Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

umanitara la Pucheni

sierra213

Postări Recomandate

Buna seara la toata lumea!

Tocmai am ajuns de la o umanitara organizata pt a ajuta sinistrati de la Pucheni Dambovita. Localitatea a ramas fara nici o legatura cu lumea civilizata in urma unei alunecari de teren care a avut loc saptaman trecuta.

Colegul meu, cunoscut pe forum RaulTM pe forum, a convins conducerea firmei unde lucram sa aloce un buget pt intrajutorarea sinistratilor.

Firma unde lucram a cumparat 3 tone de alimente * ulei, faina si malai *. In plus ne-au pus la dispozitie un L200 si 3 camionete pt a putea ajunge in zona.

Bineteles ca am luat cu noi si Mitsu Pajero 3000 V6.

Traseul a fost Ploiesti - Targoviste - Malul cu Flori - Pucheni dambovita.

Malul cu Flori - Pucheni Dambovita 10 KM offroad.

Binenteles cu camionetele nu am putut sa mergem offroad, asa ca bunurile au fost reancarcate in 2 remorci trase de tractoare - puse la dispozite de primarul comunei.

Asa ca am continuat drumul cu 2 tractoare si cu Misu Pajero si cu L200.

Oricum noroi .....de noroi este acolo. L200 abea a facut fata cu cauciucuri standard, mergand mai mult la sufa decat...singur.

Mitsu 3000 V6 cu caucicuri MT s-a descurcat destul de bine.

Am ajuns intr-un tarziu in sat unde am descarcat bunurile la caminul cultural ele urmand a fi impartite localnicilor de catre primarie duminica.

Am incercat sa ne intoarcem pe alt drum ..dar aici noroiul a fost si mai mare...distractie pe cinste...abea am iesit la sosea :P.

Acum am ajuns in Ploiesti inapoi si descarc filmele pe youtube.

Cu stima

Sierra

Editat de Miron Sorin
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare