naspet Postat Iunie 16, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 16, 2010 Re: Iesire la o plimbare pe linga Galati Pai vineri dim vin sa va ajut la masina lui sclipici am acasa vreo 200 de leduri care imi prisosesc (gasesc eu unde sa le montez ):uameni Nu orice om poate fi mare OM!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sclipici Postat Iunie 17, 2010 Partajează Postat Iunie 17, 2010 Re: Iesire la o plimbare pe linga Galati Pai vineri dim vin sa va ajut la masina lui sclipici am acasa vreo 200 de leduri care imi prisosesc (gasesc eu unde sa le montez ):uameni Salut, lume! Acu` intrai si io acilea....dupa vreo saptamana de pauza... Poate-mi termina Cos masina, ca si-o cam facut de cap cu ciocanu si flexu` ! Nu stiu de pot merge sau ba....ideea e buna...! Led-uri am ...4...da` nu vreau s-o fac Audi... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Iunie 17, 2010 Partajează Postat Iunie 17, 2010 Re: Iesire la o plimbare pe linga Galati Tre' sa vorbim...serios... 200 de leduri de 10mW sau 4 leduri de 50W ? Voi va bateti joc de inima unui familist , care ...care ...are si el ....o ... Acusica un minut in urma , Ion , batei-ar inima ca metronomu ' atomic , rezolva problema timpului liber in rezervor -mai pun si io , mai umpli si tu , numa' pleaca .... Teleconferinta ...incoming... ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sclipici Postat Iulie 2, 2010 Partajează Postat Iulie 2, 2010 Re: Iesire la o plimbare pe linga Galati Maine vrem sa mergem pe undeva prin zona Muntilor Vrancei...! Ca traseu e aproape identic cu al colegilor din Vrancea, care acum sunt deja pe dealuri. Din cate am inteles aseara, suntem 4 masini: Ionel, Cos, Naspet si io...! Cazare-n cort, haleala la ceaun/gratar sau/si conserve...doua zile de colindat...! Poate or mai fi doritori...! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Iulie 2, 2010 Partajează Postat Iulie 2, 2010 Re: Iesire la o plimbare pe linga Galati Eu vroiam sa ma duc duminica la Lacul Vulturilor cu baieti din Ploieti. Dar daca puneti problema asa. :grin: Maine sunt in Bucuresti pana la pranz, dar de acolo poate vin direct Eu nu am cort. Gasim o pensiune? "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sclipici Postat Iulie 2, 2010 Partajează Postat Iulie 2, 2010 Re: Iesire la o plimbare pe linga Galati Eu vroiam sa ma duc duminica la Lacul Vulturilor cu baieti din Ploieti. Dar daca puneti problema asa. :grin: Maine sunt in Bucuresti pana la pranz, dar de acolo poate vin direct Eu nu am cort. Gasim o pensiune? Nu-s pensiuni! Doar daca vrei cazare la manastirea Tarnita! :) E manastire de maici! :grin: Vezi ca se gasesc corturi si saltele si in Bucuresti! :wink: Noi mergem cu jumatatile plus prichindeii lu` Ion...! Cos merge singur, puteti dormi amandoi in masina lui...! :y Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Iulie 2, 2010 Partajează Postat Iulie 2, 2010 Re: Iesire la o plimbare pe linga Galati Treaba lui pe unde doarme , io dorm descult de haine ca asa am io odihna a mai primordiala . Daca doarme cu mine nu-l invelesc si nu voi a ma inveli nime'.Nici muma , nici o maica , nici o mama . Sub clasificarea asta , e o singura optiune . Nu sforaiesc , nu grohaiesc , stiu sigur , nu m-am auzit niciodata . Am un cort in masina in permanenta , si patura si prelate si foi de cort si de asemenea conservele le-am mincat intr-o dupamiaza pe coclauri cind stateam in garaj si apa mi-o beut-o fii-mea cind era la antrenament ...antigel nu mai este da' am ranga mica si ciocanu' mare ... Nu mai am servetel de ala lung de esapament , da mincam puiu' pe o harta a Bulgariei. Ciocolata e viscoasa si se minca cu tot , ca rau nu are ce sa faca .De stafidele mele in vid nu se atinge nimeni pina la Paste. Sint puse bine linga rezerva aia de motorina asa ca nu puteti sa le gasiti . Asa ca dau o cheie si o tai pe linie .Ce tigai vreti sa aveti ca sa mince foomeile din ele ? Ceaunu' mare , ala mic, sau woku' .Sau portelanele alea de plastic ? A dracu sa fiu de beau bere la cutie . Derogarea e sa fie cutia transparenta . Sclipici , ai intrebat la Jorj si baietii ceilalti? A, da , uitasem - e non smoking WE . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rechinu Postat Iulie 2, 2010 Partajează Postat Iulie 2, 2010 Re: Iesire la o plimbare pe linga Galati Bravo domnilor, noi tocmai ne-am intors aseara tarziu.Am plecat din Bolotesti,Tarnita, releul de tv,am coborat pe partea cealalta de munte (Reghiu, cred), Focul viu, Pahuda (catun), de aici Lepsa si am ajuns la Oituz. La Poiana Sarata am mancat iar apoi ne-am intors prin Ojdula spre Focsani.A fost superb desi traseul cam lung. Drumul spre releu e uscat asa ca mai bine mergeti spre lepsa, acolo campati si va plimbati pe unde vreti voi. Daca ma gandesc bine s-ar putea sa ajung si eu prin zona asa ca o sa iti trimit nr meu de tel pe PM. Daca mai vrei informatii ma poti suna, poate bem si o tuica LIVE FREE OR DIE! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Iulie 2, 2010 Partajează Postat Iulie 2, 2010 Re: Iesire la o plimbare pe linga Galati Voi la cat plecati? Cos, ia un cort si pt mine. Sac de dormit iau acum din Real. Daca reusesc sa ma fofilez, poate nu mai plec la Buc maine si merg cu voi de dimineata. "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
naspet Postat Iulie 2, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 2, 2010 Re: Iesire la o plimbare pe linga Galati Miine va sun tineti telefoanele deschise !!!!!!! Nu orice om poate fi mare OM!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Iulie 2, 2010 Partajează Postat Iulie 2, 2010 Re: Iesire la o plimbare pe linga Galati Orice locatie de start ar trebui sa aiba ora 9:30 , ca sa poata Ion sa mearga cu noi .Asta pt. ca iese de la munca dimineata . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
naspet Postat Iulie 2, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 2, 2010 Re: Iesire la o plimbare pe linga Galati ok eu abia dupa amiaza ma eliberez de treba si eventual va sun sa stabilim daca este pe unde sunteti sa ajung si eu .... Nu orice om poate fi mare OM!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Iulie 2, 2010 Partajează Postat Iulie 2, 2010 Re: Iesire la o plimbare pe linga Galati Parca mergeai cu Sorin . Cum a in final? Sorin merge fara tine si vii cu forte proprii sau te asteapta ? ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dulceanu ionel Postat Iulie 2, 2010 Partajează Postat Iulie 2, 2010 Re: Iesire la o plimbare pe linga Galati Eu am masina deja murdara,deci sunt pregatit de lupta. Sclipici sa nu uiti de cazan pt ca ai zis ca faci fasole.:cort Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Iulie 2, 2010 Partajează Postat Iulie 2, 2010 Re: Iesire la o plimbare pe linga Galati Ora 9:30 . Maimutoii lui n-aude /nu-vede/nu-spune nu i-am pus IO .... ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grasuxxl Postat Iulie 2, 2010 Partajează Postat Iulie 2, 2010 Re: Iesire la o plimbare pe linga Galati Sfat prietenesc!!!! Daca mergeti la focul viu sa lasati masinile in parcarea de sub focul viu, unde incep scarile. e putin de urcat si nu riscati sa luati amenda. ieri doi dintre noi am scapat printre urechile acului de amenda. sunt niste localnice ce suna la politie imediat cum vad masini. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Iulie 2, 2010 Partajează Postat Iulie 2, 2010 Re: Iesire la o plimbare pe linga Galati Again... .....noua si juma .... Cind dau de ingalbenitii astia le fac cite un ochi albastru . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Iulie 2, 2010 Partajează Postat Iulie 2, 2010 Re: Iesire la o plimbare pe linga Galati Multumesc boierule ,e bine de stiut .Io ma infingeam ca berbecu' la deal. ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dulceanu ionel Postat Iulie 2, 2010 Partajează Postat Iulie 2, 2010 Re: Iesire la o plimbare pe linga Galati Multumesc boierule ,e bine de stiut .Io ma infingeam ca berbecu' la deal.Si cu focurile vii la cur la vale :ha:dc nu ne zicea colegu cum sta treaba pe acolo. Multam fain grasu xxx Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rechinu Postat Iulie 3, 2010 Partajează Postat Iulie 3, 2010 Re: Iesire la o plimbare pe linga Galati Hai sa aveti ”bun drum”, va astept la Focsani! LIVE FREE OR DIE! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rechinu Postat Iulie 7, 2010 Partajează Postat Iulie 7, 2010 Re: Iesire la o plimbare pe linga Galati Iesirea a fost super! Felicitari ptr baietii ( si fetele ) de la Galati si lui Cos ptr reteta de fasole la ceaun. Sunteti o gasca misto si a fost o iesire reusita. Va mai asteptam!:br LIVE FREE OR DIE! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sclipici Postat Iulie 7, 2010 Partajează Postat Iulie 7, 2010 Re: Iesire la o plimbare pe linga Galati Ne-a facut placere sa va avem alaturi...! :tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Iulie 7, 2010 Partajează Postat Iulie 7, 2010 Re: Iesire la o plimbare pe linga Galati La TV zice de mare inundatie la Galati! Este adevarat? Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
boczarionut Postat Iulie 7, 2010 Partajează Postat Iulie 7, 2010 Re: Iesire la o plimbare pe linga Galati La TV zice de mare inundatie la Galati! Este adevarat? Daca nu va tine digul ridicat de baietii de la ISU din toata tara va fi apa pe sosea dar nu se va intampla asta ca am incarcat si eu la saci :y acum ca am amintit de acesti baieti pot spune ca fara ajutorul lor iesea nasol si doresc sa le multumesc pentru tot ajutorul acordat:rsp:rsp:rsp:rsp:rsp:gr1 Patroll Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Iulie 9, 2010 Partajează Postat Iulie 9, 2010 (editat) Re: Iesire la o plimbare pe linga Galati Dunarea la Galati: http://www.jurnalul.ro/webcam/galati-hotel-mercur-205.html http://www.jurnalul.ro/webcam/galati-faleza-dunarii-207.html Editat Iulie 9, 2010 de Forte Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate