sierra213 Postat Februarie 26, 2010 Partajează Postat Februarie 26, 2010 (editat) Buna seara la toata lumea! Tocmai am ajuns de la o umanitara organizata pt a ajuta sinistrati de la Pucheni Dambovita. Localitatea a ramas fara nici o legatura cu lumea civilizata in urma unei alunecari de teren care a avut loc saptaman trecuta. Colegul meu, cunoscut pe forum RaulTM pe forum, a convins conducerea firmei unde lucram sa aloce un buget pt intrajutorarea sinistratilor. Firma unde lucram a cumparat 3 tone de alimente * ulei, faina si malai *. In plus ne-au pus la dispozitie un L200 si 3 camionete pt a putea ajunge in zona. Bineteles ca am luat cu noi si Mitsu Pajero 3000 V6. Traseul a fost Ploiesti - Targoviste - Malul cu Flori - Pucheni dambovita. Malul cu Flori - Pucheni Dambovita 10 KM offroad. Binenteles cu camionetele nu am putut sa mergem offroad, asa ca bunurile au fost reancarcate in 2 remorci trase de tractoare - puse la dispozite de primarul comunei. Asa ca am continuat drumul cu 2 tractoare si cu Misu Pajero si cu L200. Oricum noroi .....de noroi este acolo. L200 abea a facut fata cu cauciucuri standard, mergand mai mult la sufa decat...singur. Mitsu 3000 V6 cu caucicuri MT s-a descurcat destul de bine. Am ajuns intr-un tarziu in sat unde am descarcat bunurile la caminul cultural ele urmand a fi impartite localnicilor de catre primarie duminica. Am incercat sa ne intoarcem pe alt drum ..dar aici noroiul a fost si mai mare...distractie pe cinste...abea am iesit la sosea :P. Acum am ajuns in Ploiesti inapoi si descarc filmele pe youtube. Cu stima Sierra Editat Februarie 27, 2010 de Miron Sorin Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Februarie 27, 2010 Partajează Postat Februarie 27, 2010 Re: umanitara la Pucheni bravo voua zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Februarie 27, 2010 Partajează Postat Februarie 27, 2010 Re: umanitara la Pucheni Felicitari! :br Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate