Micutu Posted February 27, 2010 Share Posted February 27, 2010 (edited) Cum sa cureti o tara in 5 ore, si sa te coste doar 500.000 de euro. ADMIRABIL. BRAVO LOR. Edited June 19, 2011 by Astral Anii 70' au trecut. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cristianfrcs Posted February 27, 2010 Share Posted February 27, 2010 Re: Cum sa cureti o tara... Uau!!! De ce mai stam pe ganduri?...nu pentru ca suntem romani?! Cred ca macar la nivel ,,local" fiecare din noi ar putea sa preia o astfel de initiativa. Am putea , de exemplu, sa facem astfel de actiuni la intalnirile noastre. Sa curatam macar cate o zona de fiecare data. Excelenta determinare si organizare. Bravo lor! _______________________________________________ Salutari de la Cluj!!! Viteazul meu = Mitsubishi Shogun 3000 V6 '92 Cristian Farcas YO5PKN Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yonutz Posted February 27, 2010 Share Posted February 27, 2010 Re: Cum sa cureti o tara... Initiativa si actiunea este memorabila... Bravo lor! Acu vreo doua din ciclul "Stiati ca": Groapa de gunoi Glina contine sute de milioane de tone de gunoi inclusiv reziduuri din import? Acolo se depoziteaza gunoi de foarte multi ani! ... De fapt acum nu mai e o mare groapa ...E ditai muntele, craterul a fost astupat. Un singur an aduce acolo cam 10 milioane de tone de gunoi! Este un subiect tare sensibil ... si nu cred ca vreodata poluarea de acolo va fi macar ...ameliorata! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link to comment Share on other sites More sharing options...
zep Posted February 28, 2010 Share Posted February 28, 2010 Re: Cum sa cureti o tara... laudabila actiune singura problema la noi ar fi ca e dificil sa asiguram transportul pt estonieni pana in romania :ha: Link to comment Share on other sites More sharing options...
asfalttango Posted February 28, 2010 Share Posted February 28, 2010 Re: Cum sa cureti o tara... Totul tine de civilizatie si cultura. In 1986 estonienii stateau la la coada civilizati pentru a ocupa locurile din microbuze.Nu urca nimeni daca nu avea loc.Femeile insarcinate aveau prioritate maxima.Cei in virsta erau adeseori lasati sa urce ei intii. In 2 saptamini nu am vazut pe nimeni aruncind ceva pe jos. Soselele erau spalate dimineata. Tatal meu si-a uitat tigarile si briceta pe masuta la un supermarket si le-am regasit neatinse dupa 3 ore. Aveau niste parcuri superbe si am prins noptile albe si puteai sa mergi pe strada fara nici o problema.Oamenii au fost comunicativi si prietenosi. Estonia si Letonia mi s-au parut cele mai civilizate state ale URSS. Deci oamenii se respecta intre ei si au traditie.... La noi... din pacate suntem inconjurati de cocalari si parveniti fitzosi.... Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link to comment Share on other sites More sharing options...
worldscape Posted February 28, 2010 Share Posted February 28, 2010 Re: Cum sa cureti o tara... laudabila actiune.... iar la altii nici nu e nevoie sa faca curatenie ca nu au unde.... la noi are dreptate @asfalttango.... punem lucrurile exact pe dos si asta e realitatea... Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Busu4x4 Posted March 1, 2010 Share Posted March 1, 2010 Re: Cum sa cureti o tara... Chestia asta se incearca si in Romania anul acesta, dar se pare ca nu sunt multi doritori, pe altii ii interesa doar pt promovarea clubului etc. O sa se duca si asta de rapa si si multe altele in tara asta. Viata e scurta si plina de KKT Samurai 2002 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razvan Tesa Posted June 19, 2011 Share Posted June 19, 2011 Re: Cum sa cureti o tara... Dupa parerea mea este o problema de educatie. Este foarte greu sa cureti o strada, un cartie, un oras, o tara deja este prea mult... Ar trebui realizate determinari a pulberilor sedimentabile, determinari ale nivelului de noxe, determinari asupra zgomotului. Din pacate si aceste determinari sunt "fentate", unde se pun statiile de inregistrare se pun copaci. Strazile ar trebui spalate in fiecare zi. Daca lasi geamul deschis sa se aeriseasca, o sa constatati ca dupa aceasta gura de aer, casa este plina de praf. Cei care ne conduc se gandesc doar cum sa-si sporeasca averile in loc sa se preocupe de adevaratele probleme care ne afecteaza sanatatea. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts