dulceanu ionel Postat Februarie 16, 2010 Partajează Postat Februarie 16, 2010 (editat) Stiu ca motorul RD28 in mare este la fel doar ca s-au mai adus cateva imbunatatiri in decurs de cativa ani.Un prietenn are pe un y60 un motor cu niste chestii pe capacul de chiuloasa si nu stiu ce rol au.Poate stiti voi? http://lh6.ggpht.com/_kis3on4gHhs/S3roLnU5n-I/AAAAAAAAASY/-6EV1hIdZlw/s640/231220101640.jpg Editat Ianuarie 29, 2011 de Yonutz Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yo2bt Postat Februarie 16, 2010 Partajează Postat Februarie 16, 2010 Re: Ce reprezinta? Pompa de vacum... 73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi ORCA - Off Road Club Arad Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dulceanu ionel Postat Februarie 16, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 16, 2010 Re: Ce reprezinta? Ma gandeam eu ca este ceva lebat de vacum.Ms.pt informatie. Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Februarie 17, 2010 Partajează Postat Februarie 17, 2010 Re: Ce reprezinta? acela e un RD 28 T evoluat, care a echipat in prima faza Y60 intre 1995-1997 si apoi, cu alte imbunatatiri modelul Y61, devenind RD28Ti. Modificarile constau in: - amplasare pompa de vaccum sus, implicit alta axa cu came, alta chiulasa, alta distributie - chiulasa are circuitul de apa reconfigurat, motoarele au scapat de problemele de supraincalzire - pompa de injectie are imobilizator electronica, deci masina are cheie cu microcip - pe Y61, motorul are pompa de injectie comandata si asistata electronic. - pe Y61 turbina e mai mare si a aparut intercooler-ul cam atat imi amintesc , rog pe cunascatori, pe cei care au mai observat si alte diferente ii rog sa le posteze ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yo2bt Postat Februarie 17, 2010 Partajează Postat Februarie 17, 2010 Re: Ce reprezinta? La motoarele fabricate la sfarsit de serie (96, 97) au pus pompa de vacum acolo. 73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi ORCA - Off Road Club Arad Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Micutu Postat Februarie 17, 2010 Partajează Postat Februarie 17, 2010 Re: Ce reprezinta? e adevarat ca masinile de sfarsit de serie sunt mai bune? Y60 pana cand s-a fabricat? multumesc. Anii 70' au trecut. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dulceanu ionel Postat Februarie 17, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 17, 2010 Re: Ce reprezinta? Masina este din 96.Aceeasi chiuloasa am vazut-o si pe y601.Motorul are un sunet aparte. Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Februarie 22, 2010 Partajează Postat Februarie 22, 2010 Re: Ce reprezinta? e adevarat ca masinile de sfarsit de serie sunt mai bune? Y60 pana cand s-a fabricat? Multumesc. --1997-------- ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TractoRila Postat Martie 1, 2010 Partajează Postat Martie 1, 2010 Re: Ce reprezinta? acest tip de motor l-am vazut numai pe modelele din 97. sa inteleg ca y60 din 95 pana in 97 are alta chiuloasa? ''Viata trebuie savurata, nu suportata'' Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate