stefan79 Postat Februarie 11, 2010 Partajează Postat Februarie 11, 2010 Salutare, Sunt incepator in ale 4X4...si am nevoie de un sfat de la cei mai initiati... Vreau sa achizitionez un Feroza 1.6 din 93. Ce parere aveti de masina si motor? Fiabilitate, consum, comportare off road si on road... Oscilez sincer intre Feroza si Vitara...dar la bani..iese Feroza :hl Merci www.singapura-cat.ro T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stefan79 Postat Februarie 13, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 13, 2010 Re: Sfat Multumesc pentru informatii! :uameni Am decis! Mitsubishi Pajero 3.0 V6 Englezoaica....bulgaroaica...desigur! www.singapura-cat.ro T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Februarie 13, 2010 Partajează Postat Februarie 13, 2010 Re: Sfat Te superi degeaba....singurul de pe aici care stiu sigur ca are un Feroza este Ryder, dar intra mai rar..... Si tot raul spre bine....Mitsu pe care l-ai ales e clar "mai" competent!:h5 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stefan79 Postat Februarie 13, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 13, 2010 (editat) Re: Sfat eee, nu ma supar! Nu am de ce :) A fost o varianta... Dar depasea bugetul... asa ca... am mers mai sus :) Se poate inchide topicul! Decizia a fost luata! A castigat Mitzu :) Editat Februarie 14, 2010 de stefan79 www.singapura-cat.ro T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andy Postat Februarie 16, 2010 Partajează Postat Februarie 16, 2010 Re: Sfat Salutare, Sunt incepator in ale 4X4...si am nevoie de un sfat de la cei mai initiati... Vreau sa achizitionez un Feroza 1.6 din 93. Ce parere aveti de masina si motor? Fiabilitate, consum, comportare off road si on road... Oscilez sincer intre Feroza si Vitara...dar la bani..iese Feroza :hl Daihatsu Feroza este o masina buna in principiu si mult mai rezistenta ,ca constructie ca Vitara( vorbesc de ambele masini asa cum le-a facut fabrica) transmisia este foarte solida dar nu si motorul in timp(depinde ce vrei sa faci cu ea).Avantaje la Feroza : vine cu un LSD din fabricatie care stie sa distribuie pina la 50% ,la vitara este mai slabut (atunci cind chiar cind se echipeaza cu asa ceva !!). Are un rolcage interior deasupra capului care se poate extinde usor prin toata masina. Bascule pivoti si scutul din fata foarte solide din fabricatie,la vitara find mai slabute dar nu proaste !!Pe vitara exista o varietate de motoare care sunt extraordinare fata de Feroza si tin la tavaleala !Iar partea cea mai proasta la Feroza sunt preturile foarte mari la piese!Eu personal am folosit 2 ani in concursuri Feroza si sa comportata excelent ,mai putin motorul care trebuie sa ai mare grija de el! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andy Postat Februarie 16, 2010 Partajează Postat Februarie 16, 2010 Re: Sfat Poza Feroza Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stefan79 Postat Februarie 16, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 16, 2010 Re: Sfat Multumesc pentru info www.singapura-cat.ro T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gelutns Postat Februarie 19, 2010 Partajează Postat Februarie 19, 2010 Re: Sfat salut, andy, ce inseamna faptul ca motorul nu prea rezista in timp, ca trebuie sa ai mare grija de el ? Ce face se incalzeste repede cand il "forjezi" ? si cum trebuie sa ai mare grija de el ? si mai spune-mi daca piesele de feroza sunt scumpe numai la noi in Romania sau si in Europa daca le iei direct de la cei ce dezmembreaza ? multumesc anticipat ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andy Postat Februarie 20, 2010 Partajează Postat Februarie 20, 2010 Re: Sfat Avind in vedere ca aceasta model de daihatsu a fost comercializat in SUA ,nu cred ca acolo sunt asa ,umflate' ca la noi preturile! piesele la motoras sunt acesibile doarece motorul vine si pe turisme problema principala este la articulatia fata,unde sunt cam mari preturile dar de foarte mare calitate si dupa cum am mai spus dimensionate corespunzator.Motorul ,da se cam incinge daca instalatia nu este in regula (radiator,vasco,termostat).In rest este ok ,mai ales cum trage! Ex : cu cauciucuri de 30 trage fara nici o modificare la transmisie.De precizat ca pe feroza vine cu puterea de 95cp dar se poate urca usor la 105cp(turismul vine stoc cu 105cp),chiar si mai sus pina la 170cp dar cu o gramada modificari(turbo etc.) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate