Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Sfat achizitie Samurai

ALPINA

Postări Recomandate

salve !am nevoie de ceva info de la cei ce se pricep!

am gasit un samurai din 95,convertit la carburator,cu punti de Hilux rigide f+s...rolcage..bari custom...inaltat..simex uri......o face 3500 euro ?(cu volan pe dr,numere de Anglia) o face ceva in teren? ms anticipat:tk

NEVER DRIVE FASTER THAN YOUR GUARDIAN ANGEL CAN FLY!!!!
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: se merita?

Salut, stiam eu ca o sa iti iei (si) samurai... Baga niste poze ceva cu utilajul ca sa vedem si noi, ca altfel e mai greu cu datul de pareri. Suna interesant ce spui legat de modificari, dar eu prefer samuraiul asa cum e, eventual cu mici modificari (l-ai vazut pe al meu). Desigur ca si modificarile facute calumea fac ceva treaba, dar riscul de a rupe sau a schimba radical dinamica masinii si-asa precare, creste. Mai bine cauti unul stock impecabil si mai bagi ceva bani in el si-l faci dupa gustul propriu.

Link spre comentariu

Masina arata excelent, sa o transformi in felul asta ajungi la bani cel putin dublu. Ia-o!!! :y:y:y

vitara softop '97(de vanzare): :dr2 ->:cort ->:fh

woo cielo '96(de vanzare)

craysler voyager 2.4 benzinar

Link spre comentariu

cu siguranta merita sa o cumperi , sincer ...? imi place la nebunie bara (cu sectiune circulara ?...... pe aia greu o indoi)

si apoi iti mai spun inca una..... daca nu iti place, o scoti la vanzare la juma de pret pe :cl......

ce zici ?:ha:

si Patrol, dar inca nu pe deplin functional :grin:
Link spre comentariu

daca o vreti sa stiti din start ca pretul incepe de la 3900euro(sau mai mult..depinde de cat stie sa faca....o sa ma urasc de moarte daca o s o dau in pierdere):banana(vand blana ursului din padure)

Editat de ALPINA
Link spre comentariu

prea multe nu stiu..ca ea ..mititica..este inca in Anglia!(sper ca pane in we viitor..cand am programat o iesire cu cativa dintre voi..sa fie aici:x)

are rezervor custom, suspensie pro comp..si ceea ce mi se pare cel mai interesant...cutie de transfer cu functia LOW (mi s a spus ca merge in a 5 a pe low la putin peste 1000 ture fara probleme si m a incantat!)dupa ce o vad live si o probez..revin cu detalii! voi pregatiti banii pana atunci :ha:

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare