cataserban Postat Februarie 20, 2010 Partajează Postat Februarie 20, 2010 (editat) :hlVa salut; intrebare banala, pentru cine stie, pentru cine nu...La masina din titlu, an fabr.1999 daca e relevant cu ceva, cum sunt hexagoanele la suruburi, piulitele-in inchi sau mm ?? Unde a fost fabricat modelul? Stie cineva masina din imagine? Multumesc anticipat. Editat Februarie 20, 2010 de cataserban Peugeot 206-2.0 HDI/Blue Santorin rulota Beyerland 450 D Remorca STEMA 550 Fan vechi MITSUBISHI PAJERO Classic ampatament scurt Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bujuxp Postat Februarie 20, 2010 Partajează Postat Februarie 20, 2010 Re: Intrebare-Cheroke 2,5 td Majoritatea le vei gasi in metric. O sa mai ai diferite suruburi gen bord casetofon pridere etc si pe sub masina ( uneledoar in inch ) . La motor ai metric. 1 JEEP XJ '99 2.5i 3.5 " Lift acasa + 13.000 winch si powertrax locker fata Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bujuxp Postat Februarie 20, 2010 Partajează Postat Februarie 20, 2010 Re: Intrebare-Cheroke 2,5 td seria de caroserie sa iti zic unde a fost fabricat. JEEP XJ '99 2.5i 3.5 " Lift acasa + 13.000 winch si powertrax locker fata Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
b12wvp Postat Februarie 22, 2010 Partajează Postat Februarie 22, 2010 Re: Intrebare-Cheroke 2,5 td :hlVa salut; intrebare banala, pentru cine stie, pentru cine nu...La masina din titlu, an fabr.1999 daca e relevant cu ceva, cum sunt hexagoanele la suruburi, piulitele-in inchi sau mm ?? Unde a fost fabricat modelul? Stie cineva masina din imagine? Multumesc anticipat. Slut.Am vrut eu sa iau aceasta masina dar la momentul acela avea probleme cu ambreiaju parca si nu statea la relantiu. Cind am vrut eu sa o iau masina era la 5500 euro.Mai multe nu stiu despre ea dar posibil sa fie ok.Sa o stapinesti cu placere. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cataserban Postat Februarie 22, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 22, 2010 Re: Intrebare-Cheroke 2,5 td Multumesc. Am trimis niste semnale proprietarului, inca nu am finalizat ceva.:tk Peugeot 206-2.0 HDI/Blue Santorin rulota Beyerland 450 D Remorca STEMA 550 Fan vechi MITSUBISHI PAJERO Classic ampatament scurt Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate