grav si mai periculos pentru transmisie!! Nu se blocheaza nimic pe asfalt!! Un lucru trebuie sa-ti fie clar, le blochezi doar cand ai nevoie sau crezi ca ai nevoie. Unde este permisa blocarea lor, am spus mai sus, si ti-au spus si baietzii! Spor la "blocat" !!:D Sanatate si virtute, s-avem bani, s-avem ce....bea !! :2dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dex20 Postat Februarie 12, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 12, 2010 Re: diferential blocat Ai montat un diferential blocabil pe puntea spate? Daca da, ce tip este, autoblocant sau blobabil manual ori pneumatic? La rusi se gasesc toate minunile astea dar e cam greu de procurat de acolo. Salut,este vorba de diferentialul central. Dar am inteles care este treaba. Multumesc tuturor pentru timpul acordat!:we "Tie popor ingrat, nu o sa-ti ramana nici cenusa mea!" - Maresalul Ion Antonescu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate