Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

LC 80 cu motor 4500 cc benzina

razvanutza

Postări Recomandate

Re: LC 80 cu motor 4500 cc benzina

spune-ne ceva despre consum

consumul depinde de stilul de condus iar la motoarele astea diferenta este semnificativa. dar ca o idee, vara consuma 19% afara ( fara aer ) si vreo 25% oras, iarna si afara si oras 29%. Daca nu deranjeaza foarte mult consumul si impozitul, e o masina excelenta, se poate conduce sportiv si cu rezultate neinchipuite, o plecare de la semafor cu toate "electricele" de putere activate produce acel gol in stomac ceea ce nu se intampla la orice masina de 2,5 tone, iar in teren nu se compara cu hzj-ul, rupe tot.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

@razvanutza: sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri cat mai mult de ea. Eu am vrut sa iau masina asta cam in aceeasi perioada in care mi-am luat dieselul (primavara lui 2008). Am crezut ca voi iesi mai ieftin de 9000 de euro (cat discutasem cu propietarul) cu una cazuta, pe care sa o refac cu manutele mele. Rong answer! Am platit tot atat, dar macar am satisfactia ca stiu masina pana la ultimul surub.

Ii dau dreptate lui Alpina, pune benzina cat mai buna, schimba repede bujiile, uleiurile si filtrele, masina este pe dreapta de aproximativ 2 ani si jumatate (nu glumesc, treceam zilnic pe langa ea de cel putin 2 ori).

most sports require only one ball, real sports require two....

www.corb44.ro

[www.corb44.ro/challenge

Link spre comentariu

@razvanutza:

Ii dau dreptate lui Alpina, pune benzina cat mai buna, schimba repede bujiile, uleiurile si filtrele, masina este pe dreapta de aproximativ 2 ani si jumatate (nu glumesc, treceam zilnic pe langa ea de cel putin 2 ori).

Pot sa confirm.Masina sta de ceva timp pe Mosilor langa restaurantul Burebista.Recunosc ca de fiecre data cand treceam pe langa ea imi facea cu ochiul.Bafta pentru cumparator si s-o stapanesti multa vreme sanatos.

Link spre comentariu

Ieri am facut o iesire la Pestera si cu ocazia asta i-am facut si consumul (plin pe plin): exact 20%.

Probabil incaltata cu roti de scandal si inaltata va lua mai mult, dar avand in vedere ca diesel-ul aspirat imi ia undeva la 14-15%, mie mi se pare un consum OK...

Masina se comporta exemplar pe sosea (la 160 km/h sau in curbe masina este stabila), iar in teren nu am apucat sa-i testez calitatile.

Editat de razvanutza
Am fost in :lr cu :old ca :dr1. A fost :ih
Link spre comentariu

• 3 săptămâni mai târziu...
  • 3 săptămâni mai târziu...

Dupa inca 1000 de km cu benzinarul meu, mi-am facut o idee ceva mai bine conturata despre masina:

1. Motorul imi place extraordinar de mult. Toarce linistit atunci cand mergi in regim de croaziera si isi arata toti cei 215 cai atunci cand ii dai kick-down. Cutia automata in 4 viteze e destul de lunga, sunt curios cum se simte cea manuala in 5...

2. Nu simt nicio diferenta intre GPL si benzina. I-am schimbat sistemul de injectie la GPL (i-am pus din acela mai performant cu alimentare pe fiecare cilindru) si masina trage exemplar. Saptamana trecuta am avut ceva probleme (nu mai tragea in ture) si s-a dovedit ca de vina era.... un soarece care imi rosese cablul de la calculatorul GPL!

3. Destul de multe piese difera fata de motorina. De ex. pompa de servo directie da in continuare semne de oboseala desi i-am cumparat kitul de reparatie. Cred ca o sa incerc sa gasesc o filiera de SUA, aici piesele de benzinar sunt nesimtit de scumpe si nu gasesc la dezmembrari

4.Consumul e undeva la 30% in oras si 20% afara (GPL) cu un stil de condus sportiv si Simexuri.Nu am avut curiozitatea sa incerc sa merg batraneste...

Am fost in :lr cu :old ca :dr1. A fost :ih
Link spre comentariu

• 2 ani mai târziu...
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare