Vizitator cobo Postat Noiembrie 6, 2007 Partajează Postat Noiembrie 6, 2007 Inca o chestie ciudata ....credeti ca merita? Are motor propriu pe benzina. Ar fi vre-o 2000 euro... Am si un pdf cu specificatii daca va intereseaza Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Noiembrie 6, 2007 Partajează Postat Noiembrie 6, 2007 Pentru Krazul tau cred ca merita :D Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator G-FRATI Postat Noiembrie 6, 2007 Partajează Postat Noiembrie 6, 2007 Re: Mega troliu .... Inca o chestie ciudata ....credeti ca merita? Are motor propriu pe benzina. Ar fi vre-o 2000 euro... Am si un pdf cu specificatii daca va intereseaza ai o gramada de treaba cobo plictiseala mare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator cobo Postat Noiembrie 6, 2007 Partajează Postat Noiembrie 6, 2007 Re: Mega troliu .... Inca o chestie ciudata ....credeti ca merita? Are motor propriu pe benzina. Ar fi vre-o 2000 euro... Am si un pdf cu specificatii daca va intereseaza ai o gramada de treaba cobo plictiseala mare daca ma lasati in casa si nu ma luati si pe mine la joaca..... dar lasa ca ma fac eu bine ... :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator G-FRATI Postat Noiembrie 7, 2007 Partajează Postat Noiembrie 7, 2007 Re: Mega troliu .... Inca o chestie ciudata ....credeti ca merita? Are motor propriu pe benzina. Ar fi vre-o 2000 euro... Am si un pdf cu specificatii daca va intereseaza ai o gramada de treaba cobo plictiseala mare daca ma lasati in casa si nu ma luati si pe mine la joaca..... dar lasa ca ma fac eu bine ... :) sambata si duminica sa pui mana la munca sa vezi ce ti se taie cheful sa alergi cu sufa in fata masinii pana :bleah Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator G-FRATI Postat Noiembrie 7, 2007 Partajează Postat Noiembrie 7, 2007 vad ca te lasi de off si te apuci de barci la noi e invers :fh :ca Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Braccio Postat Noiembrie 7, 2007 Partajează Postat Noiembrie 7, 2007 Miliardari excentrici.... :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator cobo Postat Noiembrie 7, 2007 Partajează Postat Noiembrie 7, 2007 Re: Mega troliu .... Inca o chestie ciudata ....credeti ca merita? Are motor propriu pe benzina. Ar fi vre-o 2000 euro... Am si un pdf cu specificatii daca va intereseaza ai o gramada de treaba cobo plictiseala mare daca ma lasati in casa si nu ma luati si pe mine la joaca..... dar lasa ca ma fac eu bine ... :) sambata si duminica sa pui mana la munca sa vezi ce ti se taie cheful sa alergi cu sufa in fata masinii pana :bleah[/quote:20glp1t3] Io alerg da cine imi tine carjele ? :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator G-FRATI Postat Noiembrie 7, 2007 Partajează Postat Noiembrie 7, 2007 Re: Mega troliu .... Inca o chestie ciudata ....credeti ca merita? Are motor propriu pe benzina. Ar fi vre-o 2000 euro... Am si un pdf cu specificatii daca va intereseaza ai o gramada de treaba cobo plictiseala mare daca ma lasati in casa si nu ma luati si pe mine la joaca..... dar lasa ca ma fac eu bine ... :) sambata si duminica sa pui mana la munca sa vezi ce ti se taie cheful sa alergi cu sufa in fata masinii pana :bleah Io alerg da cine imi tine carjele ? :D[/quote:14rles1a] gasim noi o caprioara prin padure le tine ea :top Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate