gabi.r Postat Februarie 22, 2010 Partajează Postat Februarie 22, 2010 Cica la un concurs de offroad pleaca primul un TALAN ( regionalism sinonim cu gloaba batrina )...dupa el, al doilea...MAGARUL cel istet... Talanul se dotase cu tot echipamentul specific de offroad...car,potcoave, lanturi...etc Magarul cel istet s-a dotat doar o sufa groasa si lunga... In prima ravena in urcare ramine caruta blocata cu roata din fata intr-un mare bolovan... Ce s-a intimplat e doar POEZIE... .................. Am sa-mping cu sufa carul Zise-n mintea lui MAGARUL Si-am sa-nvat eu pe TALAN Sa treaca de bolovan..... .................. Brusc se puse el pe treaba Cade- n cur si-apoi se-ntreaba... Unde am gresit fratica ? Sa fi fost sufa TOT MICA ? .................. PILDE-n rime si povesti TU-n ce parte-a SUFEI esti ? .................. p.s. un confrate dupa ce a citit versurile mi-a zis ca puteam sa folosesc un alt cuvint in loc de SUFA... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
greby93 Postat Februarie 22, 2010 Partajează Postat Februarie 22, 2010 Re: Magarul si sufa lui poezii cu si despre sufe:wink: Suzuki Samurai 1.3 Yes, we can't ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate