RPD Postat Martie 2, 2010 Partajează Postat Martie 2, 2010 Re: ce faci daca nu mai birui cu Mul din dotare? La mine seria e poansonata pe sasiu in partea dreapta fata sub aripa. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Martie 2, 2010 Autor Partajează Postat Martie 2, 2010 Re: ce faci daca nu mai birui cu Mul din dotare? noa...dupa 4 ore de curatat sasiul, timp in care am constatat ca e intr-o stare exceptionala, cu un strat de boschet (cred original) care nu reuseam cu peria de sarma de la felx sa il indepartez desi era faorte subtire, curatat si in spate la cui, si pe la arcuri, si pe sub telescoape (ca acolo a spus vechiul proprietar ca e), si in locul unde e pansonat la mine, (ca si la al meu e repansonat), a venit un prieten care cu o surubelnita l-a gasit in un minut era prea evident sa il vad... seria e fix deasupra rotii dreapta fata are in fata si in sapte cate 2 R si apoi urmeaza seria mare si citet seria de motor corespunde sa sudat azi rollbarul de un sudor profi, care a facut treaba serioasa ( acelasi rollbar care l-am dat jos de la mine) maine se va face cutia de baterie...care lipseste cu desavarsire dar care se va construi si implementa maine de la 0 sasiul e in SUPERSTARE si e boschetat pe dedesubt inauntru in caroserie e groazic de ruginit, cred ca sa carat cu ea balegar sau ceva sare, altfel nu imi pot imagina azi am curatat-o cu flexul cu perie si am dat pe la imbinari cu NEOFER (cred ca am scris bine) maine urmeaza un grund si sambata incepem cu boschetul...unul deala de vagoane de marfa made in sua sambata trebuie...ca musai trebuie dat jos motorul sa facem cu boschet si compartimentul motor apoi punem puntile cele modificate si modificam suportul de motor 90% ca mentin baia asta si il fac ca la geticman, ...asta daca nu cumva constat ca e prea dificil de schimbat suportii si gasesc baie modificata va tin l acurent ps nu pot pune poze ca am pierdut cablul de date de la aparat ps 2 merci pentru sfaturi si incurajari forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cotizo Postat Martie 4, 2010 Partajează Postat Martie 4, 2010 Re: ce faci daca nu mai birui cu Mul din dotare? Ce intelegi prin boschet? La boschetarii mei de la spital n-am vazut sa aiba sasiu...:ha: Niciodata nu esti destul de paranoic... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Martie 4, 2010 Autor Partajează Postat Martie 4, 2010 Re: ce faci daca nu mai birui cu Mul din dotare? Ce intelegi prin boschet? La boschetarii mei de la spital n-am vazut sa aiba sasiu...:ha: o substanta asemanatoare cu vopseaua, dar care are o elasticitate ridicata, cu aspect cauciucat poate nu e boschet, poate e altceva, dar oricum era foarte foarte bine lipita si rezista la peria de sarma fantastic nu am mai facut nimic a venit frigul si prima chestie ce trebuie facuta, e sa imi dau jos motorul si sa il duc la bucsat progamare pe luni, sper ca sambata sa reusesc sa scot motorul afara si sa ii dau jos baia, vibrochen, pompa injectie, ax cu came, pompa de ulei apropos de pompa de ulei, a mea are unul din suruburile de prindere gaurit si are un sigiliu de plumb pus pe o sarmulita de la ce oare sa fie asemenea chestie forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Nicu N Postat Martie 6, 2010 Partajează Postat Martie 6, 2010 (editat) Re: ce faci daca nu mai birui cu Mul din dotare? Plumbul acela e o chestie rara ...pompa aceea nu a mai fost demontata de pe motor ...Asa e de la mama lui... Zic asta fiindca prin 94 am facut ucenicie intr-o baza de reparatii utilaje...mai gaseai motoare sigilate asa, la suruburi baie,chiuloasa,pompe de injectie... Injectoarele le reglezi undeva intre 215-225 bari..... alta treaba...vezi daca demontezi fulia din fata ,fulia curelei de la pompa de apa si alternator, o sa observi ca are o contragreutate , inseamna-i pozitia sau verifica daca mai are splintul de pozitionare...daca montezi fulia in alta pozitie decit cea corecta o sa trepideze motorul de o sa te bilbii toata ziua!! Editat Martie 6, 2010 de Nicu N Cind poti spune ca le sti pe toate......te trezesti, ca te-ai dus de mult..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cotizo Postat Martie 6, 2010 Partajează Postat Martie 6, 2010 Re: ce faci daca nu mai birui cu Mul din dotare? Nu stiu daca are vreo legatura cu boschetul, dar taica-meu cand si-a cumparat Dacia in 1982 sau 84 a demontat toate tablele si le-a dat cu un amestec de antifon cu mastic dizolvat in el - si acum masina arata de parca a iesit de pe banda de montaj. Ma rog, era si un MLS, care se facea doar la comanda speciala - a nimerit-o printr-un noroc chior, la secretarul respectiv de partid nu i-a placut culoarea...:ha: Niciodata nu esti destul de paranoic... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Martie 6, 2010 Autor Partajează Postat Martie 6, 2010 Re: ce faci daca nu mai birui cu Mul din dotare? nicule, daca citeam azi dimineata inainte de a pleca la atelier..eram boier, asa ...binenteles ca nu am insemnat nimic acum ce sa mai zic am dat jos motorul si cam tot ce era pe el minus axul cu came care nu stiu de ce nu iese, si nici vibrochenul, il tine un capac de aluminiu inspre cutie in rest..totul jos minune, baia nu tine vibrochenul cum am auzit pe ici pe colo, se poate da jos fara probleme 2 suruburi de la baie tin si pompa de ulei, nu stiu de ce in continuare, NU STIU sa il pun la semn, si in maxim o saptamana trebuie sa il asamblez forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cotizo Postat Martie 6, 2010 Partajează Postat Martie 6, 2010 Re: ce faci daca nu mai birui cu Mul din dotare? Soimule, de-abia astept sa ne dam cu M-urile pe coclauri la vara... Motorasul ala al tau e ceva fenomenal in noroaie. Niciodata nu esti destul de paranoic... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Nicu N Postat Martie 6, 2010 Partajează Postat Martie 6, 2010 Re: ce faci daca nu mai birui cu Mul din dotare? Nu mai retin exact, cum e fixat axul cu came in bloc, cred ca are o flansa in spatele pinionului distributie ...oricum ca sa iasa tre sa dai jos si pompa de ulei Distributia e simpla are marcaje pe pinioane, nu ai nimic alceva de facut decit sa le aliniezi...sunt marcaje facute in fund de dantura si in virf de dinte....singurul pinion care nu are nici o treaba e cel de la pompa de alimentare... asa ca zic si de pompa... ai putea sa modifici suportul acela si sa pui o pompa de alimentare de tractor sau si mai buna de raba ,acea pompa de raba are pahar decantor...protejeaza mult pastilele,supapele din pompa de alimentare... daca pui pompa de alimentare de tractor as recomanda sa montezi si pe retur o supapa de retinere, eu aveam o supapa cu bila, ca cele de pe pompele de injectie in linie.... nu am patit niciodata sa se dezamorseze instalatia.... Apropo daca tot desfaci distributia schimba si semeringul la pompa de injectie...daca e copt iti v-a umple baia cu motorina... referitor la capacul de aluminiu din spatele vibrochenului e capacul care tine semeringul, demonteza-l si pe ala, grija sa nu-l spargi cind schimbi semeringul... Cind poti spune ca le sti pe toate......te trezesti, ca te-ai dus de mult..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Martie 7, 2010 Autor Partajează Postat Martie 7, 2010 Re: ce faci daca nu mai birui cu Mul din dotare? avea o falnsa in spate...ai avut dreptate si vibrochenul a trbuit golit si de volanta si de toate cele ca sa demontez lagarul de aluminiu vedem noi cand le pun inapoi cum ma descurc acum blocul e la mine in masina, chel si in asteptare abia astept sa il montez la loc va rog, care are o chema sau manual sau carte tehnica... nu va pot spune ce nevoie am forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Nicu N Postat Martie 8, 2010 Partajează Postat Martie 8, 2010 Re: ce faci daca nu mai birui cu Mul din dotare? Cristi vezi de gasesti manual de rep la D127, motorul de BV ....e aceeasi treaba, diferenta e ca motorul tau D115 are 3 cilindrii in loc de 4... Cind poti spune ca le sti pe toate......te trezesti, ca te-ai dus de mult..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Nicu N Postat Martie 12, 2010 Partajează Postat Martie 12, 2010 Re: ce faci daca nu mai birui cu Mul din dotare? Vesti noi? sau cauti manual de reparatie ? De erai macar in jud AB vezi ce motor iti trageam eu..asa, fara manual!! Cind poti spune ca le sti pe toate......te trezesti, ca te-ai dus de mult..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Martie 12, 2010 Autor Partajează Postat Martie 12, 2010 Re: ce faci daca nu mai birui cu Mul din dotare? am inceput montarea la loc pus vibrochen, ax cu came, pinioanele de distributie... totul e banal de simplu, asta trebuie sa recunosc intrebare, cum verifica daca axul cu came are joc??? adica nu aratau prea bine bucsele, dar cele noi aratau ingrozitor, cu rizuri enorme si nu am reusit sa le scot pe cele vechi cat e de grav si cum sa verific presiunea la rampa??? are un fel de sonda in blocul motor deasupra popei de ulei, dar banuiesc ca ma intereseaza presiunea in alte parti maine sper sa pun si pistoanele si sa il pun pe locul lui apropos cand am dat jos motorul am observat ca suportul de cutie nu sta pe tampoane, pe sasiu au fost sudate 2 "pahare" mari in care intra 2 arcuri elicoidale pe care se aseaza motorul si cutia (de fapt arata fix ca si tampoanele de cauciuc, doar ca sunt 2 arcuri de 10 cm inaltime) prin ele, pe post de ax, e trecut un surub lung, fara sa fie strans ce spuneti, sa schimb sistemul sau sa il las pe arcuri??? nu stiu de ce sa pus, si nici cum lucreaza, dar daca ar fi mai bun pe arcuri, probabiul si mercedes ar fi pus in loc de guma... forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Martie 12, 2010 Partajează Postat Martie 12, 2010 Re: ce faci daca nu mai birui cu Mul din dotare? Singurul dezavantaj pe care l-as gasi este ca sistemul ar putea fi galagios . Probabil ar fi pus si mercedes , tot asa probabil sint mai multe metode de a beli mitza .Da-i inainte cu tupeu , daca te deranjeaza mai tirziu , inlocuiesti arcurile cu cite un cilindru de cauciuc in camasa redusa . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Nicu N Postat Martie 14, 2010 Partajează Postat Martie 14, 2010 Re: ce faci daca nu mai birui cu Mul din dotare? Acele chestii cu arcuri dintre carcasa si sasiu da-le jos, monteaza suportii de A24 de cauciuc, nu e bine nici sa topaie prea tare ansamblul motor-cutie pe sasiu...mai ales la sarcini mari ai sa vezi cum are tendinta sa plece...da cardanul in travesa ..mai troznesti cardanul de la fata...etc... Cind poti spune ca le sti pe toate......te trezesti, ca te-ai dus de mult..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat August 31, 2010 Autor Partajează Postat August 31, 2010 Re: ce faci daca nu mai birui cu Mul din dotare? noa...sa terminat si proiectul asta...desi nu sunt multumit deloc el acum merge bine, motor nou practic, cu tot ce doream...dar nu are viteza deloc mai mult de 60km/h nu prind deloc si asta nu e bine eu stau in arad si albinele sunt la 50 km... din care 45 sunt pe sosea ...si e DN7 .. deci nu e prea buna treaba in rest...toate bune si frumoase, baia e schimbata si e ok, motorul si-a dat drumul dupa aprox 20 ore de functionare si acum i sa redus zgomotul si trepidatiile simtitor fata de cum a fost dupa ce l-am refacut, am schimbat si uleiul si filtrul considerand terminat rodajul de vopsit, l-am facut cu vopsea texturata tot si peste ea am dat un kaky mat daca am ajuns la acest punct, urmeaza variantele a) il duc pana la locatie si il folosesc strict acolo pentru distractie b) il trec pe mine si apoi ii schimb motorul cu unul de peugeot si fac rocada doar pt ITP si merg cu el c) il scot la mezat si revin la benzinar, iar cu banii de pe el o sa fac cateva plinuri de care ma bucur maxim...:y forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Heavy D. Postat August 31, 2010 Partajează Postat August 31, 2010 Re: ce faci daca nu mai birui cu Mul din dotare? Salut, Soimule ! Nu trage motorul sau sunt rapoartele prea scurte in grupuri ? Sau patineaza ambreiajul, ce se intampla de fapt, de nu vrea mai mult de 60km/h ? Tu ce banuiesti ca ar fi cauza ? Stima, Dragos Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat August 31, 2010 Autor Partajează Postat August 31, 2010 Re: ce faci daca nu mai birui cu Mul din dotare? pai treaba e clara ca lumina zilei motorul trage bine, ambreajul e perfect motorul e de tractor si se tureaza pana la 2000 rtm ... iar daca combinam asta cu rapoartele din grupuri de 5,12 si cu o cutie de 4 viteze...ne da o viteza de croaziera cu cauciucuri de 32... de 60 km/h e senzational in teren, in a 1 a "in blana" abia se misca.... dar in a 4a nu ia viteza...asta e tot ca utilaj e senzational, dar problema e ca am nevoie 90% din drum de o masina si apoi 10% din drum de un utilaj:grin: forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
axxel4you Postat August 31, 2010 Partajează Postat August 31, 2010 Re: ce faci daca nu mai birui cu Mul din dotare? Poate reusesti sa schimbi raportul in grupuri sau sa bagi o cutie cu 5 trepte si mai castigi cativa km/h . Masina arata foarte bine . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat August 31, 2010 Partajează Postat August 31, 2010 Re: ce faci daca nu mai birui cu Mul din dotare? Daca e posibil tehnic , monteaza un reductor inversat - multiplicator , cu un raport de 1,3- 1,5 la multiplicare , fie si numai pentru puntea spate , ca sa ai pentru sosea ceva viteza , 90-100 kmh .Mai mult ma gindesc ca nu vei avea tendinta sa alergi , pe sosea . Asta numai daca nu gasesti rapoarte in punti , mai mici de 5,12 . Din ce spui , e un adevarat remorcher . Sau alta cutie ... Sau roti de 37 ... ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Septembrie 1, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 1, 2010 Re: ce faci daca nu mai birui cu Mul din dotare? hmmmm e o mica problema aici motorul e de 43 cai... atata are motorul ala, cuplu f bun la turatii mici, dar nu are nustiuce forta am pus 900/16 care erau cam 36 si cand dadeam a 4 se simtea ca nu are vlaga, se tura greeeu e adevarat ca proba se facea pe camp cu iarba mare....deci era mai nasol, nu pe sosea, si tot odata caderea la cutie de al 1,8 la 1 (adica din a 3 a in a 4 a) nu e buna pentru motoare de turatie mica cred ca grupuri de 7 cu 33 sau mai mari o ideie, nu ar fi rau, chiar s-ar simti foarte bine, dar oare mai merita efortul... daca aveam motor de brasov in 4 ( pe langa faptul ca nu ii puteam plati impozitul) ii puneam sigur 8 cu 33 in sfarsit, cred ca ii schimb rapoartele si pun 7 cu 33 ar fi cea mai buna ideie de pana acum forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vlady_V Postat Septembrie 1, 2010 Partajează Postat Septembrie 1, 2010 Re: ce faci daca nu mai birui cu Mul din dotare? parerea mea e ca daca pui 7/33 o sa iti creasca viteza cu maxim 15 km/h numai ca in a patra la orice panta motorul o sa dea semne de fortare.. cam astea ii sunt limitele la motorul asta desi e super fiabil in alta ordine de idei proiectul a iesit super iar culoarea e foarte frumoasa, si eu am vrut la fel dar am ales gresit combinatia sper sa-i gasesti o solutie buna si ieftina.. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
axxel4you Postat Septembrie 1, 2010 Partajează Postat Septembrie 1, 2010 Re: ce faci daca nu mai birui cu Mul din dotare? Am auzit ca pentru mai multa turatie la un diesel se centricubeaza pompa de injectie pentru o turatie mai ridicata si atunci si motorul va merge mai sus in ture . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate