dulceanu ionel Postat Februarie 13, 2010 Partajează Postat Februarie 13, 2010 Am gasit la cineva din greseala arcuri ome.Vreau sa le iau mai ales ca urma sa-mi cumpar tot chitul ome+5.Dc ma puteti ajuta sa-mi spuneti lungimea unui arc de fata si de spate necomprimat.Cu stima. Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Februarie 13, 2010 Partajează Postat Februarie 13, 2010 Re: Arcuri ome y60 daca imi spui codul de pe eticheta arcului iti spun lungimea si daca se potriveste sau nu pe masina matali. Daca incerci , afland lungimea, sa-ti dai seama daca iti sunt bune sau nu , e mai greu de dibuit ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dulceanu ionel Postat Februarie 13, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 13, 2010 Re: Arcuri ome y60 daca imi spui codul de pe eticheta arcului iti spun lungimea si daca se potriveste sau nu pe masina matali. Daca incerci , afland lungimea, sa-ti dai seama daca iti sunt bune sau nu , e mai greu de dibuit Codul de pe eticheta amortizor fata este 972e si are 397mm inaltime iar arcul de spate nu are eticheta si are 468mm inaltime si are 3 spire mai apropiate si se pare ca este tot ome. Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Februarie 14, 2010 Partajează Postat Februarie 14, 2010 Re: Arcuri ome y60 deja nu e bine, 972E este un arc pt y61. E HD +110kg pt motorul ZD30. Nu prea au ce cauta arcurile acelea pe Y60 ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dulceanu ionel Postat Februarie 14, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 14, 2010 Re: Arcuri ome y60 deja nu e bine, 972E este un arc pt y61. E HD +110kg pt motorul ZD30. Nu prea au ce cauta arcurile acelea pe Y60 Treaba se leaga.Omul care le are are un y61 cumparat din italia si ia dat si arcurile pt ca amortizoarele le-a montat pe masina.Ce se intampla dc le montez la y60 avand in vedere ca troliu cantareste 45 kg si bara vreo 40 kg + suportul troliu cam 8-kg.Ideeea este ca le iau ieftin si ventual cumpr numai amortizoare. Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Februarie 14, 2010 Partajează Postat Februarie 14, 2010 Re: Arcuri ome y60 ideea e ca nu sunt ce trebuie. Ce, vrei sa mearga nissan-ul...... ca un tap in calduri?:ha: ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dulceanu ionel Postat Februarie 14, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 14, 2010 Re: Arcuri ome y60 Nu ca apar repede 10 vanatori la el.MS pt informati.Esti cel mai .......moderator:rsp Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Februarie 14, 2010 Partajează Postat Februarie 14, 2010 Re: Arcuri ome y60 Merg montate fara probleme ...se potrivesc ....numai ca va fi masina cam rigida ,fara accesorii (adica chiala )....fa logic o comparatie intre greutatea unui y61 cu motor 3000 si un y60 ca al tau motor 2800 ....eu am aceleasi arcuri care vrei sa le cumperi tu pe ambele masini Y61 si y60 ...am optat pentu aceste arcuri cu buna stiinta pe o masina ii mai pui bara fata spate ,troliu fata spate portbagaj , scari etc asa ca greutatea unui y60 va depasi cu mult greutate unui y61 stoc :grin: tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Februarie 15, 2010 Partajează Postat Februarie 15, 2010 Re: Arcuri ome y60 No comment! Fa cum te taie capul! ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Februarie 15, 2010 Partajează Postat Februarie 15, 2010 Re: Arcuri ome y60 Alo ...Militia?! Luigi spunea ca daca pui arcuri de Y61 pe Y60 masina devine foarte rigida, lucru nu tocmai bun! De potrivit, potrivesc dar dupa ce ca Y60 este rigida din nascare o faci si mai rigida. Adica: bataturi la buci si cucuie in cap! @GPScu Serios? Cu buna stiinta m-ai spart la creieri aproape 2 luni? :ha::uameni consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bestia Postat Februarie 15, 2010 Partajează Postat Februarie 15, 2010 Re: Arcuri ome y60 pe y61 lung merg arcurile cu pricina? mentionez ca e 2.8 nu 3.0 Presa Canario Kennel Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dulceanu ionel Postat Februarie 16, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 16, 2010 Re: Arcuri ome y60 Cred ca am sa ma risc.Dc nu ma impac cu ele le vand cu cat le-am luat ca amatori vad ca sunt. Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bestia Postat Februarie 16, 2010 Partajează Postat Februarie 16, 2010 Re: Arcuri ome y60 :h5eu primu:grin: Presa Canario Kennel Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate