ALPINA Postat Februarie 18, 2010 Partajează Postat Februarie 18, 2010 salve !am nevoie de ceva info de la cei ce se pricep! am gasit un samurai din 95,convertit la carburator,cu punti de Hilux rigide f+s...rolcage..bari custom...inaltat..simex uri......o face 3500 euro ?(cu volan pe dr,numere de Anglia) o face ceva in teren? ms anticipat:tk NEVER DRIVE FASTER THAN YOUR GUARDIAN ANGEL CAN FLY!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Februarie 18, 2010 Partajează Postat Februarie 18, 2010 Re: se merita? Salut, stiam eu ca o sa iti iei (si) samurai... Baga niste poze ceva cu utilajul ca sa vedem si noi, ca altfel e mai greu cu datul de pareri. Suna interesant ce spui legat de modificari, dar eu prefer samuraiul asa cum e, eventual cu mici modificari (l-ai vazut pe al meu). Desigur ca si modificarile facute calumea fac ceva treaba, dar riscul de a rupe sau a schimba radical dinamica masinii si-asa precare, creste. Mai bine cauti unul stock impecabil si mai bagi ceva bani in el si-l faci dupa gustul propriu. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ALPINA Postat Februarie 18, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 18, 2010 Re: se merita? ete poze Razvane!ce parere ti faci? ies mai ieftin daca o cmpar decat daca o construiesc? NEVER DRIVE FASTER THAN YOUR GUARDIAN ANGEL CAN FLY!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ady_petre Postat Februarie 18, 2010 Partajează Postat Februarie 18, 2010 Re: se merita? cumpar-o. din cat se vede are conversie pe elicoidale cu ce incanta ca iei un samurai stock din 95 cu 2000 de euro si mai bagi ocarca de bani in el. asta macar ii facut Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ADI Postat Februarie 18, 2010 Partajează Postat Februarie 18, 2010 Re: se merita? Masina arata excelent, sa o transformi in felul asta ajungi la bani cel putin dublu. Ia-o!!! :y:y:y vitara softop '97(de vanzare): :dr2 ->:cort ->:fh woo cielo '96(de vanzare) craysler voyager 2.4 benzinar Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Februarie 18, 2010 Partajează Postat Februarie 18, 2010 Re: se merita? Masina arata misto, e clar ca nu iesi mai ieftin daca il faci tu. Problema este sa nu crape. Tine mult de cit de bun "inginer" a fost cel care a gandit modificarile, conversiile.. Oricum, merita banii, asta e clar. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ALPINA Postat Februarie 18, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 18, 2010 Re: se merita? ok guisii:h5...trimit acum pe cineva sa se benocleze la el! va tin la 220v NEVER DRIVE FASTER THAN YOUR GUARDIAN ANGEL CAN FLY!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
abrudila Postat Februarie 18, 2010 Partajează Postat Februarie 18, 2010 Re: se merita? cu siguranta merita sa o cumperi , sincer ...? imi place la nebunie bara (cu sectiune circulara ?...... pe aia greu o indoi) si apoi iti mai spun inca una..... daca nu iti place, o scoti la vanzare la juma de pret pe :cl...... ce zici ?:ha: si Patrol, dar inca nu pe deplin functional :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ALPINA Postat Februarie 18, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 18, 2010 (editat) Re: se merita? daca o vreti sa stiti din start ca pretul incepe de la 3900euro(sau mai mult..depinde de cat stie sa faca....o sa ma urasc de moarte daca o s o dau in pierdere):banana(vand blana ursului din padure) Editat Februarie 18, 2010 de ALPINA NEVER DRIVE FASTER THAN YOUR GUARDIAN ANGEL CAN FLY!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
csaf Postat Februarie 18, 2010 Partajează Postat Februarie 18, 2010 Re: se merita? Cat se vede din poze, e ok. Si pretul este bun. ...Un ochi atent la detalii, sau mai bine un test in teren, si, daca da,... ia-o!!! Suzuki Vitara JLX 1,6 16v LWB - ZUZA Skoda Fabia Combi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Farfarello Postat Februarie 18, 2010 Partajează Postat Februarie 18, 2010 Re: se merita? Eu zic ca merita banii masina. Singura chestiune care poate fi problematica e conversia care daca nu-i gandita iti face probleme. Bogdan, Facebook: Suzuki Restore Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ALPINA Postat Februarie 18, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 18, 2010 Re: se merita? am cumparat-o!:yde ar fi toti asa ca mine.....:ypu NEVER DRIVE FASTER THAN YOUR GUARDIAN ANGEL CAN FLY!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yknot Postat Februarie 18, 2010 Partajează Postat Februarie 18, 2010 Re: se merita? Sa o noroiesti cu spor! Baga detalii. 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Februarie 18, 2010 Partajează Postat Februarie 18, 2010 Re: se merita? Bravo! Ce rapid! Nota 10! Acum vrem detalii! Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
greby93 Postat Februarie 18, 2010 Partajează Postat Februarie 18, 2010 Re: se merita? foarte bine arata masina... sa te bucuri de ea si spor la ce vrei sa faci cu ea:wink: Suzuki Samurai 1.3 Yes, we can't ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cernescucosti Postat Februarie 18, 2010 Partajează Postat Februarie 18, 2010 Re: se merita? Asta-i tot cei lipseste la un suzuki ... punti de toyota . Sanatate si la mai mare ...noroi . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ALPINA Postat Februarie 19, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 19, 2010 Re: se merita? prea multe nu stiu..ca ea ..mititica..este inca in Anglia!(sper ca pane in we viitor..cand am programat o iesire cu cativa dintre voi..sa fie aici:x) are rezervor custom, suspensie pro comp..si ceea ce mi se pare cel mai interesant...cutie de transfer cu functia LOW (mi s a spus ca merge in a 5 a pe low la putin peste 1000 ture fara probleme si m a incantat!)dupa ce o vad live si o probez..revin cu detalii! voi pregatiti banii pana atunci :ha: NEVER DRIVE FASTER THAN YOUR GUARDIAN ANGEL CAN FLY!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Februarie 19, 2010 Partajează Postat Februarie 19, 2010 Re: se merita? Felicitari, e tare faina :) Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Februarie 19, 2010 Partajează Postat Februarie 19, 2010 Re: se merita? Hehe ...pai sa vedem "nea Alpina" ...care va fi reactia cand vei baga sosetili in noroi! :ha: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ALPINA Postat Februarie 19, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 19, 2010 Re: se merita? bine zis ..sa vedem! pt ca vei fi prezent la prima mea noroiala:ha:....un fel de botez! NEVER DRIVE FASTER THAN YOUR GUARDIAN ANGEL CAN FLY!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Februarie 19, 2010 Partajează Postat Februarie 19, 2010 Re: se merita? Constanta: urmareste cu maxim interes acest topic! Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Februarie 19, 2010 Partajează Postat Februarie 19, 2010 Re: se merita? Masina e foarte misto,daca si suspensia e bine calculata si facuta merita toti banii. Pacat ca e cu volan pe dreapta. Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ALPINA Postat Februarie 19, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 19, 2010 Re: se merita? nici n a ajuns bine masina in ograda ca deja i am facut rost de troliu si cat de curand sper sa pun mana pe o punte cu blocant! am gasit o..urmeaza negocieri!:tk NEVER DRIVE FASTER THAN YOUR GUARDIAN ANGEL CAN FLY!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
serban Postat Februarie 19, 2010 Partajează Postat Februarie 19, 2010 Re: se merita? suzukistii din ct urmaresc... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adipsc88 Postat Februarie 20, 2010 Partajează Postat Februarie 20, 2010 Re: se merita? Si cei din resita urmaresc...:h5 0720059999 0756545953 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate