Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

diferential blocat

dex20

Postări Recomandate

Salut. Nu prea le am eu cu mecanica de aceea va rog sa ma lamuriti (am vcitit pareri pro si contra): Daca blochez diferentialul pot sa iau viraje? Evident pe offroad (noroi ,zapada) Ca tot sunt nelamurit in privinta asta.:hl

Multam mult!

"Tie popor ingrat, nu o sa-ti ramana nici cenusa mea!" - Maresalul Ion Antonescu
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: diferential blocat

Eu cred ca stimabilul intreaba de cel central ! E bine si chiar indicat blocarea oricarui diferential cand se ajunge in teren, in namol, in zapada, pe gheatza....fie el central, spate sau fatza. Ideal e sa le blochezi atunci cand e nevoie, sau cand crezi ca e nevoie. Nu se recomanda blocarea lor pe teren cu aderentza mare/maxima, gen asfalt, beton. Acolo se pot rupe parti ale transmisiei. Cu cat ai mai multe diferentiale blocate pe asfalt, cu atat e mai grav si mai periculos pentru transmisie!! Nu se blocheaza nimic pe asfalt!! Un lucru trebuie sa-ti fie clar, le blochezi doar cand ai nevoie sau crezi ca ai nevoie. Unde este permisa blocarea lor, am spus mai sus, si ti-au spus si baietzii!

Spor la "blocat" !!:D

Sanatate si virtute, s-avem bani, s-avem ce....bea !! :2dr
Link spre comentariu

Re: diferential blocat

Ai montat un diferential blocabil pe puntea spate? Daca da, ce tip este, autoblocant sau blobabil manual ori pneumatic? La rusi se gasesc toate minunile astea dar e cam greu de procurat de acolo.

Salut,este vorba de diferentialul central. Dar am inteles care este treaba. Multumesc tuturor pentru timpul acordat!:we

"Tie popor ingrat, nu o sa-ti ramana nici cenusa mea!" - Maresalul Ion Antonescu
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare