Max Postat Noiembrie 9, 2007 Partajează Postat Noiembrie 9, 2007 Politia la datorie. :grin: Pe drum catre intalnirea de la Sibiu am avut tupeul sa depasesc viteza legala de 50km/h pe un drum cu 4 benzi, lat si liber. Daca nu aveam remorca oare ce viteza aveam si cate puncte imi salta? :grin: :P Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Noiembrie 9, 2007 Partajează Postat Noiembrie 9, 2007 dar a durat ceva pina a ajuns la tine amenda asta... zici ca e venita din spatiu :x Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Noiembrie 9, 2007 Autor Partajează Postat Noiembrie 9, 2007 dar a durat ceva pina a ajuns la tine amenda asta... zici ca e venita din spatiu :x A venit incet sa nu o prinda radarul. :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tarzy Postat Noiembrie 9, 2007 Partajează Postat Noiembrie 9, 2007 da ... tu de ce primesti poza? eu am primit depese deastea da .... fara poza .... da nu-i rau asa am motiv sa justific de ce nu le-am platit :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
catagsm Postat Noiembrie 9, 2007 Partajează Postat Noiembrie 9, 2007 sa plateasca remorca ca ea mergea cu viteza si te impingea ... nu tu.. se vede clar si in foto si in procesul verbal (scris adica) :P Terrano II 2,4 benzina 1997 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Noiembrie 9, 2007 Partajează Postat Noiembrie 9, 2007 remorca e de vina...corect ..... :D cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Figo Postat Noiembrie 9, 2007 Partajează Postat Noiembrie 9, 2007 amenda ......ar mai fi avut si radarul loc in remorca !!!!! :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ekkakon Postat Noiembrie 10, 2007 Partajează Postat Noiembrie 10, 2007 Mereu in zona aia imi urla detectorl de radar... cred ca sunt vreo 3 radare fixe pe portiunea respectiva, care vorba fie, permite 110 km/h... http://www.emergency.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate