dac Postat Februarie 20, 2010 Partajează Postat Februarie 20, 2010 Re: se merita? Masina arata super! Felicitari! Cit mai aproape de imposibil ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Februarie 20, 2010 Partajează Postat Februarie 20, 2010 Re: se merita? Si Ploiestiul urmareste cu interes! Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ALPINA Postat Februarie 24, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 24, 2010 Re: se merita? nu pot sa cred ca si englezii sunt tigani! l am trimis pe cel cu care colaborez eu..ia dat de cand am deschis acest topic acont omului iar azi..ca abia azi si a facut timp , cand a ajuns cu platforma sa ridice masina...englezu ia mai cerut in plus 100 lire! bineinteles ca nu am luat o! nu mi plac fazele de genul asta si oamenii lipsiti de caracter/cuvant!!! imi pare rau ca nu s a concretizat! n a fost sa fiu suzukist! NEVER DRIVE FASTER THAN YOUR GUARDIAN ANGEL CAN FLY!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Februarie 24, 2010 Partajează Postat Februarie 24, 2010 Re: se merita? Suzuki cu muschi de Toyota: http://cgi.ebay.co.uk/suzuki-samurai-sj413-off-roader-challenge-truck-4x4_W0QQitemZ250584900576QQcmdZViewItemQQptZAutomobiles_UK?hash=item3a580623e0 Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
fofiu Postat Februarie 24, 2010 Partajează Postat Februarie 24, 2010 Re: se merita? nu pot sa cred ca si englezii sunt tigani! l am trimis pe cel cu care colaborez eu..ia dat de cand am deschis acest topic acont omului iar azi..ca abia azi si a facut timp , cand a ajuns cu platforma sa ridice masina...englezu ia mai cerut in plus 100 lire! bineinteles ca nu am luat o! nu mi plac fazele de genul asta si oamenii lipsiti de caracter/cuvant!!! imi pare rau ca nu s a concretizat! n a fost sa fiu suzukist! Nu exista paduri fara uscaturi! Probabil si masina era facuta de mantuiala. Speram sa ai noroc la alt suzuki. Bafta! :offDe ce ai sters partea stanga de sus a pozei a doua?(Din curiozitate intreb) Suzuki Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
greby93 Postat Februarie 25, 2010 Partajează Postat Februarie 25, 2010 Re: se merita? nu pot sa cred ca si englezii sunt tigani! l am trimis pe cel cu care colaborez eu..ia dat de cand am deschis acest topic acont omului iar azi..ca abia azi si a facut timp , cand a ajuns cu platforma sa ridice masina...englezu ia mai cerut in plus 100 lire! bineinteles ca nu am luat o! nu mi plac fazele de genul asta si oamenii lipsiti de caracter/cuvant!!! imi pare rau ca nu s a concretizat! n a fost sa fiu suzukist! Epic fail for british people!:uameni Suzuki Samurai 1.3 Yes, we can't ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate