nikepatrol Postat Noiembrie 6, 2007 Partajează Postat Noiembrie 6, 2007 Sambata si duminica am plecat singur la o tura prin munti.Nu am gasit voluntari :x . Ceva poze. "Toata lumea este revoltata de ceea ce se intampla in toata lumea." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nikepatrol Postat Noiembrie 6, 2007 Autor Partajează Postat Noiembrie 6, 2007 altele "Toata lumea este revoltata de ceea ce se intampla in toata lumea." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nikepatrol Postat Noiembrie 6, 2007 Autor Partajează Postat Noiembrie 6, 2007 si.. "Toata lumea este revoltata de ceea ce se intampla in toata lumea." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Noiembrie 6, 2007 Partajează Postat Noiembrie 6, 2007 Tabla Butii ? ... recunosc locurile de asta primavara :grin: ... sa-ti fie de bine ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Noiembrie 6, 2007 Partajează Postat Noiembrie 6, 2007 Exact, si eu am recunoscut locurile. Desi am fost doar o singura data acolo. Frumos. :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Noiembrie 6, 2007 Partajează Postat Noiembrie 6, 2007 faina iesire Nike....dar stai sa-mi i-au masina....si nu mai scapati de mine :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vitalies Postat Noiembrie 6, 2007 Partajează Postat Noiembrie 6, 2007 Re: Iesire 3-4 Nov Sambata si duminica am plecat singur la o tura prin munti.Nu am gasit voluntari :x . Ceva poze. Hai ca sambata m-ai gasit pe mine pe munte (la carciuma ce-i drept :2dr) si mi-ai aratat un drum mai scurt prin padure :grin: :dr1 :tk Nu am avut telefonul la mine si s-a si facut rapid intuneric asa ca doar asta am reusit sa pozez :ft :-( : Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
trooper Postat Noiembrie 6, 2007 Partajează Postat Noiembrie 6, 2007 bravoo mai baieti, mai. Sincere felicitari si... mamaaaa ce va invidiez! Toyota FJ40 - 4,2 - benzina Mitsubishi Pajero 3,8 V6- benzina-2007; Range Rover 4,0 V8-- benzina- '99, Toyota RJ70 2,4 - benzina-'86, Tico SX '99 scuter Kimco 49 cmc Ocean Kayak - Malibu Two XL www.orr.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
svejk Postat Noiembrie 6, 2007 Partajează Postat Noiembrie 6, 2007 da, si nike: nu mai spune ca n-au fost amatori. :evil: :evil: :evil: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate