ocsi22 Postat Februarie 14, 2010 Partajează Postat Februarie 14, 2010 as vrea sa fac o iesire offroad la Arieseni cu plecare din Cluj pt. un weekend cu cazare rezolvata la pensiune unde am fost si de revelion.daca sunteti interesat astept parerile voastre. TRANSSYLVANIA OFF ROAD CLUJ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adammoga80 Postat Februarie 15, 2010 Partajează Postat Februarie 15, 2010 Re: OFF-ROAD la Arieseni eu asi fi de acord,si ar fii tare numa sa stim cam la ce perioada te-ai gandit nu inainte de eurotrial de la cluj,ca nu voi avea masina gata pana atunci sper sa o termin pe eurotrial suzuki vitara 1.6 yo5PKM 0763630114 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ocsi22 Postat Februarie 15, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 15, 2010 Re: OFF-ROAD la Arieseni data depinde de noi , eu am spus ca o idee . noi doi am mai vorbit in principiu de iesirea asta .bineinteles dupa EUROTRIAL . TRANSSYLVANIA OFF ROAD CLUJ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nasalean florin Postat Februarie 18, 2010 Partajează Postat Februarie 18, 2010 Re: OFF-ROAD la Arieseni salutare am cam lipsit dar pt arieseni optez si eu mai ales ca apuc sa imi imatriculez si eu masinu ca sta cam de mult si sa plictisit saraca :banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate