Lipoveanu Postat Mai 23, 2007 Partajează Postat Mai 23, 2007 cum se monteaza? cum se calibreaza? cum se butoneaza? de unde se cumpara...? cam cat costa? cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat Mai 23, 2007 Partajează Postat Mai 23, 2007 Re: terratrip cum se monteaza? cum se calibreaza? cum se butoneaza? de unde se cumpara...? cam cat costa? Salut Lucian, 1)Se monteaza pe geam prin intermediul a 4 ventuze care sustin suportul cu protectia solara a aparatului propriu zis. Se conecteaza la baterie pentru alimentare si prin intermediul unei sonde-senzor pe un suport undeva in apropierea cardanului; de la cardan isi ia informatia... :D Mai exista si alte mufe la care se pot conecta diversi senzori pentru alte tipuri de informatie, nu cunosc suficient problema, asa ca nu-mi dau cu parerea... 2) + 3)Chiar acum cineva de la mine lucreaza la traducerea specializata in limba romana a instructiunilor de montare, utilizare, calibrare etc.Deja exista traduceri in limba romana pentru blocante ARB, trolii Warn si alte Chestii... :D 4)eu l-am luat de la Angus, probabil mai exista si alte variante... 5)202 pret public de vanzare 249 euro, sonda aprox. 35 euro, pentru baieti cu scame in sange telecomanda de resetare 34 euro etc.... :D Toate bune Fisher King, Mugur Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan-A10 Postat Mai 23, 2007 Partajează Postat Mai 23, 2007 Eu am folosit cu rezultate bune un vitezometru de bicicleta, marca buna (Sigma, Cateye...). Am pus un magnet de la inchizatoare de usa (mobilier de bucatarie! :) ) pe iesirea cardanului din cutie, am fixat captorul cu o fasie de tabla la distanta mica de magnet si gata! Calibrarea: pe suprafata dreapta, deplasezi masina 10 metri (sau 5) si numeri de cate ori s-a invartit cardanul. Trebuie sa ai distanta exacta parcursa de roata la o invartire a cardanului, am deplasat mult masina sa am erori mai mici. Setezi Km de bicicleta si gata. Daca folosesti magnetul original va merge numai la viteze mici. Un magnet puternic merge si la viteza mai mare. Daca am pus magnetul pe roata, precizia e foarte mare pana la prima groapa cu noroi! (crengi, pietre si ce mai intalnim). Prefer cardanul, e mai la adapost.Al meu merge pana la 80 km/ora, dupa aia da erori. Am ARO, nu merg tare! ARO, oriunde, oricand... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Mai 23, 2007 Autor Partajează Postat Mai 23, 2007 @dan-a10 intersanta ideea dar nu o sa-mi pun asa ceva la masina... @ mugur ... am vazut ca unele au un senzor care se pune pe cablul de km al masinii... o fi mai multe varinate cu senzorul..?!?! al tau cum l-ai calibrat...?? (banuiesc ca acum ca ai schimbat dimensiunea gumelor va trebui calibrat din nou...) cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat Mai 23, 2007 Partajează Postat Mai 23, 2007 @ mugur ... am vazut ca unele au un senzor care se pune pe cablul de km al masinii... o fi mai multe varinate cu senzorul..?!?! al tau cum l-ai calibrat...?? (banuiesc ca acum ca ai schimbat dimensiunea gumelor va trebui calibrat din nou...) Ia legatura cu Mihai Nitulescu, se pare ca la voi, la Nissan sistemul este un pic diferit... Al meu deocamdata nu este decat conectat la misto, adica doar la baterie, pana la sfarsitul saptamanii astea sper sa-l conectez si la cardan... :D Vineri e gata traducerea, asa ca atunci voi fi in masura sa spun ce si cum vis-a-vis de calibrare... :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vbh Postat Mai 23, 2007 Partajează Postat Mai 23, 2007 Din ce am auzit eu de pe la baietii astia care se dau prin concursuri, mai bine pui o sonda care sa-si ia informatia de la cablul de kilometraj, adica una interna.Cealalta care se pune la cardan este mai expusa, probabilitatea de a o rupe este mai mare. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Iunie 4, 2007 Partajează Postat Iunie 4, 2007 Eu am sensor universal care se monteaza pe cablul de kilometraj(tai cablul in 2 buc si se intrcaleaza senzorul) Merge impecabil,senzorul il montezi in bord si avantajul e ca e ferit de crengi,noroi,umezeala.... De calibrat e foarte simplu,nu conteaza ce marime ai la cauciucuri.Te duci langa o borna kilometrica il dai la 0 mergi un kilometru (adica pana la urmatoarea borna) si tripul o sa-ti indice o valoare (spre exemplu 134) Ii dai calibrare (CAL CAL SET introduci valoarea 134 in cazul nostru si ii dai ENTER) Pe urma verifici din nou intre doua borne sa-ti arate 1.00 8) Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Iunie 5, 2007 Partajează Postat Iunie 5, 2007 Eu am folosit cu rezultate bune un vitezometru de bicicleta, marca buna (Sigma, Cateye...). Am pus un magnet de la inchizatoare de usa (mobilier de bucatarie! :) ) pe iesirea cardanului din cutie, am fixat captorul cu o fasie de tabla la distanta mica de magnet si gata! Calibrarea: pe suprafata dreapta, deplasezi masina 10 metri (sau 5) si numeri de cate ori s-a invartit cardanul. Trebuie sa ai distanta exacta parcursa de roata la o invartire a cardanului, am deplasat mult masina sa am erori mai mici. Setezi Km de bicicleta si gata. Daca folosesti magnetul original va merge numai la viteze mici. Un magnet puternic merge si la viteza mai mare. Daca am pus magnetul pe roata, precizia e foarte mare pana la prima groapa cu noroi! (crengi, pietre si ce mai intalnim). Prefer cardanul, e mai la adapost.Al meu merge pana la 80 km/ora, dupa aia da erori. Am ARO, nu merg tare! trebuia sa ma gandesc ca un posesor de aro va rezolva problema pretului mare la un teratrip iar daca e posesor de aro cu maiestrie in modificari trebuia sa ma gandesc la dan bravo dane si eu o sa fac dispozitivul forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iunie 5, 2007 Partajează Postat Iunie 5, 2007 Am vazut si aparat de taxi modificat pe post de teratrip. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan4x4 Postat Iunie 5, 2007 Partajează Postat Iunie 5, 2007 super tare maxule....la asta chiar nu ma gandeam.......si pun pariu ca si functioneaza f bine Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iunie 5, 2007 Partajează Postat Iunie 5, 2007 super tare maxule....la asta chiar nu ma gandeam.......si pun pariu ca si functioneaza f bine Si omul chiar umbla la concursuri cu el. Claudiu Muresan de aici din Baia Mare. Folosea un Daihatsu pe atunci. Unii il cunosc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Iunie 5, 2007 Autor Partajează Postat Iunie 5, 2007 si daca te superi dai tarif 2 (de noapte) .....si scurtezi traseul... :lol: :lol: :lol: cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate