Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Atentie unde va parcati masinile!!!

doctoru

Postări Recomandate

Odata cu cresterea temperaturilor si a precipitatiilor din ultima vreme, zapada de pe blocuri cade intr-o veselie. Este valabil si noaptea, dar mai ales ziua. Astazi am vazut 3 astfel de avalanse aici, in Onesti, unde sunt multe blocuri cu tigla deasupra. O masina deja a fost avariata serios. Eu personal am mutat-o pe bulevard si am rezolvat problema, mai nasol e in orasele mari fara parcari generoase. Atentie insa, zapada nu cade langa cladire, ci la 4-6 m de aceasta, depinde de cat vrea sa cada...:ha:

Deci, intotdeauna uitati-va deasupra!!!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Atentie unde va parcati masinile!!!

Tarziu pt mine ! dar paradoxul e ca zapada m-a scapat. Parchez masina sub un balcon de la etajul 1 iesit in afara blocului (gen loje). Azi diminata cand m-am dus la masina mare pietroi de tencuiala de sub balconul cu pricina pe plafonul masinii facut bucati si capacul de la antena spart si el bucati. Mare noroc am avut ca nu mi-a cazut pe parbriz, 3 cm mai acana, si a cazut pe zapada de pe plafon care a mai atenuat din cadere. Deci paguba totala un capac de antena si vreo 10 secunde de hipertensiune arteriala. :care

zic si io.........
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare