gonzo Postat Februarie 25, 2010 Partajează Postat Februarie 25, 2010 deocamdata modificarea este virtuala, dar vreau sa ma apuc de el cat mai curand posibil. Un sfat de la voi, ce implica daca o tai ?! Ce trebuie sa iau in considerare...etc etc. Merci Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator morsa Postat Februarie 25, 2010 Partajează Postat Februarie 25, 2010 Re: un ghepard 4x4 Nu il strica ! Arata prea bine ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Februarie 25, 2010 Partajează Postat Februarie 25, 2010 Re: un ghepard 4x4 Vei obtine doar mult praf si vei fi obligat sa il tii doar in spatiu pazit. Apoi vei avea probleme cu RAR-ul si la efectuarea ITP-ului basca controalele politiei C-ta. In afara de acest lucru se va diminua confortul ,plus vei limita drastic perioada de folosire a masinii.Asta la dezavantaje. Avantajele cu siguranta le-ai vazut tu cind ti-ai propus sa o tai.:h5 Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gonzo Postat Februarie 25, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 25, 2010 Re: un ghepard 4x4 Nu il strica ! Arata prea bine ! mai am o caroserie intreaga cu sasiu , vroiam sa o fac pe cealalta si apoi sa o pun pe sasiu la al meu , adika primavara vara si ceva din toamna merg cu ghepardul si apoi pun caroseria cealalta :) acum depinde si ce implica o schimbare de caroserie ..... de doua ori pe an. Oricum caroseria asta care o am acum ramane intacta si neatinsa. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gonzo Postat Februarie 25, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 25, 2010 Re: un ghepard 4x4 Vei obtine doar mult praf si vei fi obligat sa il tii doar in spatiu pazit. Apoi vei avea probleme cu RAR-ul si la efectuarea ITP-ului basca controalele politiei C-ta. In afara de acest lucru se va diminua confortul ,plus vei limita drastic perioada de folosire a masinii.Asta la dezavantaje. Avantajele cu siguranta le-ai vazut tu cind ti-ai propus sa o tai.:h5 asa este, dar in acte este neagra si daca numaram petele si ce mai este negru pe ea trec de 70 la suta neagra :ha: . Pai inauntru va fi doar tabla si scaunele , vreau sa o imbrac toata in aluminiu pe interior, sa schimb si bordul numai din tabla , cu alarma pe ea nu trebuie sa o tin in spatiu inchis. Sirena o sa o pun inauntru pe undeva si cine vrea sa o asculte in creier sa intre in masina. Iar cu praful, asta e .... o sa o fac in asa fel sa pot sa dau cu furtunul inauntru daca e nevoie. Ceasuri si butoane de salupa iar scaunele o sa vad ce material gasesc impermeabil. Acum nu stiu daca este vreo problema daca pun alta caroserie pe sasiu ma refer la acte. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate