Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

un ghepard 4x4

gonzo

Postări Recomandate

Re: un ghepard 4x4

Vei obtine doar mult praf si vei fi obligat sa il tii doar in spatiu pazit.

Apoi vei avea probleme cu RAR-ul si la efectuarea ITP-ului basca controalele politiei C-ta.

In afara de acest lucru se va diminua confortul ,plus vei limita drastic perioada de folosire a masinii.Asta la dezavantaje.

Avantajele cu siguranta le-ai vazut tu cind ti-ai propus sa o tai.:h5

Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori.
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nu il strica ! Arata prea bine !

mai am o caroserie intreaga cu sasiu , vroiam sa o fac pe cealalta si apoi sa o pun pe sasiu la al meu , adika primavara vara si ceva din toamna merg cu ghepardul si apoi pun caroseria cealalta :) acum depinde si ce implica o schimbare de caroserie ..... de doua ori pe an. Oricum caroseria asta care o am acum ramane intacta si neatinsa.

Link spre comentariu

Vei obtine doar mult praf si vei fi obligat sa il tii doar in spatiu pazit.

Apoi vei avea probleme cu RAR-ul si la efectuarea ITP-ului basca controalele politiei C-ta.

In afara de acest lucru se va diminua confortul ,plus vei limita drastic perioada de folosire a masinii.Asta la dezavantaje.

Avantajele cu siguranta le-ai vazut tu cind ti-ai propus sa o tai.:h5

asa este, dar in acte este neagra si daca numaram petele si ce mai este negru pe ea trec de 70 la suta neagra :ha: . Pai inauntru va fi doar tabla si scaunele , vreau sa o imbrac toata in aluminiu pe interior, sa schimb si bordul numai din tabla , cu alarma pe ea nu trebuie sa o tin in spatiu inchis. Sirena o sa o pun inauntru pe undeva si cine vrea sa o asculte in creier sa intre in masina. Iar cu praful, asta e .... o sa o fac in asa fel sa pot sa dau cu furtunul inauntru daca e nevoie. Ceasuri si butoane de salupa iar scaunele o sa vad ce material gasesc impermeabil.

Acum nu stiu daca este vreo problema daca pun alta caroserie pe sasiu ma refer la acte.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare