Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Bucsi arcuri pentru Samurai

PYZ

Postări Recomandate

Stiu ca s-a mai discutat despre bucsile de arcuri, dar nu am gasit un loc bun ca sa postez.

Intrebarea mea este urmatoarea:

Daca arcurile de spate de la Daewoo Damas sint la fel cu cele de Samurai, nu cumva si bucsile de arcuri sint la fel la cele doua autoturisme?Pentru ca bucsi de Samurai nu prea am gasit, dar am gasit de Damas.Stiu ca ideale sint cele din poliuretan, dar cele de Damas ar fi o varianta low-cost(undeva la 5 RON bucata). :grin:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Bucsi arcuri pentru Samurai

sunt bune dar numai pt cercei in rest cele de bamas sunt mai mari in diametru ma refer la cele de la prinderea pe sasiu din fata arcurilor de spate,achizitioneazale nu sta pe ginduri pina mai gasesti

in care diametru ??interior sau exterior? eu la cercei am pus bucsi de dacia papuc si alea sant mai mari si pe exterior si pe interior, si tot le-am potrivit.

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

stie cineva daca se potrivesc bucsile de la dacia papuc spate?asa am auzit un zvon ca ar merge....

se potrivesc doar la cercei cu mici modificari.:

ori pui un surub mai gros, ori faci o bucsa de fier si o bagi in interiorul bucsei de papuc.

mai trebuie taiat putin din lungimea fiecareia

si mai trebuie luat la polizor din diametrul exterior.

nu incerca sa le duci la strung ca nu le face nimeni.stiu persoana care a ramas fara un ochi din cauza unor bucsi deastea.(incearca cu grija la polizor)

Link spre comentariu

• 1 an mai târziu...

ce va prostiti oameni buni cu bucsi carpacite-la orce magazin gasiti foarte ieftin originale- de la Unix sau Bardi-daca nu cautatima si va fac eu rost-polizor bucsi de dacie?! ce mesterie e aia?!

Link spre comentariu

stie cineva codul (original si aftermarket) de la cele 2 modele de bucsi ca prin severin sunt cam scumpe... si am nevoie urgenta

Suzuki Samurai 1.3i 1991

Mai bine ingrasat de bere, decat cocosat de munca !!!

Link spre comentariu

stie cineva codul (original si aftermarket) de la cele 2 modele de bucsi ca prin severin sunt cam scumpe... si am nevoie urgenta

ca sa-i citez pe administratori:

- despre search ai auzit?

- prin topicul sticky "compatibilitati piese samurai" te-ai uitat?

la postul #192, pagina 20 scrie :

bucse mari gasesti la unix si bardi cu preturi intre 3 si 5 ron.

originalele au codul 41331-62020, iar cele aftermarket GOM-811 si RU-811

bucse mici (de la cercei) gasesti la magazine daewoo de la damas cu preturi intre 1 si 3 ron. originalele au codul 09305-13002, iar cele de damas 94583349. daca nu gasesti de damas iei aftermarket GOM-812 sau RU-812 de la unix/bardi cu 4-5 ron.

iti mai trebuie niste bucse metalice care au codul 09180-12035 si dimensiunile (dxDxL) 12x16x64,5 mm. costa 14 ron pe comanda la unix/alpadrino/suzuki. sau le faci la un strungar cu 20-30 ron toate patru.

suruburile care prind arcurile de sasiu au codul 09103-12048 si dimensiunile M12x1,25x90. pe original sunt cam scumpe dar se potrivesc perfect surub tendon matiz (sau tico), cod daewoo 94500889. sunt zincate si sunt gr.10. costa intre 2 si 4 ron.

piulitele au codul 08310-00123, M12x1,25 si sunt identice cu cele de la u-bolturi. de la daewoo, piulita de la surub tendon matiz are codul 94515445 si costa 2 ron. pe original costa 2,5 ron.

Editat de minitehnicusro

3x Suzuki Jimny

1x Suzuki Samurai

Dacia DoubleCab 4x4

Link spre comentariu

:op:ang1 se pare ca optiunea "ultimul necitit" nu functioneaza cum credeam eu .....merci oricum

Suzuki Samurai 1.3i 1991

Mai bine ingrasat de bere, decat cocosat de munca !!!

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare