Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Gresare terrano 2

Roger

Postări Recomandate

Intreb si au ca sunt mai necunoscator, care ar fi punctele de gresare la r20 si la ce periodicitate ar trebui efectuata operatiunea? Niste poze sau scheme ar ajuta foarte mult. Va multumesc frumos si sper sa gasesc intelegere..
nissan terrano 2, 5 usi, 2002, 2,7 tdi.
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Gresare terrano 2

Intreb si au ca sunt mai necunoscator, care ar fi punctele de gresare la r20 si la ce periodicitate ar trebui efectuata operatiunea? Niste poze sau scheme ar ajuta foarte mult. Va multumesc frumos si sper sa gasesc intelegere..

Din pacate manualul de terrano II (R20) nu indica puncte de gresare (in afara de usi, capote si alte maruntisuri din astea). Nici macar crucile cardanice nu sunt trecute ca fiind gresabile dar merita sa te bagi sub masina sa verifici (cazul meu de ex,. - crucile au gresor, chiar daca nu scrie). Mai e punct de gresare pe culisanta cardanului fata, deci in total 5 puncte (4 cruci + 1 culisanta). Mai poti verifica semicaseta de directie, unele au ochi pentru gresare. In rest nu prea ai ce gresa. Nu ma refer la rulmenti de ex. si acolo tre' verificata starea vaselinei, mai ales daca circuli mult prin apa.

Spor la lucu :grin: !

Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul

NISSAN DRIVER

Link spre comentariu

Multumesc! La asa ceva m-am referit ptr vb dvs. in carte nu gasesti punctele de gresare sau mai stiu eu ce chestii pe care poti sa le efectuezi fara sa mergi la un service specializat.Inca odata multumesc.

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

Mai am o mica problema! Acum vreau sa-mi schimb toate uleiurile din motor,cutie, cutie de transfer, grup fata si grup spate si nu stiu exact care cum sunt, adica motorul si cutia, grup spate sunt clare dar nu stiu pe unde se desface cutia de transfer si grupul fata si as vrea un mic ajutor daca se poate.Si inca ceva ulei de motor daca pun din grupa mobil 10w 40 este vreo problema??? multumesc

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare