Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Mitingul de Protest impotriva Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor

Dan Popescu

Postări Recomandate

Asociatia Motociclistilor din Romania cheama motociclistii la Mitingul de Protest impotriva Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor, organizata de catre Asociatia Societatilor de Service Auto Independente din Romania in parteneriat cu Confederatia Transportatorilor Auto din Romania, si cu Asociatia Motociclistilor din Romania.

Acest miting este la a doua convocare, la prima data planificata fiind vreme rea.

Mesajul motociclsitilor la acest miting este de protest impotriva tergiversarilor nesimtit de mari in rezolvarea platii daunelor in cazul accidentelor auto-moto, sau mai rau a respingerii lor.

Organizatorice:

-luni, 22 februarie 2010, orele 12.30 (intalnirea cu Alexandru Horace in Piata Constitutiei – Casa Poporului

-durata Miting: intre orele 13-15

(Reprezentant-Initiator AMR la acest eveniment este Alexandru Horace, si el victima intr-un accident cu motocicleta puternic avariata si nerezolvata nici pana in prezent. O sa-l recunoasteti pentru ca tine in mana un banner AMR mare (4 metri pe 1 metru). Sa-l ajutam pe Horace sa tina banner-ul cat mai sus !!!

Alexandru Horace 0721260714 va asteapta!

LA MULTI ANI
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Mitingul de Protest impotriva Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor

Ohooo, bravo AMR! Mor de draci ca nu sunt in Bucuresti, eram trup si suflet alaturi. Asa raman doar cu sufletul. Propun sa adaugati la revendicari si schimbarea duratei politelor de asigurare, sa nu fie doar 6 luni si 1 an, ca sa permita motociclistilor sa se asigure pe intreaga perioada a sezonului propice celor 2 roti.

Samurai incepator
Link spre comentariu

Aceeasi treaba este si cu rulota... Prost sa fiu sa mai platesc RCA pt ea.

Ce rau imi pare ca nu sunt din Buc si nu pot sa vin si eu.. Am doua dosare pe care s-a pus praful... am vandut si masina de cand tot astept banii.

Claxonati si pt mine :ps

Link spre comentariu

Nu se poate face si o petitie online?

Vream sa dam cu batul si noi astia care nu suntem din Bucuresti sau nu putem ajunge luni acolo!

Trebuie sa fim uniti in fata celor care ne baga mana adanc in buzunar!

:dr3

Toyota LJ 70

Transsylvania Off Road Club

www.helpdani.eu

Link spre comentariu

Ohooo, bravo AMR! Mor de draci ca nu sunt in Bucuresti, eram trup si suflet alaturi. Asa raman doar cu sufletul. Propun sa adaugati la revendicari si schimbarea duratei politelor de asigurare, sa nu fie doar 6 luni si 1 an, ca sa permita motociclistilor sa se asigure pe intreaga perioada a sezonului propice celor 2 roti.

:g Sper sa se adune cat mai multi la mars si sa mai tragem un semnal de atentionare la fel ca cel de anul trecut "Atentie , motociclisti exista in trafic ! " , acum ar cam fi timpul sa avem si noi macar cateva drepturi , tinand cont de cat de mult timp putem utiliza motocilcetele.

@danpopescu : multumim mult pt ca ne ti la curent cu tot ce se intampla legat de AMR ... :h5

~ Silence is a gift ~

~ Learn to value its essence ~

Link spre comentariu

domnule Dan, sper sa ne vedem acolo :D

am sa vin cu o conserva mare de tot, specifica forumului pe care suntem acum prezenti. ;)

In viata este bine sa taci si sa lasi impresia ca esti prost, decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu.

OMUL DE ONOARE DOAR O VORBA ARE.

Link spre comentariu

Claxonaţi şi pentru mine, că nu pot veni. Ca păţitul nu-i nici unu'. Pentru 3 lei ce-i făcea un ţăran din Gherla la ocazie am luat-o pe asfalt în cap la 60 Kmh, (Pegaso a rămas lângă maşina ţăranului) i-am crăpat un stop, i-am dat asigurarea şi am plătit amendă de circulaţie pentru nerespectarea distanţei (aia de s-a scurtat când a trecut de pe banda 2 pe acostament prin mine) trăi-ţi-ar copii inspectore Ciprian Bolboacă că nevastă-mea era gravidă în 8 luni şi am stat prin spitale cu gâtu' ţeapăn, că deh, vorba miliţianului ,,voi ăştia cu motocicletele nu de de-astea vă ţineţi" (descoperea ca avem prostul obicei ca loviţi de maşină să cădem de la verticală, care nu e ubicuă cum credea el):ha:.

Asta e simplă că eu am fost vinovat şi mi-am reparat-o singur, dar cel nevinovat la care i-au evaluat motorul la nimica toată? claxonaţi şi pentru el, şi claxonaţi şi pentru cei patru din Dej şi Gherla înmormântaţi în 2 ani peste care au trecut aia cu maşinile cu permisele cumpărate de nu ştiau ce e triunghiul cu capu' in jos şi claxonaţi şi pentru copilul lui Pastor din Gherla de nu a mai apucat să-l vadă, că nu i-l ţine ăla de a trecut cu duba peste el pe sensul lui de mers ŞI NICI FIRMELE DE ASIGURARE. Că nu ne interesează profitul evreilor din asigurări, că dacă le merge rău că e daunalitate e din cauză că oamenii lor aprobă dosarele de fraudă, dar dacă e lege că trebuie să le băgăm bani în firmă să ne şi despăgubească, claxonaţi măi... hăi ...

Cu mult naduf, iertaţi retorica, Stan Păţitul...:tk

Vasile Marginean 1977-2009
Link spre comentariu

@doctoru': putin de off-topic. ca sa rezolvi problema cu rca-ul rulotei e f simplu: o folosesti tot anul, asa cum facem si noi de 3 ani de cand ne-am luat rulota. initial zicea nevasta-mea ca DOAR pt concediul de la mare, apoi n-o mai dadeam jos din rulota. am facut si 3 revelioane pana acum, tot in rulota...

voi incerca sa ajung si eu luni, ca tot am patit-o de curand... mama lor de jepcari!...

jeep grand cherokee 2.7crd 2004
Link spre comentariu

va multumesc in numele colegilor.

reprezentantul AMR va asteapta acolo, in cerc sa vin si eu. Organizarea ne-a luat si pe noi prin surprindere, a fost amanata din cauza de zapada.

bafta

LA MULTI ANI
Link spre comentariu

prezenta in total cu tot cu ceilalti organizatori cam 350 oameni. motociclisti cam 10.....dar nu-i bai, am semnat toate protestele, am aparut in poza (bannerul, nu eu fireste), si deja comisia a dat pe post ca de acum se fac platile in avans, nu dupa ce masina este gata.....sa fie numai o coincidenta?

oricum, noi am fost anuntati de data ultimii, si pentru o zi de luni lucratoare si convocat de vineri, este foarte bine.

cand vine ceva foto, o sa postez.

LA MULTI ANI
Link spre comentariu

cand vine ceva foto, o sa postez.

Asteptam cu interes si ce se va intampla ulterior , sa nu se ramana doar la stadiul de protest. :tk

~ Silence is a gift ~

~ Learn to value its essence ~

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare