alibotean Postat Februarie 18, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 18, 2010 Re: Joc volan (directie?) la frane mai puternice M-am interesat la Japan Parts, set discuri + placute ma ajunge putin peste 1000 RON. La banii astia nu le-as schimba decat daca sunt sigur ca de acolo e problema. Nissan Patrol Y61 GR 2.8 TDi - modelul intreg :grin: Plimbăreală prin lume: 2.in-jurul-lumii.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Februarie 18, 2010 Partajează Postat Februarie 18, 2010 Re: Joc volan (directie?) la frane mai puternice M-am interesat la Japan Parts, set discuri + placute ma ajunge putin peste 1000 RON. La banii astia nu le-as schimba decat daca sunt sigur ca de acolo e problema. 4 discuri + placute ptr toate rotile? consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
maiden Postat Februarie 18, 2010 Partajează Postat Februarie 18, 2010 Re: Joc volan (directie?) la frane mai puternice Nu mi se pare un pretz prea marere pentru discuri + placute frana....dar elimina atunci celelalte probleme.. De vascocuplaj ai intrebat? Catzi bani e ?! Ionutz, eu cred ca numai pt fatza.. desi problema, daca e din discuri, la fel de bine poate fi si de pe spate... :y Sanatate si virtute, s-avem bani, s-avem ce....bea !! :2dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Februarie 18, 2010 Partajează Postat Februarie 18, 2010 Re: Joc volan (directie?) la frane mai puternice De vascocuplaj ai intrebat? Catzi bani e ?! Uite vasccocuplaj nou la un pret omenesc :h5 Ionutz, eu cred ca numai pt fatza.. :y Eu cred ca fata-spate ... Discurile de Patrol sunt mai ieftine decat alea de la Dacie ...Si nici placutele nu sunt foarte scumpe. :grin: Set discuri + placute o axa afara noi. consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
maiden Postat Februarie 18, 2010 Partajează Postat Februarie 18, 2010 Re: Joc volan (directie?) la frane mai puternice Stai ca ne spune stimabilul acum. Oho...scumpicel... Mie nu mi-e necesar vasco, intrebam asa, ca chestie. :h5 Sanatate si virtute, s-avem bani, s-avem ce....bea !! :2dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alibotean Postat Februarie 18, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 18, 2010 Re: Joc volan (directie?) la frane mai puternice Nu ma intelegeti gresit. Nu am vrut sa spun ca mi se pare scump un disc de frana - mai ales daca e comparabil ca performanta cu cele stock - mi se pare chiar un pret bun. Dar 4x discuri + 4x placute mi se pare mult sa cheltui daca nu sunt sigur ca problema vine de acolo. Momentan am vasocuplajul bulit si nu am cauciucuri de vara - nevoi imediate. Are sens sa schimb discurile doar pe una din punti in prima faza? Daca da, avand in vedere simptomele, care ar fi indicat sa fie prima? Mersi. @Yonutz - mersi de pontul cu vascocuplajul. Nissan Patrol Y61 GR 2.8 TDi - modelul intreg :grin: Plimbăreală prin lume: 2.in-jurul-lumii.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alibotean Postat Februarie 18, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 18, 2010 Re: Joc volan (directie?) la frane mai puternice @Maiden: In Romania pe la reprezentante, dealeri autorizati un vascocuplaj original este 1900 ron si ventilatorul 700 ron. @Yonutz: nu ma inteleg asa de bine cu germana :grin: si sunt deja la al doilea produs trimis inapoi/disputa cumparat de pe ebay de la nemti. Parca nu m-as mai lega la cap cu ei. Nissan Patrol Y61 GR 2.8 TDi - modelul intreg :grin: Plimbăreală prin lume: 2.in-jurul-lumii.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alibotean Postat Martie 18, 2010 Autor Partajează Postat Martie 18, 2010 Re: Joc volan (directie?) la frane mai puternice Am re-echilibrat roata cu pana si am inlocuit placutele de frana. Revin cu impresii dupa ce se rodeaza putin placutele. PS: Discurile de frana imi sunt aproape noi si pe fata si pe spate - asa ca le-am pastrat. Nissan Patrol Y61 GR 2.8 TDi - modelul intreg :grin: Plimbăreală prin lume: 2.in-jurul-lumii.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Martie 18, 2010 Partajează Postat Martie 18, 2010 Re: Joc volan (directie?) la frane mai puternice Nici eu nu ma descurc cu germana ...Dar m-am conversat cu nemtalaii in engleza! :wink: Daca nu ti-a iesit cu vascul atunci ar mai exista niste variante prin Bucuresti ...nu chiar usturacioase la pret! O sa caut pe forum ... Este undeva in sectiunea tehnica nissan ...un mess cu nr de telefon de watcher (pe el l-am trimis acolo sa ia vascul) ... si daca o sa "descopar" o sa pun linkul aici! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alibotean Postat Aprilie 26, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 26, 2010 Re: Joc volan (directie?) la frane mai puternice Cred ca am gasit, in sfarsit, problema cu jocul directiei - nu sunt inca 100% sigur, dar s-a atenuat considerabil. Se pare ca cei de la vulcanizarea unde mi-am reparat pana nu m-au ascultat cand le-am spus sa umfle roata spate la 2.5 atm si au pus "stas" 2.0. Intre timp mi-am cumparat un compresor T-Max portabil si mi le-am umflat corespunzator - jocul a disparut aproape complet. Nissan Patrol Y61 GR 2.8 TDi - modelul intreg :grin: Plimbăreală prin lume: 2.in-jurul-lumii.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
EDWARD Postat Mai 13, 2010 Partajează Postat Mai 13, 2010 Re: Joc volan (directie?) la frane mai puternice Daca ai umblat la rulmentii pe fata s-au iai schimbat nu sunt bine reglati s-au nu sunt originali.asa am patit si eu la a mea.am schimbat si discuri de frana si capete de bara si tot degeaba.daca nu te descurci suna-ma si te ajut.tel 0722.209.936 edy. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mirciulica Postat Mai 13, 2010 Partajează Postat Mai 13, 2010 Re: Joc volan (directie?) la frane mai puternice Intreb si eu acum pentru cunostintele mele generale, daca erau discurile de frana ovalizate, nu trebuia sa se simta vibratie si in pedala de frana in momentul actionarii? Eu asa am patit la un turism( passat ) si-mi dadea in picior de parca intra abs-ul. Multumesc anticipat. Vrabia malai viseaza.....cum visez eu la un HDJ80... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alibotean Postat Mai 27, 2010 Autor Partajează Postat Mai 27, 2010 Re: Joc volan (directie?) la frane mai puternice Din ce am inteles de la mecanic daca sunt ovalizate discurile se simte acea vibratie, de care spui, in momentul actionarii franelor. Intreb si eu acum pentru cunostintele mele generale, daca erau discurile de frana ovalizate, nu trebuia sa se simta vibratie si in pedala de frana in momentul actionarii? Eu asa am patit la un turism( passat ) si-mi dadea in picior de parca intra abs-ul. Multumesc anticipat. Nissan Patrol Y61 GR 2.8 TDi - modelul intreg :grin: Plimbăreală prin lume: 2.in-jurul-lumii.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate