buhu Postat Februarie 25, 2010 Partajează Postat Februarie 25, 2010 Vitara de 2.0 TD , cutie automata, an de fabricatie 1998 Problema: unul dintre mrl-uri e stricat ( rupt, nu stiu ) asa s-a zis de la firma Suzuki, deci nu mai cupleaza fata, iar cei de la Suzuki cer o avere pentru piesa si montaj. Montatul nu ar fi problema, ci piesa ! Pun si ceva poze sa vedeti despre ce este vorba si v-a rog cine este in tema, sa-mi dea un sfat ce si cum e de facut si cat m-ar costa distractia . ( masina e a unui vecin pensionar si as vrea sa-l ajut ) mersi http://members.chello.at/daniel.rusmir/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator lones Postat Februarie 25, 2010 Partajează Postat Februarie 25, 2010 Re: MRL- Vitara 2.0TD automata-ajutor ! din ce am citit si eu pe aici, cred ca se pot inlocui cu mrl-uri manuale pe care o sa le cuplezi coborand din masina. este cea mai simpla si ieftina solutie.ce ai tu acolo cred ca sunt vacumatice,se cupleaza automat cand comuti in 4x4. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator soso-bum Postat Februarie 25, 2010 Partajează Postat Februarie 25, 2010 Re: MRL- Vitara 2.0TD automata-ajutor ! MRL-urile sunt identice la toate vitarele daca nu gasesti te rezolv eu in jur de 200 lei bucata ,are un prieten. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator lones Postat Februarie 25, 2010 Partajează Postat Februarie 25, 2010 Re: MRL- Vitara 2.0TD automata-ajutor ! arata cam asa Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
buhu Postat Martie 2, 2010 Autor Partajează Postat Martie 2, 2010 Re: MRL- Vitara 2.0TD automata-ajutor ! MRL-urile sunt identice la toate vitarele daca nu gasesti te rezolv eu in jur de 200 lei bucata ,are un prieten. sper sa ai dreptate ca sant identice la toate, da-mi un nr. de tel sa te pot contacta. mersi http://members.chello.at/daniel.rusmir/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
blavenstein Postat Martie 2, 2010 Partajează Postat Martie 2, 2010 Re: MRL- Vitara 2.0TD automata-ajutor ! sigur este rupt ceva in MRL ,eu am patit tot asa ca nu mai cupla fata la Nissan Terrano 2 si ieri am desfacut bucata cu bucata si nu aveau absolut nimic, le-am desfacut,studiat,uns si remontat si surpriza.... functioneaza perfect pe masina,asa ca daca ai posibilitate demonteaza-le si vezi daca au arcurile rupte,daca nu monteazale la loc si gata.Daca nu te descurci trimitele la mine si le desfac eu,nu te costa nimic doar transportul pana la mine si inapoi tel 0744621055 Karcsi tractari auto profi cu o vechime de peste 18 ani tel 0744621055 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate