Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

idee prindere proiectoare

suzimm

Postări Recomandate

as vrea sa montez doua proiectoare hella desupra lui sami,,,,acum vine partea de lucru practic,,,,cum sa le montez fara sa gauresc nimic din tabla....aveti ceva idei?ma gandeam la ceva modalitate de prindere pe o bara prinsa de marginile plafonului,,,,,dar cum sa -l prin de margine fara sa gauresc??:dr3
audi a4b8
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: idee prindere proiectoare

Nu stiu ce model de samurai ai.Cu prelata(sau hard-top) ori inchis tot cu tabla?La cel inchis este foarte simplu,deoarece are o muchie de jur imprejur,unde se imbina plafonul cu restul masinii,si merge la fix sistemul de prindere de portbagaj, de la vechiile Dacii.La cel fara prelata nu stiu cum este.

Uite mai jos si o poza ca sa vezi marginea de care ziceam.

Link spre comentariu

Ideea asta ma munceste si pe mine, si as avea 4 proiectoare si antena de la statia radio, dar nici o alta solutie pana acum decat sa gauresc stalpii laterali mai ales ca am prelata si nu am alte puncte de fixare. Doar ca nu ma prea incanta ideea, asa ca daca gasesti o solutie mai buna, pune si tu o poza pe forum sa vedem cum ai facut. Ms mult...

Link spre comentariu

Si eu am un Sami inchis si i-am luat din bazar o bara care se prinde la fix de muchia aia . E destul de ieftina si practica . De fapt, eu mi-am pus pe masina 3 bucati , in caz ca mai vreau sa pun vreun bagaj mai usor deasupra.

Uite cum arata :

Suzuki Samurai Tin top 1,3 1994 - " Punisher "
Link spre comentariu

Nu! Ideea era sa cauti o bara ca a lui YETY iar prinderea sa fie ca cea de la portbagajele vechi de Dacie.Sau daca ai vre-un astfel de portbagaj si sta degeaba,sa il tai si sa folosesti de la el ce ai nevoie.Problema era tipul sistemului de prindere,si nu bara in sine.

Link spre comentariu

Nu! Ideea era sa cauti o bara ca a lui YETY iar prinderea sa fie ca cea de la portbagajele vechi de Dacie.Sau daca ai vre-un astfel de portbagaj si sta degeaba,sa il tai si sa folosesti de la el ce ai nevoie.Problema era tipul sistemului de prindere,si nu bara in sine.

Deci..este o bara cu prindere de marginea capotei ca la portbagajele de Dacie veche,4 locase ptr 4 proiectoare identice,si cu interior gol ptr cabluri:wink:

NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE

SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE

HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS

Link spre comentariu

@yety- Pe unde ai pozat cablajul proiectoarelor ? Ca montaj e cea mai buna alegere, daca proiectoarele se rabateaza. Daca nu, cred ca ramai fara ele prin padure :wink:

SAMURAI SJ stock
Link spre comentariu

Cablajul proiectoarelor este la mine pe sub bara .

Nu am vrut sa-l trag prin bara pentru ca mi-a fost frica sa nu se umple bara cu apa ( la capete are dopuri de cauciuc ) si daca am un fir ciupit .... In plus , eu mai schimb proiectoarele si mi-e mai comod sa am firele la indemana.

Oricum , bara e goala si se poate trece cablajul si prin bara direct .

Proiectoarele rabateaza spre spate in cazul unui soc mai puternic.

Au si capace care protejeaza sticla de socuri si pe noi de politie .

Pot spune ca e o pozitie buna pentru proiectoare , eu fiind incantat pana acum de lumina pe care o dau asezate asa de sus.

Suzuki Samurai Tin top 1,3 1994 - " Punisher "
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare