cos Postat Mai 27, 2010 Partajează Postat Mai 27, 2010 Re: Iesire la o plimbare pe linga Galati Daca te bazezi pe Sclipici .... ...vin si eu cu Ralu...am vrut sa spun Agila .Numai caras sau/si rosioara , neaparat vioaie . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
naspet Postat Mai 27, 2010 Autor Partajează Postat Mai 27, 2010 Re: Iesire la o plimbare pe linga Galati Va duceti la peste fara mine aha ....., Atunci a urez Nu orice om poate fi mare OM!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Mai 27, 2010 Partajează Postat Mai 27, 2010 Re: Iesire la o plimbare pe linga Galati Nu te las pe afara . Te iau cu mine in Real , cum sa te las pe afara la pescuit creveti , cu cardul ala negru- galben...mere si alb- negru...la sigur , am fost acu doua zile .Fenomen...si nici lanseta nu o aveam.... ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dulceanu ionel Postat Mai 27, 2010 Partajează Postat Mai 27, 2010 Re: Iesire la o plimbare pe linga Galati Atunci hai sa mergem la pescuit.Cine vrea este invitatul meu.Mai greu este cu dormitul(in masina sau direct acolo pe jos)Eu unul prefer sa ma tina pescuitul treaz (din bautura):x Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sclipici Postat Mai 27, 2010 Partajează Postat Mai 27, 2010 Re: Iesire la o plimbare pe linga Galati Daca-mi pacalesc nevasta, tare as merge...! Deja cortu, sacu, salteaua si grataru sunt in masina.... tREBUIE DOAR SA ALIMENTEZ SI ...PE CAI...! Daca merge si @Cos, ii aduc carton si banda sa faca macheta dela bara fata...! @Ionel...stai fara grija, trag io cu gandacu de autobuzu` tau....daca ramane-n boscheti...! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dulceanu ionel Postat Mai 27, 2010 Partajează Postat Mai 27, 2010 Re: Iesire la o plimbare pe linga Galati Cos ai vazut ca merge si Sclipici dc a auzit de ....Agila:ha: Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sclipici Postat Mai 27, 2010 Partajează Postat Mai 27, 2010 Re: Iesire la o plimbare pe linga Galati Iar ma barfiti? :) Va las io in noroaie...! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Mai 27, 2010 Partajează Postat Mai 27, 2010 Re: Iesire la o plimbare pe linga Galati Am sub scaun o poza ...care e numai buna sa te razgindeasca...e secretara... ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Mai 27, 2010 Partajează Postat Mai 27, 2010 Re: Iesire la o plimbare pe linga Galati Salutari de la vecini: http://forum.club4x4.ro/showthread.php?t=53244 Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sclipici Postat Mai 28, 2010 Partajează Postat Mai 28, 2010 Re: Iesire la o plimbare pe linga Galati Salutari de la vecini: http://forum.club4x4.ro/showthread.php?t=53244 Vazut, citit, dat raspuns! :grin: Chiar voiam sa propun galatenilor o iesire in Macin cu o intalnire cu voi...! Arf fi fain...! Eu unul sunt incantat...! Multumim pentru invitatie ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sclipici Postat Mai 30, 2010 Partajează Postat Mai 30, 2010 Re: Iesire la o plimbare pe linga Galati Aveti ceva programat pentru week-end-ul cand se plimba cei din Constanta prin M-tii Macinului? Eu ma gandesc serios sa le ies in cale...! :grin: Ce spuneti, mergem? Cort, apa,haleala si ceva udatura...2 nopti e ok ...indiferent de vreme...! Ca sa ne intalnim...ne trebuie doar locatia si un simplu GPS ne rezolva...! Poate campam la vreo balta...deci ne luam si lansetele...! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Mai 30, 2010 Partajează Postat Mai 30, 2010 Re: Iesire la o plimbare pe linga Galati Bineinteles ca am planuri . Mari . Trebuie neaparat sa ma tin de tabietul meu zilnic : inspir si expir . Intre astea doua , cam fac de toate . Am GPS , modelul solar , fara baterii . Trebuie numai putintica lumina sa fie activ , ca e tiparit cu virgula caractere mici . Garantie pe viata , daca nu se uda , reciclabil . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Mai 31, 2010 Partajează Postat Mai 31, 2010 Re: Iesire la o plimbare pe linga Galati Poate campam la vreo balta...deci ne luam si lansetele...! Da ... balta ... super ... vrem si noi ... Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
naspet Postat Mai 31, 2010 Autor Partajează Postat Mai 31, 2010 Re: Iesire la o plimbare pe linga Galati Din pacate pe mine nu contati e posibil sa plec din localitate . Aurel Nu orice om poate fi mare OM!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sclipici Postat Iunie 7, 2010 Partajează Postat Iunie 7, 2010 Re: Iesire la o plimbare pe linga Galati S-a hotarat cineva ...referitor la plimbarea in M-tii Dobrogei, cu vecinii din Constanta? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Iunie 7, 2010 Partajează Postat Iunie 7, 2010 Re: Iesire la o plimbare pe linga Galati Eu zic pas. Daca e sa iesim, maxim de dimineata pana seara "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Iunie 7, 2010 Partajează Postat Iunie 7, 2010 Re: Iesire la o plimbare pe linga Galati Eu m-as baga , fie si ca telefonist la Atar sa-l trag de fibra optica de la mulineta aia smechera cu care m-a bagat in boale , ca tre sa ma descinte vecina aia majora sa-mi revin ... Desi duminica sint la Braila cu dansatoarea ... ....viata e plina de surprize...... ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Iunie 10, 2010 Partajează Postat Iunie 10, 2010 Re: Iesire la o plimbare pe linga Galati Suntem in zona, de vineri pana duminica: http://forum.club4x4.ro/showthread.php?t=53244&page=5 Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
naspet Postat Iunie 15, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 15, 2010 Re: Iesire la o plimbare pe linga Galati Salutare domnilor In weekend incercam o iesire ..... Ma uitasem aici :http://forum.club4x4.ro/showthread.php?t=53179&page=3 si ce propuneau colegii din Vrancea era intersant ... Nu orice om poate fi mare OM!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
naspet Postat Iunie 15, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 15, 2010 Re: Iesire la o plimbare pe linga Galati Salutari Domnilor colegi ... Facem in week end vreo iesire ???? Colegii din Vrancea au aici o propunere http://forum.club4x4.ro/showthread.php?p=589849#post589849 Ce spuneti ?? Aurel Nu orice om poate fi mare OM!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Iunie 15, 2010 Partajează Postat Iunie 15, 2010 Re: Iesire la o plimbare pe linga Galati Eu as merge - aproape pe oriunde merg si AT-urile , aproape pe oriunde merg si prietenii. Ca m-am saturat pina la nas de micul dejun la ora 17 si prinzul la miezul noptii . O singura zi lumina sau si peste noapte ? Cu sau fara romantisme de apus ?Gratare ecologice de leurda sau pur tehnic ? ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rechinu Postat Iunie 16, 2010 Partajează Postat Iunie 16, 2010 Re: Iesire la o plimbare pe linga Galati Hai ca am venit si eu in vizita la voi:grin: Deci ce se aude, veniti vineri la Focsani,facem una scurta de incalzire, sa ne cunoastem.Inceputu-i greu ca pe urma merge uns:ha: LIVE FREE OR DIE! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rechinu Postat Iunie 16, 2010 Partajează Postat Iunie 16, 2010 Re: Iesire la o plimbare pe linga Galati Noi iesim doar pana seara,ca sunt unii care au treaba sambata dar voi mai puteti ramane fie la cort, fie va gasim cazare pe la Lepsa si va mai aratam si ceva trasee LIVE FREE OR DIE! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
naspet Postat Iunie 16, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 16, 2010 Re: Iesire la o plimbare pe linga Galati Daca este doar pina seara este destul de scurt dar poate venim domnule cos crezi ca ai nevoie de un copilot !!!:2dr Promit ca nu vorbesc decit despre electronica ...... Nu orice om poate fi mare OM!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Iunie 16, 2010 Partajează Postat Iunie 16, 2010 Re: Iesire la o plimbare pe linga Galati Da-le dracu' de MOS cu pnp ul lor de PL85 , ce , s-au terminat veveritele in Tziganie ( pardon , Romanie ) ? Dau vreo doua cliente mai departe cu o zi si merem sa inspiram aere de Ioni si Ioane negative si neutre ...ca o viata avem , nu merita lungita la nesfirsit . Daca reusim sa-l terminam pe Sclipici , cred ca ar merge si el cu 'Mad Ladybug '. Intodeauna , la anii mei (29) , am nevoie de unu' mai tinar care sa manince tot ce misca si de unu' mai batrin care sa ma ajute sa-i fac lu ' indraznetu' first aid . Male or female , numa' sa nu-si piarda rabdarea.... ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate