chevy Postat Februarie 21, 2010 Partajează Postat Februarie 21, 2010 am o intrebare,vreau sa incalt un hdj80 cu 37/13,5/16 pe jante de 10jj si as dori sa stiu cat ar costa piesele + manopera. - ma intereseaza costurile pentru: - suspension lift de 8-10 cm si un body lift de 2-3 cm - caster kitul - 4.88 gearring - flanse va multumesc . Are you sure,you want me to lead !!!??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Georgenis Postat Februarie 21, 2010 Partajează Postat Februarie 21, 2010 Re: costuri inaltare hdj80 Daca nu vrei sa decupezi din aripi, ai nevoie sa o inalti cam 10cm din suspensie si un bodylift de 4-5cm. Poti pune suspensia OME de 3" si distantiere de 2cm la fiecare arc. La aceasta suspensie mai sunt necesare niste mici modificari, vezi ca am scris pe aici. Caster kitul nu prea mai este de ajuns la inaltare de 10cm din suspensie. Deasemenea ti-ar trebui cardane cu cruci duble pentru a nu avea vibratii. Costurile cred ca ajung undeva la 3000 de euro poate si mai mult (inclusiv rapoartele 4.88). Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
chevy Postat Februarie 21, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 21, 2010 Re: costuri inaltare hdj80 Daca nu vrei sa decupezi din aripi, ai nevoie sa o inalti cam 10cm din suspensie si un bodylift de 4-5cm. Poti pune suspensia OME de 3" si distantiere de 2cm la fiecare arc. La aceasta suspensie mai sunt necesare niste mici modificari, vezi ca am scris pe aici. Caster kitul nu prea mai este de ajuns la inaltare de 10cm din suspensie. Deasemenea ti-ar trebui cardane cu cruci duble pentru a nu avea vibratii. Costurile cred ca ajung undeva la 3000 de euro poate si mai mult (inclusiv rapoartele 4.88). am inteles,multumesc. am gasit o toyo HDJ81 si are pe fata OME 850J HEAVY LOAD 75MM (3-INCH)si pe spate OME 863J HEAVY DUTY 75MM (3-INCH) nu are aripile decupate Are you sure,you want me to lead !!!??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogthebat Postat Februarie 21, 2010 Partajează Postat Februarie 21, 2010 Re: costuri inaltare hdj80 Poi .. vezi ca e una gata facuta dupa cum vrei....: http://cautare.mobile.ro/vehicule/showDetails.html?id=125876001&__lp=1&scopeId=C&sortOption.sortBy=creationTime&sortOption.sortOrder=DESCENDING&makeModelVariant1.modelDescription=hdj+81&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&vehicleCategory=Car&segment=Car&siteId=ROMANIA&negativeFeatures=EXPORT&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&export=NO_EXPORT&customerIdsAsString=&lang=ro&pageNumber=1 "Do nothing, be nothing, say nothing ...and you will avoid criticism" Disco 2, TD5 HSE, 02 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
chevy Postat Februarie 21, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 21, 2010 Re: costuri inaltare hdj80 Poi .. vezi ca e una gata facuta dupa cum vrei....: http://cautare.mobile.ro/vehicule/showDetails.html?id=125876001&__lp=1&scopeId=C&sortOption.sortBy=creationTime&sortOption.sortOrder=DESCENDING&makeModelVariant1.modelDescription=hdj+81&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&vehicleCategory=Car&segment=Car&siteId=ROMANIA&negativeFeatures=EXPORT&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&export=NO_EXPORT&customerIdsAsString=&lang=ro&pageNumber=1 arata bine,isi merita banii ? Are you sure,you want me to lead !!!??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Georgenis Postat Februarie 22, 2010 Partajează Postat Februarie 22, 2010 Re: costuri inaltare hdj80 Nu stiu ce sa zic, merita banii pentru cum e modificata, insa are volanul pe dreapta... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogthebat Postat Februarie 22, 2010 Partajează Postat Februarie 22, 2010 Re: costuri inaltare hdj80 Intr-adevar, are volanul "pe partea gresita", ca altfel faceam un credit pana imi vindeam si eu utilajele si-o luam eu....:h5. Stiu ca s-a mai discutat DAR schimbarea volanului e chiar asa mare deranj??? Am inteles ca "niciodata nu v-a mai fi la fel...." samd. Oricum, la cum sunt intretinute si la ce pret au ajuns acum utilajele din UK, ........cred ca e singura varianta "Do nothing, be nothing, say nothing ...and you will avoid criticism" Disco 2, TD5 HSE, 02 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Februarie 22, 2010 Partajează Postat Februarie 22, 2010 Re: costuri inaltare hdj80 am inteles,multumesc. am gasit o toyo HDJ81 si are pe fata OME 850J HEAVY LOAD 75MM (3-INCH)si pe spate OME 863J HEAVY DUTY 75MM (3-INCH) nu are aripile decupate In nici un caz nu sunt suficienti 7.5 cm pentru a incapea ca lumea 37-urile. Am pus asa ceva. Ca sa incapa roti de 36" au trebuit decupate aripile destul de serios. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
chevy Postat Februarie 22, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 22, 2010 Re: costuri inaltare hdj80 In nici un caz nu sunt suficienti 7.5 cm pentru a incapea ca lumea 37-urile. Am pus asa ceva. Ca sa incapa roti de 36" au trebuit decupate aripile destul de serios. am sunat si asa e max,ai dreptate,masina are peste 20cm din suspensie si boylift. Are you sure,you want me to lead !!!??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
offroadTM Postat Martie 6, 2010 Partajează Postat Martie 6, 2010 Re: costuri inaltare hdj80 la suspensie + 10 cm am schimbat nimai kaster kit si merge foarte bine , am cauciucuri 35x12,5-15 dar mi-am cumparat 37x13,5-15 si nu cred sa fie o problema la montat salutari de la tm Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koais Postat Martie 6, 2010 Partajează Postat Martie 6, 2010 Re: costuri inaltare hdj80 http://dealer.mobile.eu/home/showDetails.html?id=127786575&__lp=3&scopeId=AV&sortOption.sortBy=makeModelDescriptionSortField&sortOption.sortOrder=ASCENDING&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&siteId=POLAND&damageUnrepaired=ALSO_DAMAGE_UNREPAIRED&export=ALSO_EXPORT&grossPrice=true&customerIdsAsString=2483025&lang=pl&pageNumber=3&partnerHead=true&showZip=false&showModels=false&hideVehicleType=false Una cu volanul "pe partea cuibului" Arata....intr-un fel :top Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Martie 6, 2010 Partajează Postat Martie 6, 2010 Re: costuri inaltare hdj80 Si pretul e pe masura ~15.000 EURO! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
chevy Postat Martie 7, 2010 Autor Partajează Postat Martie 7, 2010 Re: costuri inaltare hdj80 la suspensie + 10 cm am schimbat nimai kaster kit si merge foarte bine , am cauciucuri 35x12,5-15 dar mi-am cumparat 37x13,5-15 si nu cred sa fie o problema la montat multumesc. Are you sure,you want me to lead !!!??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate