Vizitator cobo Postat Noiembrie 6, 2007 Partajează Postat Noiembrie 6, 2007 (editat) In max 2 saptamani Krazul o sa aibe 2 noi prieteni Zil 131 cu toate puntile blocabile independent si cu trolii fata+spate :) Editat Februarie 21, 2010 de MagnuM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Noiembrie 6, 2007 Partajează Postat Noiembrie 6, 2007 Cunoastem....faine scule....mai fasnetze decat Krazul....cu astea te poti strecura mai usor....iar troliul e de real ajutor.....de care au....hidraulic sau mecanic? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Noiembrie 6, 2007 Partajează Postat Noiembrie 6, 2007 :sh2 omule, esti maniac! trebuie sa vad si eu neaparat sculele astea! :shock: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
night bird Postat Noiembrie 6, 2007 Partajează Postat Noiembrie 6, 2007 Hmm, felicitari... Da, daca-i cumva ala din imagine, aaa, tunu ala, intra la categoria echipament out-door? Misto... :roll: Lasand gluma la o parte, le pui la munca ? Ca de hobby sunt cam greu de intretinut. "De cand s-au inventat notariatele, nu mai exista...cuvant de onoare... Papaiani "Uneori, intregul, poate insemna mai mult decat ... suma partilor" Un Nene Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator cobo Postat Noiembrie 6, 2007 Partajează Postat Noiembrie 6, 2007 :sh2 omule, esti maniac! trebuie sa vad si eu neaparat sculele astea! :shock: esti invitatul meu la Buzau.... acum am piciorul rupt dar in curand ne vom putea juca :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator cobo Postat Noiembrie 6, 2007 Partajează Postat Noiembrie 6, 2007 Hmm, felicitari... Da, daca-i cumva ala din imagine, aaa, tunu ala, intra la categoria echipament out-door? Misto... :roll: Lasand gluma la o parte, le pui la munca ? Ca de hobby sunt cam greu de intretinut. Doar ca hobby si sper sa se inmulteasca numarul de camioane si implicit de maniaci, poate o punem si noi de un truck trial sau macar sa facem o clasa speciala la concursurile de offroad Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Noiembrie 7, 2007 Partajează Postat Noiembrie 7, 2007 Hmm, felicitari... Da, daca-i cumva ala din imagine, aaa, tunu ala, intra la categoria echipament out-door? Misto... :roll: Lasand gluma la o parte, le pui la munca ? Ca de hobby sunt cam greu de intretinut. Doar ca hobby si sper sa se inmulteasca numarul de camioane si implicit de maniaci, poate o punem si noi de un truck trial sau macar sa facem o clasa speciala la concursurile de offroad Ce dor mi-e sa vad un trial de camioane .... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator cobo Postat Noiembrie 7, 2007 Partajează Postat Noiembrie 7, 2007 pai hai sa ingrosam randurile si sa dam drumu la treaba Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Levo Postat Noiembrie 7, 2007 Partajează Postat Noiembrie 7, 2007 Puiu din Cluj are doua Unimoguri vechi cu care se da ocazional. Oricum bravo pentru noile achizitii, cobo! Ce urmeaza? Tatra T 813? :twisted: http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate