Farfarello Postat Februarie 19, 2010 Partajează Postat Februarie 19, 2010 Salutam, Am in plan achizitionarea unei noi masini ... si mi-am indreptat atentia inspre noua Rav 4. Acest RAV 4 va inlocui un Golf IV, 1.9 TDI 150cp, 2003, 4 motion...o masina suficient de rapida. Pendulez intre o masina de 2-3 ani si una noua. De ce as elege aceasta optiune: - masina va fi folosita preponderent pe asfalt (80% din situatii), si 20% soft teren, avand o casa in constructie undeva pe deal; - motorul D-CAT dezvolta 177 cp, masina fiind destul de rapida, avand o viteza maxima de 200 km/h; - nu vreau D4D, motorul fiind lenes; - impozit/asigurare relativ mici; - spatiu suficient pentru 3 persoane ...ma rog 2 persoane fiul meu de 2 luni ; - vreau ca in anumite situatii sa-i pun platforma pentru a-l cara pe al meu Suzuki Samurai (Kaprun)...avand o capacitate de tractare de 2000 kg; De ce nu as alege: - motorina proasta in Romania...iar D-CAT-ului am inteles ca nu-i prea place; Ce alte auto as alege: - Land Cruiser 3.0D4D...dezavantaj: diferenta mare la casco/impozit/consum, diferenta destul de mare la pret, 0-100km/h...intr-o gramada de secunde. - Subaru Forester 2.5 benzina...dezavantaj consum; Ce ma sfatuiti, eventualii posesori de D-CAT imi pot spune o parere? Fac bine alegand aceasta masina? Multam. Bogdan, Facebook: Suzuki Restore Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ERY Postat Februarie 19, 2010 Partajează Postat Februarie 19, 2010 Re: Toyota Rav 4, face lift Pai RAVul ce motorizare are ? Just me ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jules Postat Februarie 20, 2010 Partajează Postat Februarie 20, 2010 Re: Toyota Rav 4, face lift De ce naiba tot ii dati cu motorina proasta ? Te duci la o statie mare si aia e. Oricum si D4D fuge. Am mers dupa una vreo 150 de km si crede-ma ca masina aia poate sa fuga bine. Nu ca si golful de 150 de cai poate. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andrei popescu Postat Februarie 20, 2010 Partajează Postat Februarie 20, 2010 Re: Toyota Rav 4, face lift Mama mea are un RAV D4D de 2.2 din 2007. A fost luat de nou si in prezent are 38.000 de km si nu a avut nici o problema pana acum. O singura data am incercat eu sa bag o remorca mica cu 20 de placi de Osb intr-o curte la tara ( cam 600 de Kg cu tot cu remorca ). Distanta era cam de 100 de metri si am parcurs-o cu spatele ( deci mai multe manevre ) si cand am terminat a inceput sa miroasa a ambreiaj. Nu mi s-a parut normal pentru ca eu am pretentia ca stiu cand abuzez si cand nu. Asta nu inseamna ca masina are ambreiajul prost dar nu mi s-a parut normal. Foresterul cu cutie manuala are reductor:wink:, dar cand trebuie sa-i schimbi bujiile ii dai motorul jos ( o data la 100.000 de Km ). 2 x Patrol Y61 LWB 2.8 si 3.0 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
trike1 Postat Februarie 20, 2010 Partajează Postat Februarie 20, 2010 Re: Toyota Rav 4, face lift Am avut un D-cat si intr-adevar ca masina de asfalt e misto! Dar ..... inconveniente gramada de la sistemul de alimentare si asta datorita motorinei "euro 5" ,dupa 50.000 a inceput sa bata rampa de injectoare de ziceai ca Tandarica s-a mutat sub capota Rav-ului! Nenorocirea nu e mare dar cand mi-au spus la garantie ca nu-i problema lor si ca D-Cat nu se comercializeaza in Ro tocmai d-asta am luat masuri si am vandut-o si acum ii regret mersul si confortul pe sosea,in teren....uita! P.S. o rampa de injectoare costa ceva de la 2500 epuroi in suuuus:ha: Nissan y160,Terrano II -04,Toyota Rav 4 D-CAT Dodge Ram 1500 -04 Traic BOOM Fighter 2000cmc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Farfarello Postat Februarie 27, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 27, 2010 Re: Toyota Rav 4, face lift ...am inteles. Poate pentru asfalt imi indrept totusi atentia spre o limuzica 4x4...gen bmw 320 xd , A4 quattro, passat 4 motion... Va tin la curent. Bogdan, Facebook: Suzuki Restore Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koais Postat Martie 2, 2010 Partajează Postat Martie 2, 2010 Re: Toyota Rav 4, face lift Ce zici de Grand Vitara ? 3 usi 1.6 benzina 5 usi motorina Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Farfarello Postat Martie 12, 2010 Autor Partajează Postat Martie 12, 2010 Re: Toyota Rav 4, face lift ...este frumoasa masina...am Suzuki in sange...dar... Bogdan, Facebook: Suzuki Restore Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate