stefan79 Postat Februarie 12, 2010 Partajează Postat Februarie 12, 2010 Salutare Am si eu nevoie de sprijin... Ce parere aveti de acest model? Pajero 2500 Td (1994). Am gasit sa achizitionez o englezoaica si nu stiu ce sa fac... Oscilez intre acest model, Vitara si 4 runer :hl Multumesc Stefan www.singapura-cat.ro T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flow Postat Februarie 12, 2010 Partajează Postat Februarie 12, 2010 Re: Pajero 2500 Td Salut, incearca sa arunci un ochi mai atent pe forum si vai gasi o cantitate foarte mare de informatii, utile, si mai ales raspunsurile la intrebarile tale. Nu ezita de asemenea sa folosesti functia Cautare de sus din bara. Ca sa primesti un raspuns avizat bine ar fi mai intai sa ne spui ce intentionezi sa faci cu masina, on - off road ( si cat de extrem sau cat de soft) Ca si parere personala celelalte doua modele la care te ai gandit sunt cu cateva clase bune peste vitara, alege intre ele. Pajero 2 94 tdi ma gandesc nu TD cum ai scris tu, in varianta scurta e o masina destul de descurcareata in teren.Recomand. Prea mult timp liber dauneaza mintii si asa odihnite. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
White Wolf Postat Februarie 12, 2010 Partajează Postat Februarie 12, 2010 Re: Pajero 2500 Td Recomand, de asemenea, Pajero. Am vazut ca Hilux-ul stock nu flexeaza suficient, iar motorul de 2.4 nu-i chiar atat de grozav. Mi se pare mai "jucaus" cel de 2.5 de Pajero. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stefan79 Postat Februarie 12, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 12, 2010 Re: Pajero 2500 Td Multumesc si scuze... Sunt nou in "domeniu" atat 4X4 cat si forum :D Folosesc si cautarea dar este mai dificil putin. Masina vreau sa o folosesc atat on road (oras...etc) cat si off road ( in special in zona delurilor din Buzau)...dar nu se stie niciodata. Oscilez acum intre cele doua englezoaice: Pajero 3.0 V6 (cutie manuala) si cel de 2.5 cu cutie automata. Sunt adeptul benzinei dar cred ca 3.0 are un consum destul de ridicat... www.singapura-cat.ro T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
White Wolf Postat Februarie 12, 2010 Partajează Postat Februarie 12, 2010 Re: Pajero 2500 Td 3.0 e o masina cu care unii dintre colegii de forum se dau la concursuri. Daca ai de gand sa o folosesti si in oras, nu prea recomand, decat daca ai vreun contract cu baietii de la benzinarii. Offroad papa si mai mult, dar merita, avand in vedere senzatiile pe care le furnizeaza. 2.5 e opusul, la capitolul consum, dar fara sa fac arabat prea mare de la potentialul offroad. Masina se comporta bine, comparata cu altele de clasa ei. Sa nu te astepti sa-i poti da prea mult "span", dar nici sa nu fii ingrijorat ca nu va trage atunci cand trebuie. Sfat : de ce nu te orientezi la un 2.8 diesel? Recomand. Din proprie experienta iti spun ca vei fi multumit de raportul pret/performante, atat on road cat si off road. Bafta la achizitie! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stefan79 Postat Februarie 12, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 12, 2010 Re: Pajero 2500 Td Ok. Am sa tin cont de sfaturi si am sa studiez problema :) Despre consum de benzina...am un Vento VR6 si .... :ang2 www.singapura-cat.ro T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Darius Postat Februarie 13, 2010 Partajează Postat Februarie 13, 2010 Re: Pajero 2500 Td Iti recomand cu caldura "struto-camila".:grin: Adica, nici 3.0 benzina, nici 2.5 TDI, ci 2.8 TDI cu intercooler. Are aproape 130 de cai, un cuplu bun si chiar te scoate din... zapada, noroi. Consumul, la a mea, cu roti de 31, 9-10 afara, 14 in Bucuresti. In plus, impozitul e decent... 800 de lei pe an. "Umblati cu bine!" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stefan79 Postat Februarie 13, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 13, 2010 Re: Pajero 2500 Td Acum oscilez sincer intre o englezoaica de 3.0 si 2.8 :D Sa vad ce gasesc. Impozitul...cat mai merge cu Bulgaria... www.singapura-cat.ro T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stefan79 Postat Februarie 13, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 13, 2010 Re: Pajero 2500 Td decis 99% Mitzu Pajero - 3.0 V6 :D sper ca miercuri seara sa ma laud cu el :wink: :banana www.singapura-cat.ro T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flow Postat Februarie 14, 2010 Partajează Postat Februarie 14, 2010 Re: Pajero 2500 Td 12 sau 24v? automat sau manual? blocant spate? Daca i 24v s ar putea sa fi surprins sa vezi ca merge poate chiar ceva mai tare decat vr6 ele :grin: Prea mult timp liber dauneaza mintii si asa odihnite. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
serpalo_ct Postat Februarie 14, 2010 Partajează Postat Februarie 14, 2010 Re: Pajero 2500 Td cred ca la asta se refera http://forum.club4x4.ro/showthread.php?t=49993 - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stefan79 Postat Februarie 14, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 14, 2010 Re: Pajero 2500 Td Asa este :) La ea ma refer :gr1 www.singapura-cat.ro T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koais Postat Februarie 16, 2010 Partajează Postat Februarie 16, 2010 Re: Pajero 2500 Td Salutare! Sunt interesat sa cumpar un Pajero 2500 TDi. Am vazut printr modelele mai "noi" ca exista atat pajero Classic 2.5 TDi dar si Pajero normal 2.5 TDi, mult mai rar, ce-i drept, amandoua in 3 usi. Ca singura masina, adica pentru o folosire 70% strada si 30% iesiri soft spre interesante :ypu , drumuri lungi si , deci consumul avand o pondera destul de insemnata, ce mi-ati recomanda? Buget? .... sa zicem 10000 de coco. Nu sunt interesat s-o modific, eventual doar niste cauciucuri mai potente pentru iesiri. Multumesc anticipat! Daca pot si mai specific de atat, va rog intrebati-ma. Mihai Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate