stanley Postat Februarie 17, 2010 Partajează Postat Februarie 17, 2010 A lipit cineva folie pe geamurile spate laterale si luneta? Poate sa iasa ceva de calitate? Ma refer in special la lipirea pe ochiuri mobile laterale, unde ramane vizibila muchea la deschiderea ochiului, cu timpul nu poate sa apara o tendinta de dezlipire, deci mai pe scurt, se va vedea ca este o chestie aplicata si nu geam fumuriu original? Sunt interesat doar de realizarea efectului de fumuriu, nu de efect oglinda! Incearca sa te bucuri de fiecare moment, este mai tarziu decat crezi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat Februarie 17, 2010 Partajează Postat Februarie 17, 2010 Re: Folie fumurie geamuri spate Am lipit eu folie pe mai multe masini , pe luneta ca si pe toate celelalte geamuri secretul e sa dai cu o lama subtire de barberit peste sticla cu solutie de geam findca mai sunt niste punctulete ba de fabrica , sau alte chestii. folia se aplica pe toata suprafata iar dupa eliberarea solutiei de sub folie marginile vor veni taiate de jur imprejur cam cu 3-4 mm de la marginea geamului. Dupaia se lasa la uscat cateva ore. Eu intotdeuna preferam sa fie luate geamurile jos , nu am montat niciodata cu ele montate pe masina Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nellorunner Postat Februarie 17, 2010 Partajează Postat Februarie 17, 2010 Re: Folie fumurie geamuri spate Daca se foloseste o folie de calitate si nu una ieftina, iar montajul este facut de un profesionist, nu vei avea probleme. Cat despre paleta de nuante si transparenta, asta vezi numai la meserias.... Unde esti tu Tepes Doamne...??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ady_petre Postat Februarie 17, 2010 Partajează Postat Februarie 17, 2010 Re: Folie fumurie geamuri spate se monteaza relativ usor dar sfatul meu e sa mergi la un meserias. eu am montat pe un samurai , au iesit deestul de bine ptr primle montate dar a doua oara as merge la unu care se ocupa cu asa ceva. la geamurile mobile e mai bine sa fie montata folia pe geamul demontat sa fie curatata bine suprafata si dupa montare sa fie lasat sa se usuce, daca nu risti sa mai trebuiasca sa montezi inca odata Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stanley Postat Martie 7, 2010 Autor Partajează Postat Martie 7, 2010 Re: Folie fumurie geamuri spate Am lipit eu folie pe mai multe masini , pe luneta ca si pe toate celelalte geamuri secretul e sa dai cu o lama subtire de barberit peste sticla cu solutie de geam findca mai sunt niste punctulete ba de fabrica , sau alte chestii. folia se aplica pe toata suprafata iar dupa eliberarea solutiei de sub folie marginile vor veni taiate de jur imprejur cam cu 3-4 mm de la marginea geamului. Dupaia se lasa la uscat cateva ore. Eu intotdeuna preferam sa fie luate geamurile jos , nu am montat niciodata cu ele montate pe masina Ochiul mobil pe care ar urma sa se aplice folia la interior, are o bordura lata de cca 4cm pe contur aproape neagra, deci ma gandesc ca daca lipesti folia la o distanta de cativa mm de margine nu ar fi o problema . Adica ar fi mai bine asa decat sa mergi exact pana la margine si acolo sa se taie cu lama. Incearca sa te bucuri de fiecare moment, este mai tarziu decat crezi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ancuta_laurentiu Postat Martie 8, 2010 Partajează Postat Martie 8, 2010 Re: Folie fumurie geamuri spate ai doua variante: 1 ieftina - iei folie de la orice magazin, o lipesti pe geam cum te pricepi mai bine, astfel incat la primul control al politiei/rar sau la primul ITP sa o poti da rapid jos. 2. scumpa (piper ata ) - te duci la o firma specializata, tu iti alegi nuanta, ei ti-o aplica si iti da si omologare pt ea. ATENTIE pt folie neomologata se se retine certificatul de inmatriculare in romanica noastra - vorbesc ca am patit-o pe pielea mea ancuta_laurentiu@yahoo.com tel. 0767585379 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
paulbratu Postat Martie 8, 2010 Partajează Postat Martie 8, 2010 Re: Folie fumurie geamuri spate Salut, Eu am ales varianta de folie antiefractie de la LLUMAR. E o folie produsa in sua, face geamul mai greu de spart(lucru ce ajuta si in offroad dar si pe strazile de le noi). Au diverse grade de transpareta...sau opacitate...cum s-o masura si asta. din interior se poate vedea destul de bine chiar daca afara e intuneric iar din exterior cu greu se observa ceva prin geamurile din fata, la cele din spate am ales gradul de opacitate cel mai mare drept pentru care nu se prea vede din afara inauntru. Am aplicat-o la o firma specializata. Baietii s-au miscat foarte bine, lucrarea de calitate si am si garantie 5 ani. Nu le fac reclama dar chiar sunt buni. Folia este de calitate si se poate aplica si pe geamuri care au bordura aia neagra pe margine fara sa se observe ceva neplacut privirii. Pt cine este interesat pot furniza nr de tel. am avut si am aplicat la alte masini si folii ieftine dar pot spune ca acum vad diferenta de calitate la o folie buna si ce inseamna profesionalismul in aplicare. atasez cateva poze(nu foarte calitative) din tipul aplicarii foliei. Mentionez ca pentru masina din imagine m-a costat 600 lei folia cu factura garantie si autorizatie RAR. BAFTA! It`s not that WHERE you go....it`s WHICH way you get there! Auto: TOYOTA 4Runner Moto: BMW K 100 RS, BMW K 1100 RS NU FURA!.....GUVERNUL URASTE COMPETITIA! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Iacob Postat Martie 8, 2010 Partajează Postat Martie 8, 2010 Re: Folie fumurie geamuri spate din ce vad eu ai pus folie inchisa si pe fata.... pe fata ai voie maxim 5% fumuriu ....la cum se vad in poze ai pus mult mai mult si vei avea probleme cu pol....folia de 5% abia se oserva si e mai buna pentru antiefractie decat sa nu se vada inauntru, nici nu iti dai seama ca e pusa.. pe spate si pe luneta poti pune pana la 95% si e ok am 3 prieteni la RAR Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jantorero Postat Martie 8, 2010 Partajează Postat Martie 8, 2010 Re: Folie fumurie geamuri spate am fost la rar cu un T4 (gamuri foliate in germania) nu au fost de acord si greu am trecut de EI. La pitesti (sent 92) geamurile se ionizeaza legal,dar este recunoscut numai de politia arges ,in alte judete taloanele se retin (chiar si cu documentul la purtator)-si explica ca aceasta omologare trebuieste trecuta in carte si talon. -Concluzia mea este ca sint ilegale (geamurile fumuri,foliate) Din fabrica autoturismul pleaca cu o tenta f.mica de culoare (daca era legal,nu faceu ei toate cele) !!!! cu bine ! Mai ! dar nu va convine chiar nimic?! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
paulbratu Postat Martie 8, 2010 Partajează Postat Martie 8, 2010 Re: Folie fumurie geamuri spate da, am ales o folie mai inchisa si pe fata. Ei au autorizare de la rar cu 30% opacitate pe geamurile din fata dar eu am ales cu 50%. Daca e sa-mi ia talonul pe aceasta baza cred ca ar trebui sa si demonstreze ca nu geamurile nu au opacitatea necesara, din cate stiu eu asta se face cu un aparat sau ....cum se face....nu cred ca simpla parere a organului este suficienta. Oricum in cazul in care organul vrea sa-mi ia certificatul se gasesc multe altele:anvelope, bara fata, bara spate, troliu, proiectoare, praguri, inaltare....cred ca sunt de ajuns:hw. Nu vad rost sa se mai lege si de o folie de pe geam pt care oricum am si o oarecare omoligare. It`s not that WHERE you go....it`s WHICH way you get there! Auto: TOYOTA 4Runner Moto: BMW K 100 RS, BMW K 1100 RS NU FURA!.....GUVERNUL URASTE COMPETITIA! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate