Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Baile Olanesti

Vizitator koala

Postări Recomandate

Vizitator koala

Weekend-ul trecut am fost, cu familionul extins [ 7 adulti + 3 copii ], intr-o mini vacanta, la Baile Olanesti ... am plecat joi dimineata si ne-am intors duminica noaptea ...

Orasul in sine este este o oaza a pensionarilor [ varsta medie ~ 60 ani ] dar e liniste, sunt peisaje de vis si te poti plimba fara sa te enervezi ... mie mi-a placut ... am stat la President, un hotel de 3 stele, nou si curat, relativ izolat fata de agitatia din centru ... eram oarecum singurii clienti, am facut cam ce-am vrut, comandam dimineata ce vrem sa ne gateasca bucatarul pentru seara ... au fost oameni foarte primitori si ne-am simtit "ca acasa" ...

... am incercat o plimbare usoara, pe un drum forestier ce ducea pe vremuri la un heliport [ Ceausescu a avut o cabana in zona ] ... drumul este rupt de viitura in padure, undeva cam pe la jumatatea sa ...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator koala
... o poza de noapte si un "old vehicle", perfect functional ... era cocotat la mama 'reakului, am vorbit cu proprietarul si spunea ca-si cara cu el tot ce are nevoie prin curte ...
Link spre comentariu

Vizitator koala
... ca sa fiu cinstit, am cautat un drum care ducea la o manastire ... ne-au explicat cei de la hotel cum se ajunge acolo, insa, fatalitate :ga ... am ajuns in curtea unui om ...
Link spre comentariu

Vizitator koala
... eram cu finul meu in masina, l-am lasat pe el sa conduca si era atat de extaziat de masina [ el are o Laguna :grin: ] incat nu am mai fost atenti la drum ... oricum, e misto noaptea in padure, chiar cu proiectoarele aprinse tot nu vezi "dupa colt", asa ca tre' sa te dai jos din masina, sa nu cazi in vreo rapa ...
Link spre comentariu

bravo domn Koala, vad ca incet incet duci familia pe coclauri.

ma bucur sa vad ca "munca" iti este "recunoscuta".

Ei cum a fost? mai iesiti?

Toyota FJ40 - 4,2 - benzina

Mitsubishi Pajero 3,8 V6- benzina-2007;

Range Rover 4,0 V8-- benzina- '99,

Toyota RJ70 2,4 - benzina-'86,

Tico SX '99

scuter Kimco 49 cmc

Ocean Kayak - Malibu Two XL

www.orr.ro

Link spre comentariu

... ca sa fiu cinstit, am cautat un drum care ducea la o manastire ... ne-au explicat cei de la hotel cum se ajunge acolo, insa, fatalitate :ga ... am ajuns in curtea unui om ...

:ga :ga :ga :ga :ga :ga :ga :ga :ga :ga

Mmmmm... NISSAN!

"Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu

- Off Road Club Sibiu -

Link spre comentariu

Oare de ce nu ma mai mira chestia asta? :ga :ga :ga

Link spre comentariu

Koala tu cautai manastirea Iezer (de maici),sau Pahomie (de taici).Eu am facut traseul dinspre manastiri spre Olanesti , am iesit la heliport unde erau cateva case si dupa aia am ajuns la o curte cu SPP-isti care ne-au lasat sa coboram in Olanesti.Daca coborai de la heliport aveai parte de un extrem. 8)
"Toata lumea este revoltata de ceea ce se intampla in toata lumea."
Link spre comentariu

Oare de ce nu ma mai mira chestia asta? :ga :ga :ga

Prietenii stiu de ce...!!!!!

:ga :ga :ga :ga :ga :ga :ga :ga :ga :ga :ga :ga :ga :ga :ga

Link spre comentariu

Vizitator koala

@trooper : ... mi famiglia a stat la caldurica, la hotel ... doar eu si cu finu' am batut coclaurile alea ...

@restu' lumii : ... mda, eram sigur ca se va ajunge la mistouri de astea ... asa ca nu va mai povestesc nimic :ga ... omul la care am intrat in curte avea un acaret mesterit de el, dintr-o "trocareata" de aia cu 3 roti ... avea pe ea reductor si vreau sa va zic ca a urcat pe o gramada imensa de pamant ca o iguana ... a serpuit stanga-dreapta-stanga-dreapta pana sus, fara ezitare si fara sa "comenteze" ... erau la un chef in curte, la gratar si spritzuri atunci cand "le-am luminat fetele" :ga cu proiectoarele ... oricum, super primitori oamenii si foarte de gasca ! ...

PS : ... am baut la ei un vin aspru si parfumat, un adevarat "vin de betivi", dar foarte bun ... ziceau ca e o specie de vita-de-vie din soi autohton ( din vechile soiuri romanesti ), Cramposica sau cam asa ceva ...

Link spre comentariu

In septembrie am fost si eu la Olanesti. Am colindat, cat am putut intr-o saptamana ploioasa, imprejurimile si am constatat ca e o zona super pentru offroad. Din pacate nu am prea multe poze, dar o sa deschid un topic pe tema asta.

Ia uitati-va ce un Aro 10, preparat, am intalnit pe Valea Cheii.

Ii lipsea omului doar cricul, dar l-am imprumutat eu cu unul japonez. :ha1

Drept rasplata a zis ca-mi duce un transport de lemne. Nu l-am lasat sa se deranjeze atata drum, pana la Arad, ca eu oricum ma incalzesc cu gaze. :P

73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi

ORCA - Off Road Club Arad

Link spre comentariu

Pe Valea Cheii trebuia sa ajunga si Koala ! :roll:

Ei... Chestia cu mersul noaptea la manastire a fost asa... "sa scape d-eacasa" A vrut sa-i arate lu finu' cum merg proiectoarele si sa bea si ei un vin. :lol: :lol:

73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi

ORCA - Off Road Club Arad

Link spre comentariu

Vizitator koala
Pe Valea Cheii trebuia sa ajunga si Koala ! :roll:

Ei... Chestia cu mersul noaptea la manastire a fost asa... "sa scape d-eacasa" A vrut sa-i arate lu finu' cum merg proiectoarele si sa bea si ei un vin. :lol: :lol:

... aici se vede cine are experienta vietii ! ... nu ca tinerii astia, repeziti si gata sa faca mistouri :ga ...

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare