Vizitator lavi Postat Noiembrie 10, 2007 Partajează Postat Noiembrie 10, 2007 daca esti nou inscris in club si ai vrea sa aflii de ce evenimente sint programate cum poti sa fii la curent?sau cum poti sa te implici mai mult in ceva ce abia acum descoperi ca te atrage? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Noiembrie 10, 2007 Partajează Postat Noiembrie 10, 2007 prin simpla prezenta la acele evenimente....cu masina ta.....sau daca nu....se gaseste loc in alta masina Ptr a afla de evenimente.....prezenta pe forum este de ajuns....mai afli una...mai intrebi de alta... :id Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Noiembrie 10, 2007 Partajează Postat Noiembrie 10, 2007 Re: daca? daca esti nou inscris in club si ai vrea sa aflii de ce evenimente sint programate cum poti sa fii la curent?sau cum poti sa te implici mai mult in ceva ce abia acum descoperi ca te atrage? Singura sansa sa fi la curent cu evenimentele organizate de acest club, este sa intri periodic pe acest forum si sa citesti. E simplu. Vei vedea din timp ce evenimente se organizeaza, vei vedea ce iesiri de weekend se pregatesc iar daca ai masina de teren, poti participa oricand. Si daca nu ai masina, gasim un loc in masinile noastre. Ar trebui sa iti faci o prezentare aici http://forum.maxoffroad.ro/viewforum.php?f=4 ca sa vedem cu cine stam de vorba. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Noiembrie 10, 2007 Partajează Postat Noiembrie 10, 2007 eu mi-am luat o secretara.... fa si tu la fel... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Figo Postat Noiembrie 11, 2007 Partajează Postat Noiembrie 11, 2007 secretara .........si tot la o luna angajezi alta ???? :grin: :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator redscarlet Postat Ianuarie 2, 2008 Partajează Postat Ianuarie 2, 2008 eu mi-am luat o secretara.... fa si tu la fel... Sa nu-mi spui ca are si uniforma sau ochelari.. :twisted: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate