Vizitator brignoli Postat Februarie 12, 2010 Partajează Postat Februarie 12, 2010 Buna, sunt in cautare in bucuresti un loc unde pot se fac modificare pentru ridicare d-max 3000 td complet cu amortizor ect. multumes Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
body_mihai Postat Februarie 12, 2010 Partajează Postat Februarie 12, 2010 Re: D-max kit ridicare Salut Am o intrebare pentru cunoscatori, schimbarea suspensiei spate, necesita si schimbarea arcurilor foi in cazul in care vrei sa inalti garda la sol? Multumesc anticipat. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Februarie 12, 2010 Partajează Postat Februarie 12, 2010 Re: D-max kit ridicare vb cu colegul Alfonso, pe forum Alf-Dmax. El e cam singurul care a pregatit o masina Isuzu(identica cu a ta) . tel 0740.317.699 ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ALF-DMAX Postat Februarie 13, 2010 Partajează Postat Februarie 13, 2010 Re: D-max kit ridicare Sunt cateva variante pentru ridicarea Dmaxului, depinde ce vreti sa faceti cu masina si ce masura de cauciucuri vreti pe ea. Eu de exemplu am ridicat din suspensie cam 5 cm fata si 7 spate sin am in plus un body lift de 5cm pentru s-a incapa 32"-uri, si mai am taiat putin din aripi pe fata. Solutia mea a fost facuta de mine incet, amortizoare EFS, bare de torsiune pe fata EFS (dar am mers cu bare originale mai tensionate aprox 2 ani pana cand s-au lasat) pe spate am arcuri lamerale originale reinforzate cu o folia aditionala de la Rancho si am schimbat bucsuri cu atele de poly Trailmaster. Adik am aproape kitul complet de la EFS cu exceptia de arcuri de la spate si bucsuri. Masina se comporta chiar ok, mege pe 32" in jante de 15" cu ET-10, la masura asta planetare tine bine si nu am avut probleme de raportul, dar modelul al meu este cu cutia automata si vine cu raportul mai mic din fabrica. Kituri de suspensie gasesti fara probleme la noi. Daca vreti mai multa informatii sunt la dispoziti. Open mind for a diferent view.... and nothing else matters Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
body_mihai Postat Februarie 14, 2010 Partajează Postat Februarie 14, 2010 Re: D-max kit ridicare Salut, multumesc pentru raspuns. Masina ta este super, am vazut cateva iesiri ale dv pe forum si masina se compurta super bine. Sper sa ajunga si a mea asa, dar mai are putin din garantie si nu vreau sa faca galgara cei de la service. In cazul in care ma hotarasc sa aplic cate ceva pe masinutza te contactez "daca se poate asta". Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ALF-DMAX Postat Februarie 14, 2010 Partajează Postat Februarie 14, 2010 Re: D-max kit ridicare In cazul in care ma hotarasc sa aplic cate ceva pe masinutza te contactez "daca se poate asta". Se poate :grin:, ai telefonul al meu mai sus :h5 Open mind for a diferent view.... and nothing else matters Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator brignoli Postat Februarie 15, 2010 Partajează Postat Februarie 15, 2010 Re: D-max kit ridicare multumes pentru ajutor, amd gasit kit de la ome 4 amortizor, arcuri din spate la 4400 ron . in italia, in bucuresti unde se pote gasire niste service ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
silviub Postat Februarie 15, 2010 Partajează Postat Februarie 15, 2010 Re: D-max kit ridicare multumes pentru ajutor, amd gasit kit de la ome 4 amortizor, arcuri din spate la 4400 ron . in italia, in bucuresti unde se pote gasire niste service ? Eu directionez posesorii de Isuzu catre cei de la TransCarpat Service. De ce? Nu, nu este service-ul meu, dar inca din 1999 sunt specializati in reparatii pentru acesta marca. Daca sunt scumpi sau nu? Nu pot sa vorbesc decat in ceea ce ma priveste, iar mie nu mi se par scumpi. Daca vrei sa vorbesti cu ei si sa vezi si cateva dintre lucrarile/modificarile facute de ei, suna la 0722560638 Jan. Spor la surubarit most sports require only one ball, real sports require two.... www.corb44.ro [www.corb44.ro/challenge Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate