Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Ce dotari de fabrica exista pe Y60 ?

Endevour

Postări Recomandate

Ma gandesc ca aceia dintre voi cu ma multa experienta in acest model ma puteti ajuta.

Intrebarea mea este ce modele de echipare au existat pt Y60 si ce dotari includeau acestea ?

Adica AC, geamuri electrice, oglinzi electrice, etc.

Multumesc anticipat pt raspunsuri ! :h5

“If you want to see Africa bring a Land Cruiser, if you want to meet the people bring a Land Rover”
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Ce dotari de fabrica exista pe Y60 ?

Au cam toate dotarile pt anii lor.Geamuri electrice au toate.Un prieten de-al meu are abs ,airbag sofer,ac,oglinzi electrice incalzite,stergatoare faruri,unele au si sirocou,trapa.Nu stiu dc au pus si climatronic pe vreun model.Deci suficiente pt ce sunt ele construite.

Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima..

Off-road Alyon Team

Link spre comentariu

Conteaza anul de fabricatie ? Adica influenteaza acesta echiparea masinii ?

Care au avut AC sau ABS, le-au avut standard sau nu ?

“If you want to see Africa bring a Land Cruiser, if you want to meet the people bring a Land Rover”
Link spre comentariu

• 6 luni mai târziu...

Conteaza anul de fabricatie ? Adica influenteaza acesta echiparea masinii ?

Care au avut AC sau ABS, le-au avut standard sau nu ?

Readuc la suprafata intrebarea colegului si mai adaug:

Pentru Patrol y60 SWB 2.8TD: Toate au blocant spate, daca nu, din ce ani si unde se afla butonul?

Nemo me impune lacessit !
Link spre comentariu

Auzisem ceva de radiatorul de racire pt ulei care a imbunatatit functionarea motoarelor de pe Y60......din ce an s-au pus aceste radiatoare ?

Au un altfel de cod aceste motoare ?

Tractozauru` meu are ce spui tu Astrale :wink: si este fabricat in 1995... :h5

Si DA :ypu este Heavy Duty si in gaura..., esapamentului! :ha::y:banana:h5

Link spre comentariu

Auzisem ceva de radiatorul de racire pt ulei care a imbunatatit functionarea motoarelor de pe Y60......din ce an s-au pus aceste radiatoare ?

Au un altfel de cod aceste motoare ?

Am avut Y60 si din '93 si din '94. Ambele au avut radiatorul respectiv. Din cite stiu eu, nu este vorba de anul de fabricatie, ci mai degraba de zona pt. care au fost construite. Din Olanda in sus nu prea gasesti modelul cu radiatorul suplimetar. E mai friguleanu pe la ei, asa ca nu se incing motoarele.

I Have No Idea What You Are Talking About

Link spre comentariu

Readuc la suprafata intrebarea colegului si mai adaug:

Pentru Patrol y60 SWB 2.8TD: Toate au blocant spate, daca nu, din ce ani si unde se afla butonul?

Are cineva o poza cu butonul respectiv?

Din cate am gasit pe net, cu cat Patrolul a fost vandut mai la sud, cu atat ai mai multe sanse sa-l gasesti cu A/C.

Oare rapoartele difera in fuctie de tari? Adica mai la sud, raportul de demultiplicare in reductor si punti sa fie mai mic?

Nemo me impune lacessit !
Link spre comentariu

Probabil ca va trebui sa verifici masina pe care o gasesti , depinzind de noroc daca acea masina are sau nu AC. Degeaba are o linie intreaga de masini o dotare , daca chiar aia de sub ochii tai are lipsa...

Spanioloaica mea a venit cu AC , cu LSD pe spate , fiind totusi un 260 TOP LINE 2 , af '93 .Nu gasisem un Y60 lung ....si nu recomand 160/260 decit daca esti mare fan al foilor de arc...

Rapoartele difera doar in functie de motorizare , la motorul de 2800 este un raport in punte de 4.62 , cutiile de viteza au oarece deosebiri minore , insa nu cred ca au diferente de demultiplicare .La masini obisnuite , e chiar greu sa dai peste vreo specialitate , numai daca cauti cumva vreo aplicatie mai rara ( = Unimog are o cutie de viteze fara reductor si fara transfer , tot de Nissan , slabe sanse sa mai vad vreuna ) . Majoritatea Y60 au blocant spate , apar si unele cu LSD, dar chiar putine - probabil cele vindute initial in Olanda , insa nu e un criteriu definitoriu .Poza cu butonul DIFF LOCK ...poate impusca unul din fericitii care au blocant pe masina ...sau cauta unul live ...sau cauta pe site la patrolistii francezi...

Oricum , daca ai de gind vreun patrol (d-asta urit ca porcu si care merge ca boul pa pisti' tat locu') , nu renunta la blocant in cazul in care va face si offroad ( si nu numai ) , LSD E O SOLUTIE NU TOCMAI BUNA , si nu ai nici o garantie ca functioneza corect - iar la o functionare corecta ai numai tractiune partiala ...

Editat de cos

... sa fim corecti pana la capat !

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu

Are cineva o poza cu butonul respectiv?

Din cate am gasit pe net, cu cat Patrolul a fost vandut mai la sud, cu atat ai mai multe sanse sa-l gasesti cu A/C.

Oare rapoartele difera in fuctie de tari? Adica mai la sud, raportul de demultiplicare in reductor si punti sa fie mai mic?

Primul din dreapta cum te uiti la poza. Ala pe care scrie Diff Lock.

I Have No Idea What You Are Talking About

Link spre comentariu

• 4 săptămâni mai târziu...
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare