SilenceDJ Postat Februarie 27, 2010 Partajează Postat Februarie 27, 2010 Salutare popor , stie cineva un cod pentru rulmentul de pe butucul din spate al unui freelander model 2002 td4 si eventual si un pret findca numai ala mi-a mai ramas de schimbat pentru inlaturarea celor three amigos. E vorba de rulmentul cu camasa magnetica pentru ABS. Danke Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat Februarie 28, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 28, 2010 Re: rulment butuc spate freelander Nu are nimeni , nu stie nimeni? Nu imi merge rave-ul nu stiu de ce naiba asa ca va rog care stiti... Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator fender Postat Martie 1, 2010 Partajează Postat Martie 1, 2010 Re: rulment butuc spate freelander Pt. VIN peste 2A000001 codul e RFC000010 (acelasi rulment cu acelasi cod e valabil si pt. Freelander 2 precum si pt. alte Rover-e dar cu cod diferit) Se livreaza si sub forma de kit impreuna cu siguranta si cu piulita (RUE100031 + CDU1534L), de obicei sub acelasi cod. Asta ca pt. ca asa-l furnizeaza OEM-ul ca piesa de schimb (OEM-ul e SNR) Pretul e intre 15 si 45 lire in UK (depinde de cine-l furnizeaza si de cum e - aftermarket/oem/original, daca e kit sau numai rulmentul), plus vreo 8-10 lire transportul. Gasesti OEM si pe ebay cu cca 30 lire inclusiv transport. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate