Farfarello Postat Martie 6, 2010 Partajează Postat Martie 6, 2010 Re: Land Rover Freelander vs Suzuki Samurai Freelander - Samurai, doua utilaje complet diferite, nu au nici o legatura una cu alta. Asta e umila mea parere... Bogdan, Facebook: Suzuki Restore Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dita_bogdan94 Postat Martie 7, 2010 Autor Partajează Postat Martie 7, 2010 Re: Land Rover Freelander vs Suzuki Samurai Daca ar fi fost dupa mine as fi vrut sa ii pun si un kit de inaltare....dar nu vrea tata :-< dar totusi am o intrebare.....cam la ce pret ajunge un kit de inaltare de 3 inch?:) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dita_bogdan94 Postat Martie 7, 2010 Autor Partajează Postat Martie 7, 2010 Re: Land Rover Freelander vs Suzuki Samurai Am pus o poza cu modelul care este .... daca e nevoie o sa fac poze la Bullbar ul meu si ti le trimit .... Numai bine .... Imi place modelul...Momentan nu pot sa ma pronunt in aceasta privinta....ramane sa mai discutam si te anunt eu daca ma hotarasc sa il iau sau nu:P oricum iti multumesc pentru oferta. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ancuta_laurentiu Postat Martie 8, 2010 Partajează Postat Martie 8, 2010 Re: Land Rover Freelander vs Suzuki Samurai daca nu vrea tata ? ancuta_laurentiu@yahoo.com tel. 0767585379 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dita_bogdan94 Postat Martie 8, 2010 Autor Partajează Postat Martie 8, 2010 Re: Land Rover Freelander vs Suzuki Samurai Da...poate ca nu ai observat dar eu in mai fac 16 ani:)) :"> Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ancuta_laurentiu Postat Martie 9, 2010 Partajează Postat Martie 9, 2010 Re: Land Rover Freelander vs Suzuki Samurai Da...poate ca nu ai observat dar eu in mai fac 16 ani:)) :"> ok, am vazut dinainte. esti de apreciat, totusi sa nu o conduci pe drumurile publice pana nu ai permis pe camp sau prin padure e ok ancuta_laurentiu@yahoo.com tel. 0767585379 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate