AmiOFF-ROADRUNNER Postat Februarie 18, 2010 Partajează Postat Februarie 18, 2010 M-am apucat ( de vreo 3 luni ) sa schimb bara spate la IMS , si cu ocazia "prilejului" am montat si un suport pt. roata de rezerva. E f. similar cu modelul Rasta. Fabricat din teava de 60 x 4 mm , suport de antena , flansa de prindere a rotii este reglabila ( pt. mai multe dimensiuni ) I-am pus un amortizor ca sa-l pot deschide si sa "stea singur" in inclinatii laterale importante. Va pun un video ,ca pozele mai dureaza... http://www.youtube.com/watch?v=mtF6Kv1W00Q&feature=player_embedded L.R. Discovery 3 HSE , 2006 Aro M 461 C , 1972 Land Rover Defender 90 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AmiOFF-ROADRUNNER Postat Februarie 18, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 18, 2010 Re: Suport exterior pt. roata de rezerva Cateva poze... L.R. Discovery 3 HSE , 2006 Aro M 461 C , 1972 Land Rover Defender 90 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
abrudila Postat Februarie 18, 2010 Partajează Postat Februarie 18, 2010 Re: Suport exterior pt. roata de rezerva fa si tu pozele mai de departe putin si schimba unghiul, ca e interesant ce ai facut acolo. si Patrol, dar inca nu pe deplin functional :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sebi Postat Februarie 18, 2010 Partajează Postat Februarie 18, 2010 Re: Suport exterior pt. roata de rezerva Eu am prins roata direct pe oblon ,care se deschide lateral si sta foarte bine Aro M461 usor modificat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AmiOFF-ROADRUNNER Postat Februarie 18, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 18, 2010 Re: Suport exterior pt. roata de rezerva OK, o sa incerc sa fac pozele ZIUA , ca noaptea ies naspa de tot. :2dr:2dr:2dr L.R. Discovery 3 HSE , 2006 Aro M 461 C , 1972 Land Rover Defender 90 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robert.enoiu Postat Februarie 18, 2010 Partajează Postat Februarie 18, 2010 Re: Suport exterior pt. roata de rezerva spune si din ce ...dimensiuni,.... deunde ? ....(balamaua,anchizatoarea)...bravo tie , decand vreau si eu dar........:br:br:br ... Bonjour de France... www.info4x4.com ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AmiOFF-ROADRUNNER Postat Februarie 19, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 19, 2010 Re: Suport exterior pt. roata de rezerva Incepand cu pivotul , l-am facut la un strungar , e de fapt ca o balama supradimensionata , de diametru 60 mm. Partea fixa are L- 160 mm iar cea mobila are 100 mm. Are doi rulmenti si..multa vaselina .:wink: Bratul e din teava de 60 x 4 mm Inchizatoarea am adaptat-o de la o remorca , e f. rezistenta. Amortizorul e de la o capota de Peugeot 307 :uameni Bara am facut-o din platbanda de 120mm x 5 mm. Am vopsit totul cu vopsea cauciucata negru mat. Promit ca azi pun pozele facute ZIUA :y L.R. Discovery 3 HSE , 2006 Aro M 461 C , 1972 Land Rover Defender 90 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vetu Postat Februarie 19, 2010 Partajează Postat Februarie 19, 2010 Re: Suport exterior pt. roata de rezerva Hai cu pozele ca ne-ai facut curiosi. Mai trimite si alte detalii. Rezolvam si problema cu actele. Eu intre timp strang piese pentru un alt proiect ce va avea ca baza un m. Sometimes you find yourself in the middle of nowhere. And sometimes in the middle of nowhere, you find yourself. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AmiOFF-ROADRUNNER Postat Februarie 19, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 19, 2010 Re: Suport exterior pt. roata de rezerva Hombreeee, Vetu...mai traiesti ? Nu te-am mai vazut pe forum de multa vreme... Mersi pt. chestia cu actele :2dr Amu´ ni o sa incarc pozele... L.R. Discovery 3 HSE , 2006 Aro M 461 C , 1972 Land Rover Defender 90 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AmiOFF-ROADRUNNER Postat Februarie 19, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 19, 2010 Re: Suport exterior pt. roata de rezerva ...mai am cateva... :2dr:2dr:2dr L.R. Discovery 3 HSE , 2006 Aro M 461 C , 1972 Land Rover Defender 90 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate