Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Arcuri ome y60

dulceanu ionel

Postări Recomandate

Re: Arcuri ome y60

daca imi spui codul de pe eticheta arcului iti spun lungimea si daca se potriveste sau nu pe masina matali. Daca incerci , afland lungimea, sa-ti dai seama daca iti sunt bune sau nu , e mai greu de dibuit

ing. Luigi PIRSU

www.nissan4x4.ro

service si tunning NISSAN

Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

daca imi spui codul de pe eticheta arcului iti spun lungimea si daca se potriveste sau nu pe masina matali. Daca incerci , afland lungimea, sa-ti dai seama daca iti sunt bune sau nu , e mai greu de dibuit

Codul de pe eticheta amortizor fata este 972e si are 397mm inaltime iar arcul de spate nu are eticheta si are 468mm inaltime si are 3 spire mai apropiate si se pare ca este tot ome.

Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima..

Off-road Alyon Team

Link spre comentariu

deja nu e bine, 972E este un arc pt y61. E HD +110kg pt motorul ZD30. Nu prea au ce cauta arcurile acelea pe Y60

Treaba se leaga.Omul care le are are un y61 cumparat din italia si ia dat si arcurile pt ca amortizoarele le-a montat pe masina.Ce se intampla dc le montez la y60 avand in vedere ca troliu cantareste 45 kg si bara vreo 40 kg + suportul troliu cam 8-kg.Ideeea este ca le iau ieftin si ventual cumpr numai amortizoare.

Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima..

Off-road Alyon Team

Link spre comentariu

Merg montate fara probleme ...se potrivesc ....numai ca va fi masina cam rigida ,fara accesorii (adica chiala )....fa logic o comparatie intre greutatea unui y61 cu motor 3000 si un y60 ca al tau motor 2800 ....eu am aceleasi arcuri care vrei sa le cumperi tu pe ambele masini Y61 si y60 ...am optat pentu aceste arcuri cu buna stiinta pe o masina ii mai pui bara fata spate ,troliu fata spate portbagaj , scari etc asa ca greutatea unui y60 va depasi cu mult greutate unui y61 stoc :grin:

tel 0763325967

Club Sportiv x3m

Valcea

Link spre comentariu

Alo ...Militia?!

Luigi spunea ca daca pui arcuri de Y61 pe Y60 masina devine foarte rigida, lucru nu tocmai bun! De potrivit, potrivesc dar dupa ce ca Y60 este rigida din nascare o faci si mai rigida.

Adica: bataturi la buci si cucuie in cap!

@GPScu

Serios? Cu buna stiinta m-ai spart la creieri aproape 2 luni? :ha::uameni

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare