Vizitator bolo_vik Postat Februarie 14, 2010 Partajează Postat Februarie 14, 2010 Va salut sunt noi pe forum si am si eu un bmw x3 an 2005 2000 cm 150 hp cu niste dotari frumusele si cred ca ma primiti si pe mine in clubul vostru :tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Februarie 14, 2010 Partajează Postat Februarie 14, 2010 Re: bmw x3 Te primim, daca mergi in sectiunea Prezentare membri si iti faci si tu o prezentare! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator bolo_vik Postat Februarie 14, 2010 Partajează Postat Februarie 14, 2010 Re: bmw x3 Te primim, daca mergi in sectiunea Prezentare membri si iti faci si tu o prezentare! da acuma intru daia am zis zis sunt nou si nu stiu exact ce trebuie sa fac am citit regulile mai pe sarite asa :banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator bolo_vik Postat Februarie 15, 2010 Partajează Postat Februarie 15, 2010 Re: bmw x3 Mar interesa si pe mine niste cauciucuri de iarna pt modelu asta de masina ce imi recomandati dar ceva care sa manance zapada pe paine :tk:tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
greby93 Postat Februarie 15, 2010 Partajează Postat Februarie 15, 2010 Re: bmw x3 Nokian Hakkapeliitta Sunt foarte bune din cate am auzit.:h5 Suzuki Samurai 1.3 Yes, we can't ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator bolo_vik Postat Februarie 15, 2010 Partajează Postat Februarie 15, 2010 Re: bmw x3 Nokian Hakkapeliitta Sunt foarte bune din cate am auzit.:h5 Ms eu acuma am michelin pilot alpin si sunt bune dar vreau ceva mai bune Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
greby93 Postat Februarie 15, 2010 Partajează Postat Februarie 15, 2010 Re: bmw x3 Ms eu acuma am michelin pilot alpin si sunt bune dar vreau ceva mai bune :CHakkapeliitta sunt mai bune stai linistit... 321 km/h pe gheata... au batut recordul... citeste despre ele si dupa aceea spune ca vrei ceva mai bune:uameni Suzuki Samurai 1.3 Yes, we can't ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jules Postat Februarie 16, 2010 Partajează Postat Februarie 16, 2010 Re: bmw x3 Contribui si eu cu parerea lu tata :) Nokian Hakapelita. Poate si numele are o rezonanta placuta, insa pe unde merge el si cum merge el, crede-ma ,ca daca el le recomanda, sa stii ca e mare lucru. Santa-fe-ul nu prea vede drumuri amenajate in cursul zilei, doar dealuri si drumuri uitate de lume. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator bolo_vik Postat Februarie 16, 2010 Partajează Postat Februarie 16, 2010 Re: bmw x3 :CHakkapeliitta sunt mai bune stai linistit... 321 km/h pe gheata... au batut recordul... citeste despre ele si dupa aceea spune ca vrei ceva mai bune:uameni K am inteles dar care ca au aparut Nokian Hakapelita 2.4.6.7 care din ele ? ai o poza cu modelu ms :h5:h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate