alexbikerul Postat Februarie 18, 2010 Partajează Postat Februarie 18, 2010 vreau sa imi fac masina de extrem in urma unui nefericit accident. mare parte din voi ati vazut postul.vreau sa tai masina ca in pozele in care o sa le vedeti. problema e ca nu stiu cum sa duc radiatorul in spate ce tevi imi trebuie si pe unde sa duc circuitul.la masina din poze mi se pare cam jos radiatorul. poate ma ajutati cu niste poze niste scheme....sau ce aveti voi ps poate domnul gabi nicolae o sami dea mai multe sfaturi ca la dansul am vazut un patrol taiat. multumesc mitsubishi l200 patrol y60 2,8 patrol y60 4,2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
milescusilvian Postat Februarie 18, 2010 Partajează Postat Februarie 18, 2010 Re: mutare radiator apa in spate din cate am vazut eu la un proiect nou in realizare, radiatorul se muta in spate venind pe sub masina (protejate de scuturi banuiesc) cu teava de cupru diametrul 42 (cam 150ron-2m) :2dr:2dr L200 2007 :2dr:2dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexbikerul Postat Februarie 20, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 20, 2010 Re: mutare radiator apa in spate nu are nimeni nici un proiect cu asa cv....nu trebuie sa fie neaparat de patrol.....dar sa vad principiul si pe unde vin conductele.multumesc mitsubishi l200 patrol y60 2,8 patrol y60 4,2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Februarie 20, 2010 Partajează Postat Februarie 20, 2010 Re: mutare radiator apa in spate pt inspiratie ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate