suzimm Postat Februarie 20, 2010 Partajează Postat Februarie 20, 2010 stiti cumva daca foile de la damas se potrivesc la samurai pe puntea fata?trebuie facute ceva modificari?multumesc anticipat pt eventualele raspunsuri! audi a4b8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yknot Postat Februarie 20, 2010 Partajează Postat Februarie 20, 2010 Re: foi damas Cele de damas nu merg pe fata din cauza ca sunt mai lungi. Merg numai pe spate. 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzimm Postat Februarie 20, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 20, 2010 Re: foi damas dar cele de pe spate merg puse pe fata? audi a4b8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yknot Postat Februarie 20, 2010 Partajează Postat Februarie 20, 2010 Re: foi damas Cele de damas sunt la aceiasi lungime cu cele de samurai de spate.... 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koshmar Postat Februarie 7, 2011 Partajează Postat Februarie 7, 2011 Re: foi damas arcurile de damas de pe fata se potrivesc la samurai pe spate? Aud Umbre!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Februarie 7, 2011 Partajează Postat Februarie 7, 2011 Re: foi damas arcurile de damas de pe fata se potrivesc la samurai pe spate? Cred ca te-ar ajuta mult rasfoierea acestui topic : http://forum.club4x4.ro/showthread.php?54907-compatibilitati-piese-samurai REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristeaandm Postat Februarie 8, 2011 Partajează Postat Februarie 8, 2011 Re: foi damas Cred ca te-ar ajuta mult rasfoierea acestui topic : http://forum.club4x4.ro/showthread.php?54907-compatibilitati-piese-samurai Ciudat ca mai ales tot @suzimm a deschis si acel thread... cred ca e important sa-ti citesti propriile thread-uri... hai ca sunt rautacios:grin: S-auzim de bine :cl 4x4 fun for all :h5 RR Classic 1986 - 200Tdi www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Februarie 8, 2011 Partajează Postat Februarie 8, 2011 Re: foi damas Ciudat ca mai ales tot @suzimm a deschis si acel thread... cred ca e important sa-ti citesti propriile thread-uri... hai ca sunt rautacios:grin: S-auzim de bine :ha::ha::ha:.....Nu remarcasem....:g REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate