Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Probleme directie Patrol gr din 1995

suvi

Postări Recomandate

Re: Probleme directie Patrol gr din 1995

men .... nu fi capos .... lasa ideile preconcepute ... fi atent ... la masinile mai noi intradevar are o buza care intra in interioru jantei ...janta care de multe ori e dedicata masinii ..... cele vechi ca si in majoritatea cazurilor acea buza ( unde zici tu ca centreaza ) nu exista ...pur si simplu sunt 2 suprafete plane ... alea nu se pot centra decat in conurile de strangere ...( altfel ar fi pus toti banale suruburi..)

la jantele mai vechi de tabla gaura centrala nici macar nu e rotunda .... ramane cum vrea dansa de la presa ...

....gaura din mijloc coincide cu axul jantei .... e doar o coincidenta

p.s. eu personal nici nu imi echilibrez rotile cu presa rapida de centreaza mijlocul ...cum zici tu .... i-i pun sa monteze dispozitivul ala cu 3 prezoane , iar rotile mi le strang personal si in cruce .... fara exceptie ....

( cand vad ca strang astia rotile la rand si cu pistolul imi vine sa-i iau cu un levier.....:dr3 )

cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!!
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Bre io tot ca mine zic, ce ma luati voi cu ce se facea acum 30 de ani?... ca vin si io si zic ca acu' 120 de ani rotile erau de lemn si deci masinile mai ecologice!:ha:

Nu cred ca s-ar fi inventat acel umar de centrare si sprijin pe centrul butucului fara rost. O piulita, un prezon se mai slabeste daca e strans aiurea si se duce naibii toata centrarea. Inca un aspect care imi sustine parerea: sa presupunem ca am avea piulite drepte fara conicitate si prezoanele sunt stranse un pic mai slab, in afara de faptul ca la un soc se descentreaza roata pe butuc, janta bate direct pe surub ca o ghilotina. Conicitatea ofera rezistenta sporita la forfecare prin transmiterea fortelor pe o suprafata mai mare de filet.

Acest umar a aparut ulterior ca o imbunatatire a tehnologiei auto, un plus de usurinta in schimbarea a rotilor si un plus de siguranta in exploatare.

Hai domle' administrator sa nu ne pedepsesti pt abaterea de la sobiect. Rau cu rau da' mai rau fara rau.

Link spre comentariu

Pana acum nu au gasit de unde vine death wooble-ul meu. Au schimbat rotile cu altele,verificat telescop directie,capete de bara, schimbat bucsi la bara panhard,verificat caseta de directie= nimic,tot bate. Sapt. viitoare schimba caseta de directie cu alta pt proba sa vada daca aia e.

Nissan Patrol y60 LWB,Mercedes C combi

Honda Dominator nx 650 , 1993

Link spre comentariu

Gata, la facut. Erau bucsile din bara panhard si a schimbat cu totul bara de directie ca, capetele de bara refacute de mine in Baia Mare erau varza.Acum nu mai bate , am mers si cu 140 km/h si nimic, parca nu-mi vine sa cred.

:ha:

Acum urmeaza sa-l transform in motorhome.

:ha:

Nissan Patrol y60 LWB,Mercedes C combi

Honda Dominator nx 650 , 1993

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare