Jump to content
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Cum sa cureti o tara...

Micutu
 Share

Recommended Posts

Re: Cum sa cureti o tara...

Uau!!!

De ce mai stam pe ganduri?...nu pentru ca suntem romani?!

Cred ca macar la nivel ,,local" fiecare din noi ar putea sa preia o astfel de initiativa.

Am putea , de exemplu, sa facem astfel de actiuni la intalnirile noastre. Sa curatam macar cate o zona de fiecare data.

Excelenta determinare si organizare. Bravo lor!

Salutari de la Cluj!!!

Viteazul meu = Mitsubishi Shogun 3000 V6 '92

Cristian Farcas

YO5PKN

Initiativa si actiunea este memorabila... Bravo lor!

Acu vreo doua din ciclul "Stiati ca":

Groapa de gunoi Glina contine sute de milioane de tone de gunoi inclusiv reziduuri din import? Acolo se depoziteaza gunoi de foarte multi ani! ... De fapt acum nu mai e o mare groapa ...E ditai muntele, craterul a fost astupat.

Un singur an aduce acolo cam 10 milioane de tone de gunoi!

Este un subiect tare sensibil ... si nu cred ca vreodata poluarea de acolo va fi macar ...ameliorata!

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Totul tine de civilizatie si cultura.

In 1986 estonienii stateau la la coada civilizati pentru a ocupa locurile din microbuze.Nu urca nimeni daca nu avea loc.Femeile insarcinate aveau prioritate maxima.Cei in virsta erau adeseori lasati sa urce ei intii.

In 2 saptamini nu am vazut pe nimeni aruncind ceva pe jos.

Soselele erau spalate dimineata.

Tatal meu si-a uitat tigarile si briceta pe masuta la un supermarket si le-am regasit neatinse dupa 3 ore.

Aveau niste parcuri superbe si am prins noptile albe si puteai sa mergi pe strada fara nici o problema.Oamenii au fost comunicativi si prietenosi.

Estonia si Letonia mi s-au parut cele mai civilizate state ale URSS.

Deci oamenii se respecta intre ei si au traditie....

La noi... din pacate suntem inconjurati de cocalari si parveniti fitzosi....

Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori.

laudabila actiune.... iar la altii nici nu e nevoie sa faca curatenie ca nu au unde....

la noi are dreptate @asfalttango.... punem lucrurile exact pe dos si asta e realitatea...

Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift

Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift

Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift

http://www.ClubJeepRomania.ro

• 1 year later...

Dupa parerea mea este o problema de educatie. Este foarte greu sa cureti o strada, un cartie, un oras, o tara deja este prea mult...

Ar trebui realizate determinari a pulberilor sedimentabile, determinari ale nivelului de noxe, determinari asupra zgomotului.

Din pacate si aceste determinari sunt "fentate", unde se pun statiile de inregistrare se pun copaci.

Strazile ar trebui spalate in fiecare zi. Daca lasi geamul deschis sa se aeriseasca, o sa constatati ca dupa aceasta gura de aer, casa este plina de praf.

Cei care ne conduc se gandesc doar cum sa-si sporeasca averile in loc sa se preocupe de adevaratele probleme care ne afecteaza sanatatea.

Share

• Create New...

Important Information

Access to the Club4x4 Forum is conditioned by adhering to our Rules - Terms of Use