Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Mai vin doua ZiL 131

Vizitator cobo

Postări Recomandate

In max 2 saptamani Krazul o sa aibe 2 noi prieteni Zil 131 cu toate puntile blocabile independent si cu trolii fata+spate :) Editat de MagnuM
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Hmm, felicitari... Da, daca-i cumva ala din imagine, aaa, tunu ala, intra la categoria echipament out-door? Misto... :roll:

Lasand gluma la o parte, le pui la munca ? Ca de hobby sunt cam greu de intretinut.

"De cand s-au inventat notariatele, nu mai exista...cuvant de onoare... Papaiani

"Uneori, intregul, poate insemna mai mult decat ... suma partilor" Un Nene

Link spre comentariu

Vizitator cobo
:sh2

omule, esti maniac!

trebuie sa vad si eu neaparat sculele astea! :shock:

esti invitatul meu la Buzau.... acum am piciorul rupt dar in curand ne vom putea juca :)

Link spre comentariu

Vizitator cobo
Hmm, felicitari... Da, daca-i cumva ala din imagine, aaa, tunu ala, intra la categoria echipament out-door? Misto... :roll:

Lasand gluma la o parte, le pui la munca ? Ca de hobby sunt cam greu de intretinut.

Doar ca hobby si sper sa se inmulteasca numarul de camioane si implicit de maniaci, poate o punem si noi de un truck trial sau macar sa facem o clasa speciala la concursurile de offroad

Link spre comentariu

Doar ca hobby si sper sa se inmulteasca numarul de camioane si implicit de maniaci, poate o punem si noi de un truck trial sau macar sa facem o clasa speciala la concursurile de offroad

Ce dor mi-e sa vad un trial de camioane ....

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare