pretorian Postat Februarie 23, 2010 Partajează Postat Februarie 23, 2010 Are cineva de pe forum firma sau lucreaza intr-o firma de montaj usi de garaj si automatizari porti culisante? Daca da rog sa ma instiinteze pentru ai da detalii sa-mi faca o oferta. Multumesc Toyota Hilux Vigo 2.5 Can Am 800 LTD Nu incerca sa alergi mai tare decat poate ingerul tau pazitor sa zboare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
milescusilvian Postat Februarie 23, 2010 Partajează Postat Februarie 23, 2010 Re: Are cineva? ce te intereseaza mai exact? poarta si motor sau doar automatizare poate pot sa-ti recomand pe cineva :2dr:2dr L200 2007 :2dr:2dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pretorian Postat Februarie 23, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 23, 2010 Re: Are cineva? ce te intereseaza mai exact? poarta si motor sau doar automatizare poate pot sa-ti recomand pe cineva ma intereseaza o usa tip rulou electrica si automatizarea portii(poarta o am), daca se poate pe aceeasi telecomanda.:2dr Tks Toyota Hilux Vigo 2.5 Can Am 800 LTD Nu incerca sa alergi mai tare decat poate ingerul tau pazitor sa zboare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zippo Postat Februarie 24, 2010 Partajează Postat Februarie 24, 2010 Re: Are cineva? Mihai Aro din cate stiu se ocupa de usi de garaj. Daca nu dai de el trimite-mi un p.m. Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate