Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Alegere sistem GPS ptr offroad

Yonutz

Postări Recomandate

Re: Alegere sistem GPS ptr offroad

Offtopic: ca idee, despre Garmin.ro - i-am intrebat daca au cumva incarcator de masina pentru un GPS Garmin Colorado si mi-au raspuns ca nu au pe stoc dar ca pot aduce la comanda, in 4-5 saptamani, cu plata in avans :)). Asta in conditiile in care comandate de pe net ajung in cateva zile...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 131
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Domnilor,

Xcyrus ...

e tipul care mi-a incarcat pe mai multe aparate Garmin diverse aplicatii, de la care am achizitionat cateva sisteme noi Garmin aduse din state la niste preturi foarte convenabile (in raport cu ce nu au ...calicii de la Garmin Romania care ar fi in stare pe un rahat de manual in PDF sa-ti ceara 200 epuroi) si de asemenea e tipul pe care l-am convins sa-si faca un cont aici ...sa ne consilieze (nu sa ne vanda ceva) ...ptr ca e unul dintre cei care stiu cu ce se mananca Garminul si prin mainile caruia au trecut cam toate modelele de la Garmin. :grin:

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Domnilor,

eu nu stiu ce va tot obositi cu Garminul asta in offroad. Nimic nu se compara cu OZI sau GPS Tuner + hartile militare.

As vrea sa-l aud si eu pe ala care a urcat o padure pieptis, o vale de munte fara drum, a taiat un camp, a fentat un ambuteiaj pe DN-uri, vorbesc aici de offroad adevarat nu plimbari pe forestiere, folosind Garmin in offroad.

Garmin nu-ti arata stalpii de inalta tensiune, stane, salasuri, stanci in reprezentarile grafice ale hartilor sale. E drept, dispune de o gramnada de alte facilitati dar care aduc prea mica valoare in offroad. Partea hilara este aceea ca ROAD-ul a fost creat dupa hartile militare... dar tot un rahat a rezultat.

Sa ma ierte fanii Garmin, dar produsele lor nu sunt bune pt offroad. Poate pentru altele da, dar pt offroad, nu.

Asta e parerea mea :cn

Va salut !

Link spre comentariu

Banuiesc ca te-ai referit la harti...

Modelele oregon,Colorado,Montana,dakota,62s suporta raster maps...adica poti incarca si harti militare calibrate sau Google maps care sunt actualizate...pe langa toate astea vei avea un semnal superior si toate facilitatile unui GPS de offroad.

Zic ca este mai complicat sa stai cu un PDA sau laptop...raman fan aparatelor dedicate

Cred ca totul depinde cu ce s-a obisnuit fiecare.

Link spre comentariu

Detaliaza te rog procedura de incarcare in Garmin a hartilor raster.

Cate poti incarca? Cand iesi dupa o harta, trebuie sa te intorci in meniu sa o selectezi pe cea in care intri ? De unde stii cum se numeste? Are garminul vreo optiune "find map at cursor"?

Link spre comentariu

Domnilor,

eu nu stiu ce va tot obositi cu Garminul asta in offroad. Nimic nu se compara cu OZI sau GPS Tuner + hartile militare.

As vrea sa-l aud si eu pe ala care a urcat o padure pieptis, o vale de munte fara drum, a taiat un camp, a fentat un ambuteiaj pe DN-uri, vorbesc aici de offroad adevarat nu plimbari pe forestiere, folosind Garmin in offroad.

Garmin nu-ti arata stalpii de inalta tensiune, stane, salasuri, stanci in reprezentarile grafice ale hartilor sale. E drept, dispune de o gramnada de alte facilitati dar care aduc prea mica valoare in offroad. Partea hilara este aceea ca ROAD-ul a fost creat dupa hartile militare... dar tot un rahat a rezultat.

Sa ma ierte fanii Garmin, dar produsele lor nu sunt bune pt offroad. Poate pentru altele da, dar pt offroad, nu.

Asta e parerea mea :cn

S-ar putea instala pe un Nokia C6 ? Daca da trebuie downloadat vreu soft anume ? Poti sa-mi dai niste sfaturi cam ce ar trebui facut ?

Stima

Link spre comentariu

S-ar putea instala pe un Nokia C6 ? Daca da trebuie downloadat vreu soft anume ? Poti sa-mi dai niste sfaturi cam ce ar trebui facut ?

Stima

Garminul stiu ca merge si pe Symbianul de la Nokia caz in care ar trebui sa-l cumperi sau sa-l cauti pe net. Celelalte nu merg pe Nokia.

Va salut !

Link spre comentariu

Detaliaza te rog procedura de incarcare in Garmin a hartilor raster.

Cate poti incarca? Cand iesi dupa o harta, trebuie sa te intorci in meniu sa o selectezi pe cea in care intri ? De unde stii cum se numeste? Are garminul vreo optiune "find map at cursor"?

Uite aici Cristi...

http://garmin.blogs.com/softwareupdates/2009/10/creating-and-using-garmin-custom-maps-in-five-easy-steps.html

Ai toate detaliile de care ai nevoie....stiu ca e de munca dar zic ca merita...

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare